FormationHistorie

Afskaffelsen af livegenskabet: kort om årsager og konsekvenser

Afskaffelsen af livegenskabet, kort om de årsager, forudsætninger og konsekvenser vil blive diskuteret i det følgende, var det træk, der har delt folks liv og vort lands historie i to dele: før og efter. På trods af en sådan liberal og væsentlig forandring, kunne Alexander den Liberator ikke garantere sikkerheden for deres liv. Men stadig, hvad fik ham til at tage et sådant skridt?

Afskaffelsen af livegenskabet: kort på årsager og forudsætninger

Så, som du kender, Kejser Alexander II kom på tronen i løbet af en af de krige, som viste, at landet har brug for et eftersyn. Dette er den første årsag - Krimkrigen, eller rettere dens udfald. Af den måde, den viden, som Rusland har brug for moderne reformer, er blevet en af resultaterne af denne periode. For det andet kan det nævnes, og krisen i det feudale system i samfundet sammen med den videre økonomiske konsumption af. For det tredje, i staten på det tidspunkt herskede , sociale spændinger, som ikke kan danne grundlag for videre transformation. Således årsagerne til ophævelsen af livegenskabet kunne (kortvarigt liste dem) ligger på overfladen og ikke gå ubemærket hen. Dette tyder på, at reformen har længe været under opsejling. For så vidt angår yderligere faktorer, som de omfatter teknisk tilbageståenhed og underudvikling af industrien, mere tung industri, såvel som meget lav produktivitet.

Afskaffelsen af livegenskabet: kort om forløbet af reformer

For at udføre en så radikal ændring i strukturen af samfundet var svært, men Alexander II besluttede at tage dette skridt. Til dette formål i 1858 han beordrer at nedsætte et udvalg (de vigtigste lokale og i provinsen), som vil tage fat på alle de muligheder for udvikling af denne idé. Efter alle de problemer er blevet analyseret, et år senere baserede særlige kommission, der redigerer en anden situation, og beregner risikoen. Dernæst på tærsklen af reformen, Statsrådet baseret på denne transformation, der giver sit samtykke til øvelsen. Og, som I ved, den 19. februar samme år kommer den berømte manifest, proklamerede russiske folk nu fri.

Afskaffelsen af livegenskabet: kort om betydningen af

Betydningen af denne handling af liberale Alexander II bestod af følgende bestemmelser:

  • Dannelse stort marked for arbejdskraft.
  • et stort skridt hen imod skabelsen af et civilt samfund i fremtiden er blevet gjort.
  • Økonomisk underudvikling og retardering blev delvist elimineret.
  • Det begyndte at overvinde kastesystemet ulighed.

Oven i, at der var negative punkter på denne liste. For eksempel, bonden jord sult, hvilket resulterer i høje skatter, stigende sociale spændinger på grund af utilfredshed med de lodsejere, landmænd psykologisk uforberedthed for frihed.

Således afskaffelsen af livegenskabet i 1861, kort af som blev beskrevet ovenfor, er det første skridt i en stor og lang trappe af de store reformer af Alexander den Liberator, i virkeligheden det gav folk den frihed og rettigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.