Nyheder og SamfundNatur

Russula familie. svampe mlechniki

Mlechniki svampe - stort broderskab svampe Russula familien. Deres navn - en direkte oversættelse af det latinske navn Lactrarius. De fik dette navn på grund af det faktum, at disse svampe har fibre og milkweed på fejl. Nogle medlemmer af denne slægt er det slaboedkim, og nogle afgive skarp, bitter giftig mælk.

Slægten er kendt og elsket af alle svampe og svampe, samt volnushki, Lactarius subdulcis Gladyshev, spurge og mange andre. Mlechniki - svampe, foretrækker fugtig jord i nåletræer og løvskove. Den vigtigste periode af udseende - i slutningen af juli. Mød nogle af arterne kan være op til begyndelsen af oktober.

Udseende mlechnikov kendt af alle. Et slående eksempel - de allestedsnærværende svampe. Det eneste, der har ændret - farven på hatte, som varierer fra hvid til grå, brun, rød og brun. Mlechnik champignon, fotos af som præsenteres i artiklen, med fremkomsten af jorden har en første konveks plade hat med indpakket indvendige kant, senere det er afsløret, og bliver som en underkop med en deprimeret center eller tragt, og kanterne begynder at Shaggy. Overfladen er tør eller våd, slim. Nogle svampe det fløjlsagtig. Nogle svampe mlechniki har et hoved diameter på op til 5 centimeter, og nogle giganter vokse op til 15 cm i diameter. Benene er som regel den samme farve med en hat eller en lidt lysere. Dens længde varierer afhængig af svampen levested (højden af græs eller mos) - fra få millimeter til 6-7 centimeter. Benene er hule eller tæt. champignon legeme gennemtrænges af kanaler, hvorigennem strømmer en mælkeagtig saft. Normalt er det hvidt, at luften begynder at selv mørkere og pletten svamp. I betragtning af, at nogle svampe mlechniki meget skrøbelige og modtagelige for skader fra rørende til sidst vises på dem såkaldte "brænder" - mørke pletter, som på meget kort tid spredt over hele overfladen. I øvrigt er denne skrøbelighed afspejles i navnet på svampen Gruzdev. Ifølge de antagelser af videnskabsfolk, etymologi af ordet kommer agaric Gruzdev, som oversat fra litauiske midler "ubrydelig". Men der er en anden version af oprindelsen af navnet - fra ordet "gruzdno" - svampe vokser mængden, "klynger" i store grupper.

mlechniki svampe findes overalt. Det område af deres spredning er ganske omfattende. I alt er der omkring 120 arter, 90, der findes i hele det tidligere Sovjetunionen. I Europa er disse svampe anses for at være giftige og anvendes i fødevarer, men i russerne med stor fornøjelse, at samle en masse af dem. De er fantastisk til forberedelserne til vinteren. Der er saltet og syltet, nogle af arterne tørres og derefter anvendt til aromatisering første og andet kurser, samt i fremstillingen af forskellige svampe sauce.

Mlechniki svampe anvendes i farmakologi. Nogle arter af svampe er laktariovilin - et antibiotikum anvendes til behandling af tuberkulose og sygdomme i nyrer og galdeblære. I gorkushi juice indeholder en substans, der hæmmer væksten af Staphylococcus aureus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.