SundhedStomatologi

Hvad er pulpitis: årsager, symptomer, behandling

Prædikestolen - en sygdom, der kan vises i hver person, men som regel oftest opstår i mennesker, der forsømmer ordentlig pleje af deres tænder. Den mest almindelige årsag til denne sygdom - huller i tænderne, i de fleste tilfælde forsømt. Også kan sygdommen være forbundet med virkningerne af behandling af patientens tand ufaglærte tandlæger. Pulpitis hos børn kan forekomme både på mejeriet, og kindtænder.

Så hvad er prædikestolen, og hvordan det manifesterer sig? Dette er processen af papirmasse inflammation (dermed og sygdommens navn), der er en blød tandvæv, der virker som en tand hulrum påfyldning. Samtidig irriteret tand nerve, som bliver en kilde til vild smerte. Kan beskrives som følger, at en sådan pulp. Efter ødelæggelse af tand caries begynder ødelæggelse. Over tid, er det cariøs hulrum dannet som søger dybere ind i tanden. Når kilden til de berørte tand når det bløde væv, bliver betændt.

Pulpitis symptomer er:

  1. Dunkende tandpine, i nogle tilfælde så alvorlige, at personen ikke kan forstå, hvad slags en tandpine. Det er kendt, at smerten begynder at vokse i liggende stilling, for det meste om natten.
  2. Smerter i kontakt med kold eller varm mad på den berørte tand.
  3. Bortset fra det faktum, at en sådan prædikestol, for ikke at nævne en karakteristisk symptom er hyppigheden af smerte. Smertefulde fornemmelser opstå efter en vis periode, som reduceres hver gang.

I intet tilfælde kan ikke fortsætte med behandlingen af pulpitis, da det har en tendens til at brede sig til en kronisk tilstand. Og, mest forfærdelige, hvis venstre ubehandlet kan føre til farlige konsekvenser - såsom paradentose, vævsnekrose og endda blodforgiftning, som kan føre til døden. Derfor er det vigtigt at besøge tandlægen til tiden og ikke at føre til sådanne konsekvenser.

Forløbet af behandlingen afhænger af graden af komplikationer. Hvis du ikke har nogen komplikationer, det vil sige, der er en indledende fase af pulpitis, behandling er effekten på betændt papirmasse sammensætning, der indeholder calcium. I dette tilfælde nerven forbliver på plads, og tanden fortsætter med at fungere på. Hvis der kører stadium af sygdommen, vil patienten gennemgå behandling, benævnt rodkanalen, som indebærer behandling af en tand med indførelsen af arsen, "dræbe" tand nerver, og efter nogen tid - at fjerne nerverne. Derefter kommer fyldnings- og lægemidler tandfyldning. Derudover ordinere lægemidler, reducerer inflammation.

Fra det tidspunkt, at tanden er frataget nerve bryder sin magt, bliver det skørt. Og hvis vi begynder at se gennem denne tand fast, vil det kollapse. I mere komplekse tilfælde, lægen har ret til at gøre en seriøs indsats, herunder fjernelse af en tand. Du ønsker ikke at opleve den hvad prædikestolen, og at føle dens virkninger? Så tøv ikke et besøg hos tandlægen! Lad ikke dine problemer inden for sundhed "til senere". Må ikke selvmedicinering! Pas på dit helbred fra en tidlig alder for at holde dine tænder sunde i en høj alder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.