HjemlighedHjem sikkerhed

Barnet og luftfugtigheden i lejligheden

Allerede inden fødslen af barnets forældre tænker, hvor at udstyre et værelse til barnet, hvordan man kan sætte en krybbe du skal købe. Et andet vigtigt spørgsmål er definitionen af den "rigtige" temperatur og luftfugtighed i et rum, hvor der vil være et lille barn. Mange mennesker tror nu, at det vil være om at købe en radiator eller plastvinduer til isolering. Tværtimod, lad os tale om, hvor vigtigt for en baby ren, fugtig og kold luft, de negative virkninger på kroppen af barnet overdreven tørhed og varme.

Temperatur og fugtighed i den lejlighed, hvor barnet skal være således, at styrke sundheden for barnet ved fødslen.

Efter at have tilbragt et par dage på hospitalet, min mor lagde mærke til, at termometeret i rummet ligger på omkring 22, og derefter hele 24 grader, ingen instrumenter, såsom befugtningsanlæg, ingen steder at blive set. Heraf konkluderer, at varmere og tørrere, jo bedre. Ankommer hjem, hun straks søger at skrue op for varmen, lukke alle vinduer og varmere kjole dit barn, så de ikke underafkølet. Maternity Hospital - et sted, hvor der er en masse af mødre og børn. Og hver mor de begreber og principper. Hvis temperaturen i kamrene vil være 18 grader, så næsten alle parturient klager over, at kulden på hospitalet, og en baby kan blive syg. Så prøv at paramedicinere, så mødre for at undgå senere krav.

Faktisk er den varm og tør luft er meget krænker barnets sundhed, og det ikke tilføje. Alle ved, at den lokale immunitet - denne slim, som produceres i næse og øvre luftveje. Den indeholder antistoffer, som konkurrerer aktivt med Når indtages vira og bakterier. Hvis slim er tør - vil immunsystemet blive svækket, og de patogener trænge ind. For at forhindre udtørring af slimen hjælper korrekte temperatur og luftfugtighed i rummet.

Et lille barn er bange for hypotermi, men endnu mere det forhindrer overophedning. Høj lufttemperatur bidrager til, at barnet ikke er i stand til at miste varme gennem lungerne, så processen foregår gennem huden. Derfor barnet sveder, der bidrager til tab af vand og mineraler, der er afgørende for det. Den optimale temperatur i et rum, hvor der er et barn, er 18-20 grader. Det er bedre at klæde varmere end barnet og gøre temperatur på 18 ° C - selv trække vejret den kølige luft.

Optimal luftfugtighed i lejligheden - en vigtig faktor i sundhed og immunitet af barnet. Børn, der indånder tør luft, mere og mere alvorligt syg. Hvad luftfugtighed bør være i lejligheden? Normale værdier - fra 50 til 70%, den mindste tilladelige grænse - 40%. Heraf følger, at i hvert hus, hvor der er et lille barn, til at være en enhed, der måler fugtigheden i lejligheden. Denne enhed kaldes et hygrometer. Hvis luftfugtigheden i lejligheden mindre end acceptabel, er det meget ofte er tilfældet i fyringssæsonen og i sommertiden, skal du købe en luftfugter.

Luftfugtere kommer i forskellige former og størrelser, forskellige designs og med forskellige funktioner. Der er fugtighedscreme med indbyggede sensorer, der indikerer temperaturen og fugtigheden i lejligheden, med dampopvarmning funktion, ionisering, og andre parametre. Der er en forholdsvis enkle og billige modeller, hvis eneste funktion - befugte luften.

Hvis du har planer om at have en baby, den luftfugter, termometer og hygrometer - en indkøbsliste. For at sikre barnet et behageligt miljø, vil du styrke sin sundhed og øge modstandsdygtighed over for sygdomme. Lyt ikke til bedstemødre og veninder, bestyrelsen lukket alle døre og slå varmelegeme - brug den sunde fornuft og pleje af barnet. Ren, kølig og fugtig luft i det rum, hvor barnet bor, giver han en sund søvn og velvære hele dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.