SkønhedHudpleje

Flyv i ansigtet. Sådan gør du

Flirtende, sløj øjne smug øjet, indrammet af tykke vipper fan, og elegant muldvarp over læben kan bringe til at tænke nogen repræsentant for stærkere køn.

Selv tilbage i VII-VIII århundrede, kunne en kvinde ikke tænkes uden fluen, som er en konkret flirte attribut. Hvis naturen i forbindelse med enhver gengives ugunstigt, er dette problem nemt løses, de malede, limet, og tatoveret. Det handler om det og tale i vores artikel.

Flyv i ansigtet: hvordan man gør det

Først skal du beslutte, hvad du ønsker at flyve - midlertidig eller permanent. Dette er meget vigtigt, fordi tatoveret muldvarp vil forblive evigt. Hvis du beslutter, overveje mulighederne for, hvordan du gør en flue på ansigtet.

Flere af dem:

 1. Malet modermærke.
 2. Piercing.
 3. Limet flue.
 4. Punkt påføres med henna.
 5. Tatovering (permanent make-up).
 6. Tatovering.

Den første metode er den mest enkle, ikke dyrt og hurtigt. Behov kun kosmetisk eyeliner. Derfor er det nødvendigt at arbejde hårdt, så det syntes en naturlig én. Brunetter trop sort, brun - brun flue. Det eneste negative - det er ryddet, er du nødt til konstant at røre op.

Fly-piercing i ansigtet ser også interessant og opsigtsvækkende.

I en tredje udførelsesform, selvfølgelig, vil det være tydeligt, at det ikke er reel. Så du skal ikke skjule det, tværtimod - tillader dig selv at eksperimentere. Denne modermærke kan være af forskellige former, teksturer. Det kan limes med en speciel lim perle eller en pasta.

Tattoo henna vil forblive på ansigtet op til tre uger. Det er også en simpel metode, er det nødvendigt at opløse maling og sat på en fedtfri hud.

Som du kan se en masse måder, og man kan stoppe ved en acceptabel løsning for sig selv. Sidstnævnte - en fed og radikalt skridt, fordi den forreste syn vil vare hele livet. Derfor et nærmere kig på permanent makeup. Dette er et godt alternativ, der gør det muligt at justere lysstyrken og farven på en muldvarp.

Tatovering fluer på hendes ansigt

Denne procedure tilsyneladende harmløse ved første øjekast, der skal udføres en erfaren professionel. Det er nødvendigt at læse anmeldelser, og det er bedre at få dem fra deres venner, der har prøvet det selv, og at se klart resultatet af hans arbejde.

Det er vigtigt at fastslå skyggen af de fremtidige modermærker korrekt. Den, brunetter kan vælge mørk eller grå-brun. Men Blondiner er bedre at blive på den lysere pigment. Det vigtigste er at gøre det ser naturligt med makeup eller uden.

Vi er nødt til at eksperimentere med, hvordan det vil flyve til se på forskellige former for belysning. Og, selvfølgelig, er det vigtigt at fastslå det sted, dens anvendelse - i hjørnet af hans mund, over læben, i øjnene af arch øjenbryn, og så videre.

Maling skal være af høj kvalitet. Fordi det har en egenskab til at falme over tid, men dens tone er bevaret. Billige samme midler fordreje farven på muldvarp til grønlig eller blålig palet.

Opkaldt smertefri procedure tager omkring femten minutter. Inden du begynder hendes specialist anvendes til ansigt bedøvelsesmiddel. Som et resultat, kan huden blive rødmede let hævelse, kløe og let prikkende.

Omsorg for den forreste synet efter indgrebet

gælder følgende:

 • En tatovering kan ikke være våd, skrabe og gnide.
 • Om morgenen og om aftenen, du har brug for at anvende en særlig desinficerende creme eller vaseline til at smøre det enkelt. Crust skal gå på egen hånd, bør de ikke være et rip off.

Lysstyrke vil holde op til seks måneder, så begynder at falme. Proceduren kan gentages for at genoprette vibrering trussel om magtanvendelse. Og hvis der er ophørt med at behage, er der en vej - at retouchere maling i den samme tone huden. Dette plus permanent makeup.

Du kan se, hvordan det vil se ud som en flue i ansigtet på billedet, indsendt til denne artikel. Denne flue vil ikke vaske i regn og vil længe at behage den lykkelige ejer, så det er vigtigt at definere størrelsen og placeringen, samt maling.

Hvordan til at vælge farven

Tal om tatovering fluer på hans ansigt, på brunetter. Eksperter siger, at en garvet sorthåret pige er bedre at bo i den sorte pigment. Generelt har de en tendens til at afhente farven så meget som muligt er identisk med den naturlige tone af mol, tilgængelig på hans ansigt. Hertil kommer, at brunette går mere flad form af fluer.

De mest populære steder for tatoveringer: rundt om hjørnet af læberne, nedenunder og oven på højre eller venstre side, i det område af øjnene og over de buede øjenbryn.

vigtige oplysninger

Men der er kontraindikationer for proceduren. Her er en liste over dem, der bør afholde sig fra tatovering:

 • allergier;
 • gravide kvinder;
 • kvinder i amning;
 • diabetikere;
 • mennesker med onkologi;
 • inflammatoriske processer;
 • mentalt ustabil;
 • dermatologiske sygdomme;
 • på tidspunktet for modtagelse af vitamin A og stærke antibiotika;
 • HIV-positiv.

Du kan ikke gøre en tatovering på de eksisterende naturlige mol. Det er ekstremt farligt, kan det føre til kræft. Modermærke er malet over, og så er det meget svært at holde styr på sine ændringer.

Også, før proceduren for tatovering ikke kan drikke kaffe, te, skaldyr og alkohol, da de fortynder blodet, og derved øge helbredende tid.

Et par dage før proceduren bør du ikke solbade. Hertil kommer, at det er nødvendigt at styrke immunforsvaret og til at drikke mindre vand for at undgå hævelse.

På hvilket tidspunkt gør det bedste tatovering

Det er vigtigt at vide, hvad der er forskellen tatovering fra en tatovering:

 • For det første pigmentet. Til permanent make-up maling anvendes, består af mindre partikler.
 • For det andet, den drivende dybde er meget mindre, så det har en tendens til gradvist fade.

Efterår og vinter - den mest passende tid af året, fordi på det tidspunkt mindre støv, hvilket betyder mindre risiko for infektion sår. Mindre intens sveden proces. Sved er en bakteriel vækstmedium og såret heler længere. Der er heller ingen risiko for infektion ved badning i naturlige reservoirer. Selv hvis du ikke kan vente, kan du gøre det i løbet af sommeren, men du skal være meget forsigtig.

Og en ting mere - før proceduren skal du nøje overveje stedet for den fremtidige flue. Fordi hvert mol har sin egen værdi. Det ser ud til, at lille flyspeck, men det kan ændre sig ikke kun udseendet, men også den skæbne.

Denne procedure er billig. De vigtigste ting - alt vejer godt, så tænk på de mulige konsekvenser, så kompetent og ansvarlig tilgang til valget af kabinen, for sundheden - en uvurderlig gave, som det er fornærmende at miste på grund af en simpel forglemmelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.