Kunst og underholdningFilm

"Du skal ikke sørge": skuespillere og roller

I dag lad os tale om filmen "Du skal ikke være ked af det." Aktører er vist nedenfor. Det handler om komedien i 2010. Film blev instrueret af Ivan Bychkov. Alex er en forfatter Timm.

abstrakt

Først diskuterer vi handlingen i filmen "Du skal ikke være ked af det." Skuespillere er præsenteret nedenfor. Begivenheder udfolde ved den belarussiske grænse, i en landsby kaldet Lille plettede. Brothers Andrew og Paul nu bopæl i forskellige stater. Hovedattraktionen - en ung tyr Tyson. Savely ønskede at gøre ham til en marmoreret bøf. Vokser op i den japanske tradition - til massage og vandes øl. Hånd blev hævet til slagte et dyr. Tyson kan ikke opgive spand øl hver dag.

De vigtigste deltagere

Paweł Adamowicz Tyuha og hans barnebarn Eugene - hovedpersonerne i filmen "Du skal ikke være ked af det." Skuespillere Vladimir Ilin og Eugene Stychkin legemliggøre disse billeder. Lad os tale mere om den første.

Vladimir Ilin - Folkets kunstner i Den Russiske Føderation. Født 1947, den 16. november, i Sverdlovsk. Det kommer fra en kunstnerisk familie. Adolf Ilyin - hans far - var skuespiller. Så begyndte han at tale, og på scenen Moskva. Skuespilleren var en elev på Sverdlovsk Teaterskole. Han udførte i teatre i Kazan og Moskva. Han var medlem af truppen Teater opkaldt efter Majakovskij. Han var succesfuld rolle i stykket kaldet "Agent 00" på produktet af Genriha Borovika. Direktør talte AA Goncharov. Gaeva spiller i "The Cherry Garden". Det samarbejder med International Foundation K. S. Stanislavskogo og teater "Meno Fortas".

Lidt Joseph Haydn - den første rolle skuespiller i filmen. På det store lærred har han vist sig som en roman i filmen "Min favorit klovn." Jeg begyndte aktivt fjernet. Det blev en af de mest populære skuespillere i den post-sovjetiske biograf. Handlet N. Mikhalkov, Leonid Filatov, Meshieva D., D. Shengelia, P. Todorovski, Alexander Mitta, E. Cymbala. Han deltog i dokumentaren og iscenesat kinomonografii "Åh, ikke flyve så liv", manuskriptforfatter og instruktør af denne film lavet Tatiana Voronetskaya.

Yuri Stepanov spillede Andrew Adamovich. Lad os tale mere om de andre karakterer.

andre helte

Andrei kone ved navn Elvira og Savely regne også i plottet af filmen "Du skal ikke være ked af." Skuespillere Leonid Artemiev og Fedor Dobronravov legemliggøre disse billeder. Nina Usatova medvirkede Claudia - Savely kone. Skuespillerne i filmen "Du skal ikke være ked af," Elena og Cristina Kotikhina Bedstemor spillet en bank kasserer og Oksana saleswoman Ninel. Sergey Frolov spillede rollen som den Precinct Grisha Fausova. Igor Gasparyan dukkede op i filmen i form af et marked for kød mafia - Aslan. Irina Barinov spillede Lucy. Davit Melkonyan spillede rollen som Eugene barndom. Hertil kommer, at filmen deltog Kirill Isaev Vladimir Tereshchenko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.