FormationUngdomsuddannelse og skoler

"Wolf ben fodres": value phraseologism og eksempler

Tro det eller ej så godt, men hovedpersonen siger "ulv mund-feed" - en helt i vores tid. Tro ikke på mig? Så inviterer vi dig på en spændende rejse, der lover at ikke kun hæve niveauet for læsefærdighed, men også en bekræftelse af afhandlingen fremsat.

historie

For visse historier om oprindelsen af phraseologism ikke kunne findes, men populær visdom er ikke så mange kilder, hvis vi ikke beskæftiger sig med individuelle perler at denne form for håndværk gør for et levende. Dette, selvfølgelig, om forfatterne. Så hvis de ikke rører, den populære visdom er primært fodret af daglige observationer af almindelige mennesker. Vi antager, at der var anderledes i denne henseende, aforismer, men den tid valgte det bedste for os. Så er det sandsynligt, at sige "ulv ben fodres," kom ind i sproget i håndværket i jægere.

Wolf - et rovdyr, der æder de små kaniner og ikke kun, men effektiviteten af hans arbejde afhænger af lydhørhed og agility dyr dyr poter.

Billedet af ulven i den russiske kultur er umuligt at afgøre, fra det moralske synspunkt så god eller klart dårligt. "Velordnet skov" kan være helt anderledes, alt efter om, i hvilken sammenhæng det er placeret. For eksempel, når en person ligner en ulv - det er dårligt, men når nogen glubende appetit - det er godt.

værdi

Wolf mindede når personen er ikke meget rastoropen og flittig, samt erhvervet som det, tværtimod, forudsætter aktiviteten. Advokater, journalister, advokater, fotografer - alle de skal hele tiden kigge efter noget at brødføde sig selv, ligesom ulven bunny. Derfor er det muligt at "vedhæfte" udtrykket "ulv ben fodres," hans mening er klar: "Hvor stemplet og briste." I mere moderne og genkendeligt sprog: "Levestandarden afhænger af aktiviteten, erhvervsmæssig status og efterspørgsel på markedet."

"Du ønsker at leve - lære at spinde"

"Wolves" Mange af os nu. Folk strejfe overalt på jagt efter muligheder. De vil have flere penge, en bedre bil / lejlighed / villa. Mænd og kvinder er bekymrede over sin modernitet og relevans for arbejdsmarkedet, fordi det afhænger af deres niveau af eksistens. En interessant observation er nu en væsentlig forekomst af bekvemmelighed tæt knyttet til det faktum, hvor meget en person ikke kan lide en psykologisk komfort.

Forestil dig en person, der arbejder i en avis medarbejder tjener lidt, men han mangler ikke. Og omkring en ung og ambitiøs (et ord, der er under hastig forandring fortegn "minus" til "plus"), er han at vide, at det er nødvendigt at flytte, kigge efter muligheder, og derefter, så du kan bruge et helt liv i denne sump. Med andre ord, de "ulv ben fodres" - siger de. Men helten og så godt. Og jeg tror, at han vil lykkes? Aldrig. Men måske er det ikke vigtigt for ham.

Ud over den sætning i 90'erne, da alle med frygtelige kraft spinding og spinding som en anden udtryksform kan udskiftes? Overvej muligheder:

 • ikke nemt trække ud og fisk fra dammen;
 • tålmodighed og en lille indsats;
 • en rullende sten samler ikke mos;
 • der generede, og derefter spise jeg;
 • uden studere og arbejde, vil ikke komme til bordet mad;

Du føler at du er fyldt med ærefrygt? Og husk dine følelser, når du siger, at nogen er en masse arbejde. Straks, selvom du ikke kender den person, der fylder ham uforklarlige respekt.

Manden næsten ubevidst respekterer arbejdskraft og skammer sig over sit "cool liv", men ikke nu. Internettet har åbnet op for muligheder for dem, der ønsker at tjene penge og have det sjovt på samme tid.

Læseren vil nu tror at de ordsprog af bondefamilier er blevet forældede, men han tog fejl. Hvis folk har en god tid 24 timer i døgnet og konstant tænke på miljøet mening, er ikke så hårdt arbejde? Nej, nej, ben fodre ulven stadig. Kun arbejdskraft ændret alvorligt siden da.

"Wolf" erhverv

De er blevet delvist annonceret. Fred kan kun drømme om:

 • journalister;
 • detektiver;
 • fotografer;
 • advokater;
 • mennesker involveret i reklamebranchen;
 • kunstnere, skuespillere, entertainere.

Selvfølgelig, folk er nu langt mere urolig end de i listen. Næsten ingen af dem, der er tilfredse med deres parti. Mange vil have mere, og så historien om komfort zone og kompulsiv ud af det var den generelle foretrukne emne, som gennemsyrer næsten alle segmenter af befolkningen, bortset fra de fattigste, fordi de har denne komfort selv aldrig følt.

Men når en person vælger sin egen vej i livet, må han selv forstå deres egne styrker og svagheder. Han er klar til at tage sig rollen som et rovdyr eller ej. Nu ved han, hvad det betyder "ulv ben fodres," kan derfor omfatte erhvervelsen ud at tænke på. Det er vigtigt ikke at gå glip af en af de vigtigste valg i livet.

Men der er en anden mulighed

Selvfølgelig ikke at være alle dem, der er anført ovenfor. Du kan for eksempel at vælge vejen til at skrive, som ikke er så forårsager sved. Men alt er relativt og afhænger af detaljerne. For eksempel er den vigtigste kilde til inspiration Ray Bredreri - er hans bevidstløs. Som han selv indrømmer i sin bog "Zen i kunsten at skrive bøger," forfatteren gik aldrig nogen steder specifikt ikke "absorberet indtryk", så at skrive en roman eller en historie, alt skete af sig selv. Nogle erindringer fik kreative skud kun tyve år senere.

Men vi skal ikke narre os selv, i denne butik er der forfattere eller forfattere af dokumentarfilm produktion af romaner som Artur Heyli, som før du skriver romanen, han arbejdede i et bestemt område for at opnå større naturalisme. Men tror ikke, at forfatteren af arbejdet, for eksempel i lufthavnen før pensionering, nej, han ikke har brug for. Forfatter til "Hotel" havde de to uger. Og hvordan kan vi ikke huske vores ordsprog.

Faktisk har ingen valg af profession ikke eksisterer i virkeligheden. Mennesket udvikler sig, vokser, umneet leder og til sidst snubler over det faktum, at han er den mest interessante og mere eller mindre gør det muligt at leve. Nogen rigere, nogle fattigere, er det ikke så vigtigt.

Selvfølgelig er der dem, der er lidt interesseret, men penge, men det er en anden historie. Vores opgave er udført.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.