FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvor gamle mennesker levede, og hvordan han var?

Habitat og måde at livet for tidlig mand er meget forskellige fra vores. I disse dage, og naturen og klimaet var meget anderledes. Man, ny på det tidspunkt, sind havde sin egen måde at tilpasse sig ændrede miljøforhold.

fødestedet for menneskeheden

Decifrere det menneskelige genom har tilladt forskere til at lave en overraskende konklusion. Det viser sig, at alle mennesker er fjernere slægtninge. Vi er alle nedstammer fra et lille antal af stammen. Et sted, hvor gamle folk levede - i Afrika, syd for Sahara.

Vores gamle forfædres betragtes kvarter Olduvai Gorge. Det er den naturlige stråling, der kom ud af fejlen, videnskabsfolk mener årsagen til begyndelsen af mutationen. De ældste rester af anthropoid konto i 5 millioner år. Kendskab til den oprindelige levested, er det let at bestemme det land, hvor boede gamle mennesker. Dette er Etiopien, Tanzania, Kenya.

En anden arnested, hvor fundet tidlige hominids - er Tibet i Himalaya. Her alder af fundene er 3,5 millioner år. Således er den vigtigste område, hvor den gamle mand levede, - kontinenterne i Afrika og Eurasien.

Fang verden

Med forfædres territorium, hvor gamle folk boede, gik han til at udforske hele jorden. Det var 40-45 tusind. BC. e. Det første skridt er blevet mestrer den arabiske halvø. Manden krydsede Gibraltarstrædet, og først kom til Europa. I øjeblikket afregning dybere ind i umulige. Med tilbagetog af gletscheren forvandlet Europa til en stor sump.

En anden gruppe gik til at udforske Østen. Afregning passeret langs den smalle kyststrækning i det Indiske Ocean. Det skal bemærkes, at niveauet af havet på det tidspunkt var meget anderledes. I det, der nu sprøjt bølger af havet, det var muligt at gå over land.

Del stammer vendte tilbage, og senere fusionerede med befolkningen i Europa. Den anden gruppe fortsatte med at bevæge sig langs havet. Moderne Aleuterne blev derefter et enkelt stykke jord. Ifølge hendes folk og endte i Australien.

Amerika også mestrer uden sejlere. Cape Providence og Alaska var forbundet med jord. Mellem Nord- og Sydamerika, også, det var et land landtange.

I første omgang osvaivalist kun territorium på bredden af havet, gå på forstyrrede gletscher og forlod dem til sumpen. Gletscheren trak sig tilbage hurtigt, sumpe tørret op, at give folk mere plads til at leve. Selv i stenalderen, det område, hvor den gamle mand levede, dækkede alle kontinenter.

At sætte en mand på den måde?

Det område, hvor den gamle mand boede, var meget støttende. Det milde klima, det store antal dyr og frugttræer. Så hvad bedt manden til at udforske ukendte lande?

Klima opvarmning og smeltning af gletsjere på grund af denne årsag kvæg migration. Mammoths - den vigtigste kilde til Neanderthal mad - kan ikke leve i varmen. Det viser sig, at manden måtte følge maden. Måske alle genbosættelse og migration fandt sted i besætninger af mammutter og andre store dyr.

Selv i teorien hele vejen det var muligt at gøre i 2 år, udflytningen varede i 50.000 år. Folk havde ingen steder at skynde sig, gletscheren trak sig tilbage gradvist. De byggede huse, gjort beboelige område og komme videre til tider gennem flere generationer.

Tilbagetrækningen af gletscheren gav mere plads til vores forfædre. Efterhånden er det blevet mestrer ikke blot kystzonen. Manden fortsatte på vej inde i landet. Snart hele planeten var under ledelse af den menneskelige race.

gamle bolig

Tidligere fejlagtige opfattelse, at folk slog sig ned i rummelige huler. Men hvor den gamle mand levede, har altid været spor af sin virksomhed. Efterfølgende blev det konkluderet, at hulerne primært blev brugt til rituelle formål. Dette fremgår af hulemalerier og de senere templer.

Folk foretrak at bosætte sig i de åbne rum langs flodbredderne. Bruges til opførelse af grene, træstammer, knogler af dyr. Over deres skind blev belagt dyr fanget i jagt. Bund baldakin forstærket med sten eller tunge kranier.

Dimensionerne af de bygninger, hvor gamle mennesker levede, var forskellige fra hinanden. Nogle mennesker foretrækker at bygge store stammeledere hytter med flere ildsteder. Andre - lille familie hytter. Foretrukne form for rundt eller ovalt. Taget havde ofte en konisk form.

Hvad var vores forfædre?

Vores gamle forfader, selvom det har lært at gå, ser mere som en abe. På steder, hvor den gamle mand levede, det var meget farligt, og store gribe hænder redder ofte liv. Han forblev underudviklede hjerner, der gav et lille skrånende pande. Jaw og hage del, tværtimod var meget avanceret i forhold til det moderne menneske. Humanisering er først lige begyndt, kroppen var stadig dækket af tæt hår.

Efterhånden har proportionerne i kroppen ændres. Hånd Forkortet siden mistet sin støttefunktion. Rygsøjlen rettes, og hans ben blev længere. Hjernen har udviklet sig hurtigt, med ham og øget baghovedet. Da manden begyndte at bruge ild til madlavning, er det ikke længere nødvendigt i en kraftig kæbe.

Det eneste, der ikke formår at finde en fornuftig forklaring - er tabet af hår. Men dette er det, der fik manden til at skabe tøj.

Forhistorisk mode

Så længe hovedbunden og steder, hvor gamle mennesker levede, var i det område af et varmt klima, var der ingen grund til at skjule sig. Primitive mand følte ikke skam, at være nøgen: det var naturligt.

Behovet for at klæde opstod i forbindelse med flytningen. I koldere regioner, folk begyndte at føle kulde og nogen gættet rystede huden af det slagtede dyr. En sådan påklædning var næppe behagelig og når den bæres konstant aftaget. En anden mand gjorde et hul i midten og stak hovedet ind, og bæltet hale forbandt.

Mere end en generation af mennesker har bidraget til fremkomsten af det, vi moderne mennesker kunne kalde tøj. Efterhånden var der syning. Adskillige stykker af skind syet sammen ved hjælp af en knogle nål og levede fanget i jagt dyr. På den måde begyndte de at gøre ikke kun tøj, men også gardiner til hurtig opstilling af telte.

Disse skind og tjente til at skabe sko. Over tid, blev teknikken forbedret garvning. Syntes mere bekvemme former for tøj og sko. Senere begyndte de at bruge vegetabilsk fiber. Alder af de ældste fundet linned tråd er 35 000 år.

I løbet af evolutionen, mennesket har meget at opnå i vejen for perfektion. Folk har formået at tilpasse sig og overleve under barske naturforhold. De er "tæmmet" ild. Vi lærte at gøre værktøjer fra deres omgivende materialer: træ, sten og dyreknogler. Sy tøj og meget mere. Oprindelsen af vores komfortable liv er der, i den antikke fortid for menneskeheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.