HjemlighedHavearbejde

Lamper til belysning af planter

I dag er de fleste af de indenlandske indendørs planter og blomster - hybrider af forskellige vilde arter af planter fra hele kloden. Derfor er den centrale regel til pleje af dit kæledyr - at forsøge at genskabe den samme hjem, det omgivende miljø, fra den måde, de kom ud. Nå, selvfølgelig, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at levere alle de vitale kriterier for dine planter, men ikke desto mindre hver ubetydelig lille skridt er en solid garanti for, at din favorit indendørs anlæg vil være en lang tid at behage dig og dine venner og slægtninge.


Korrekt belysning af indendørs planter og vanding - uden tvivl, de vigtigste kriterier, der påvirker sundheden for dit kæledyr, lige så vigtigt temperatur og fugtighed. Som for belysning stueplanter, i efterår og vinter planter belysning kan hjælpe med at arrangere en særlig lampe til at belyse de Almaz-12 planter.


Lampe til belysning Almaz-12 anlægget er designet til at belyse indendørs planter og blomster i hjemmet. Resten af udstyr, sprøjter, sprinklere, termometre, kan hygrometre ses og valgt i online butik for fans af stueplanter. Der er også en forbedret opfattelse af det menneskelige øje for optionen, er det - en lampe at belyse Almaz-12 Comfort planter.


Generelt er termofile tropiske planter og blomster findes på en relativ fugtighed på 50 til 70 procent. Men når temperaturen stiger til over 20 grader celsius, er fugtindholdet reduceres betydeligt, hvorfor det er muligt at ofre to eller tre grader af varme, derefter - til fugtighed forbliver med den ønskede hastighed for os.


Vand dine stueplanter meget moderat, for ikke at oversvømme jorden i en urtepotte som våd jord, der er i puljen fortrænger luften, og derfor rødderne af en stueplante kan alvorligt skade af mangel på tiltrængt ilt til dem. Det er meget vigtigt ordentlig dræning af potten. Husk, bør du altid fjerne det overskydende vand fra bakken urtepotte, vil det forhindre nedbrydning af salte i vandet. Når vanding udføres med vand fra hanen, det er ikke glemme tidligere afgjort i flere timer.

Utvivlsomt, er der altid nogle undtagelser fra reglen. Sukkulenter elsker normalt en varm og tør levested. Ved temperaturer under femten grader Celsius Saintpaulia stopper blomstring, og bare julestjernen bladene begynder at falde, fra gardenia blade kan blive gul. Du vil være i stand til at spare deres tid og nerver, hvis du forsøger at tage hensyn til behovene hos dine potteplanter og blomster. Når du køber pottede blomster og planter altid sørge for, at de er sunde. Hvis stueplante gulnet eller visne blade, eller har skadet blomsterne, er det ikke tilrådeligt at købe en plante. Give fortrinsret til anlægget, som har alle de grundlæggende tegn, symptomer, normal, sund vækst, mens urtepotten har en arbejdsgruppe afløbssystem.


Lampe til belysning af planter, afløb for potteplanter samt næringsrig jord for blomster, strømpebånd, plante understøtter, tørv tabletter til kimplanter, mini arnesteder - alt det nødvendige for normal indendørs plantevækst, kan du vælge og bestille en hus i online butik for blomsterhandler Murzuk.ru

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.