SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan at slippe af med en kold 1 dag? Hvordan at slippe af kronisk rhinitis

At vide, hvordan man kan slippe af almindelig forkølelse 1 dag forsinket og nødvendig på nuværende tidspunkt. Sygdommen kan være umiddelbart efter overgangen til den kroniske fase. I dette tilfælde skal fjerne den konstante tilstoppet næse ville være meget sværere.

Hertil kommer, en kold svækker immunsystemet. Dette faktum øger risikoen for at fange andre sygdomme. Slip af med en kold på én dag er meget vigtig, ikke kun for voksne, men også for børn. I dette tilfælde skal det valgt den rigtige behandlingsforløb. For børn langvarig koldt fyldt med konsekvenser såsom søvnforstyrrelser, appetitløshed og forringelse af pleje.

Alle ovenstående har en negativ indvirkning på den generelle tilstand af barnet, samt dens indvirkning på psyken som en løbende næse, især hos børn i førskolealderen, forårsager alvorlig stress. Af denne grund er det yderst vigtigt at være opmærksom på, hvordan i en kort tid til at slippe af forkølelse, forhindre dens videre udvikling.

Fremgangsmåder til akut behandling af rhinitis

Fortælle, hvad retsmidler kan hjælpe til hurtigt at slippe af med forkølelse, fremhæve et par store områder.

Forsøg på at aktivere forsvaret af den menneskelige krop ved hjælp af styrkende og opvarmning procedurer i de fleste tilfælde meget effektiv. Meget ofte stoppe forkølelse udvikling opnået ved hjælp af regelmæssige vaskninger af næsehulen. Effektiv handling har og indgyde medicin, men til valget af de nødvendige midler til at komme op med ansvaret, for at undgå brugen af lægemidlet, hvilket gør for stærk påvirkning.

Rhinenchysis

Denne procedure er en af de mest effektive, fordi med hjælp af sit voksne eller et barn for en kort tid til at slippe af infektionen. Typisk til at udføre det med varmt saltvand.

At udarbejde en sådan blanding til at blande en teskefuld eller havsalt kogt vand. Patienten skal opsamle opløsning i en flad beholder eller en hånd og trække det med begge næsebor skiftevis. Umiddelbart efter denne handling er nødvendig for at blæse næsen. Specialister anbefales også at vaske næsehulen en opløsning af sukkerroer juice (halv teskefuld pr kop kogende vand).

Hvis du spekulerer på, hvordan man kan slippe af forkølelse i 1 dag, kan du forberede en løsning, som har en meget stærk indflydelse. Hertil sættes til saltblanding at skylle tre eller fire dråber eukalyptus eller propolis tinktur.

Styrkende og varmende procedurer

Til hurtigst muligt at overvinde forkølelse, er det vigtigt ikke kun at træffe passende medicin rettet mod at komme af med en almindelig forkølelse, men også hjælpe kroppen bekæmpe infektionen af sig selv. Det henvender sig til alternativ medicin.

Så, slippe af en kold folkemusik retsmidler på følgende måder:

  • opvarmning fødder ved hjælp af sennep i varmt vand eller mens besøger bad;
  • ved at drikke hindbær eller kalk te, drikkevarer baseret på plantestoffer;
  • varm komprimere til næsen.

Sørg for, at ingen af de medicinske ingredienser gebyrer uduelige volde dig allergi. Også være klar over, at opvarmning procedurer kun kan anvendes i tilfælde, hvis du ikke lider af en forhøjet temperatur.

Brug mange lægemidler til behandling, især hvis problemet er, hvordan dit barn slippe af med en kold, anbefales det først efter samråd med en specialist. Derfor er den bedste løsning - det er at give fortrinsret til folk retsmidler i de første dage af behandlingen.

nasal instillation

Denne metode til behandling af forkølelse er en af de mest almindelige. Om ham ofte husket, når patienten er på udkig efter en metode til at slippe af kronisk rhinitis.

Til instillation anbefales at bruge oliebaserede præparater såsom "Pinosol." De har en gavnlig effekt på luftveje clearance. bør undgås brugen af vasokonstriktive dråber, såsom "Nazivin" eller "Brizolin".

Det er også et glimrende værktøj er aloe juice eller Kalanchoe. Det anbefales at anvende tre dråber hver anden time i løbet af dagen. Denne procedure letter omhyggelig procleaning næsehulen, og også hjælpe til at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af kronisk rhinitis. Fordelen ved saft af disse planter er, at de har antibakterielle egenskaber.

andre måder

Der er ikke så populære, men lige så effektive metoder til at slippe af med en slem forkølelse. Her er de mest tilgængelige af dem.

  • Hakket hvidløg bør opvarmes med smør og slå de to næsebor at inhalere dampen.
  • Det er værd at være opmærksom på indånding. Den mest effektive af dem - denne procedure ved hjælp af de kogte kartofler og eukalyptus. Når grøntsager er godt syde, at tilføje til gryden to spiseskefulde tørrede eucalyptus blade - de kan købes på ethvert apotek. Efter at have dækket sit hoved med et håndklæde, bør du indånder i løbet af afkog for ti til femten minutter.
  • Hvordan at slippe af med en kold 1 dag? Det er en betydelig mængde drikkevand mineralvand. Vira, der forårsager akutte luftvejsinfektioner og forkølelse, kan ånden ikke tolerere alkalisk.
  • Du kan bruge dråberne i form af en spray. De overrisle ensartet betændt slimhinde. Også effektiv er brugen af blødgørende dråber baseret på menthol olie.
  • Opskrift sidstnævnte fremgangsmåde er som følger: i et glas varm kogt mælk omhyggeligt røre en lille stykke smør, en teskefuld honning, saft af ½ af den orange og halvtreds gram væske. Tag dette middel bør være om morgenen og om aftenen.

konklusion

Som regel de opskrifter, der fortæller, hvordan man kan slippe af med den forkølelse for 1 dag, omfatter den kombinerede anvendelse af flere metoder er beskrevet ovenfor. I de fleste tilfælde, de er meget effektive, men hvis der efter tre eller fire dage, vil du øge temperaturen, bør du se en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.