FormationUngdomsuddannelse og skoler

EKSEMPEL kødædende dyr. Hvilke dyr er Insektædere

Alle ved, at, ifølge den videnskabelige klassifikation, er dyreriget opdelt i typer, de til gengæld - til de klasser, og den sidste - på tropperne. Den mest almindelige og kendte til alle fra barndommen dyr som katte, hunde, heste og andre pattedyr er. Denne klasse, til gengæld hører til akkordiske type.

pattedyr klassificering

Blandt denne klasse er to underklasser og enogtyve enhed. First Division - Monotremerne. Disse omfatter næbdyr og myrepindsvin. Det særlige ved disse dyr er, at de ikke føder unger, og lægge æg, men afkommet, der er der, foder mælk. Repræsentanter for den anden division - viviparous - opdelt i pungdyr (lavere) og placenta (højere), sidstnævnte omfatter andre nitten hold. Det sæler, flagermus, rovdyr, hvaler, Edentata dame, sirener, proboscidians, klovbærende, jordsvin, hovdyr, kaguanger, gnavere, kamelfamilien, krybdyr, lagomorfer, primater og Insektædere. Her er de nyeste og vi er interesseret i. I dag vil vi tale om, hvad er de insektædende dyr. Eksempler på navne og de grundlæggende vaner disse pattedyr vil også blive behandlet i denne artikel.

Kort beskrivelse af ordren

De vitale organer afgives af repræsentanterne for tropper bevaret primitive funktioner, der var karakteristisk for gamle dyr. Således store kødædende hjerne næsten ingen vindinger, kraniet er langstrakt, skarpe tænder, klumpet, de er vanskelige at blive opdelt i grupper. De fleste af de dyr, der hører til denne gruppe er små, huden er en kort bløde hår eller pigge temmelig korte poter har fem tæer. Mange af disse skabninger er for det meste nataktive, men nogle er aktive i dagtimerne. Fra navnet på ordren er det klart, at grundlaget for deres kost består af forskellige insekter.

repræsentanter

Ikke alle ved, hvad slags dyr - Insektædere. Deres navne, i mellemtiden, er kendt for at os fra barndommen. Selv om der er ukendte arter, hvoraf vi vil tale om senere. I mellemtiden fokusere på de "gamle kammerater".

Jerzy

Den mest berømte og almindeligt eksempel på kødædende dyr - et pindsvin sædvanlige. Denne familie har 14 arter. Af den måde, et pindsvin - dette er et eksempel på kødædende dyr, hud der er en torn, ikke uld. Ud over de almindelige (eller europæiske) pindsvin, som vi ofte ser, for eksempel i landet, er der også en sydafrikansk, eared, indiske, kinesiske, temnoigly, Etiopisk, Amur, collared, og andre. Personer, der bor i et varmt område, er store i størrelse ører. Under sådanne omstændigheder, det sidste er kontroller kropstemperaturen. Derfor næsten alle dyr, der lever i ørkenen, har store ører. Normalt pindsvin er mere aktive om natten. Deres kost består af en række insekter, orme, som de søger ud i jorden. Dyr kan også spise frøer, mus og endda hugorme gift med næsten ingen effekt på dem. Det er en fejl at antage, at pindsvin spiser æbler og andre frugter - de hængte dem på nåle for at slippe af med lopper og andre parasitter grundet syre indeholdt i saften. Om vinteren, disse dyr, såvel som mange insektædende, dvale.

mol

Mole - som et godt eksempel på kødædende dyr. Disse repræsentanter for pattedyr deler mange funktioner i denne klasse, men der er særlige kendetegn. Hud modermærker, i modsætning til søpindsvin diskuteret ovenfor, er repræsenteret som en kort mørkt hår. De forreste ben dyrene er temmelig specifikke for kødædende arter - de er forstørret, de er placeret lange kløer, da de er designet til nem at grave jorden. Muldvarpe lever i jorden, hvor hullerne arrangere sig med mange reder og tunneler. Her er det praktisk at finde føde i form af orme, larver af forskellige insekter, osv En anden funktion af molen er underudviklede øjne - han lever under jorden, der næsten ikke har brug for ham ..; den vigtigste sanseorgan - næsen.

spidsmus

Taler om, hvad dyrene - insekt-spiser, er du nødt til at nævne dem. Hver af os mindst en gang hørt om dette sjove dyr. Det er almindeligt ved den samme eurasiske kontinent samt "søskende" beskrevet ovenfor. Der er disse dyr næsten overalt, med undtagelse af Australien, Sydamerika og Antarktis. Disse er små skabninger, dækket med sparsomme pels, der er aktive på ethvert tidspunkt af dagen. Spis, selvfølgelig, insekter og andre smådyr ... der er i jorden, er det tydeligt fra deres navne. Nogle gange er de også spise frøene. Familien af spidsmus er spidsmus og hvid-tandede spidsmus. De er ekstremt nyttige, såvel som søpindsvin, ødelægger mange skadelige insekter.

Lidet kendte repræsentanter for denne enhed

Lad os tale om de medlemmer af løsrivelse anses af os, som ikke alle ved, så at sige, i ansigtet (godt, i ansigtet). Så, hvad slags dyr er Insektædere? For eksempel kan en familie Tenrec. Disse skabninger er meget lig pindsvin, før de selv rangeret som en familie. Tenrecs bebor Madagaskar og Comorerne. Dette er en meget gammel familie af kødædende, hvis medlemmer er kendt fra kridttiden. De kan lide også søpindsvin har pigge, normalt mørk i farven. Nogle arter har gule pletter på dem. Et interessant træk ved dyret er ekstremt lavt stofskifte og er absolut lav kropstemperatur, hvilket normalt ikke er særegne for pattedyr.

Et andet interessant og lidet kendte synspunkter almindelige mennesker - SOLENODON. Denne kødædende dyr end en temmelig stor størrelse. Et område med deres levesteder - Cuba og Haiti. De ligner store spidsmus eller rotter, men har længere ben og, i modsætning til de rotter, en lang snude-lignende snabel. Det er interessant, at SOLENODON hører til de få toksiske for pattedyr, er giftkirtlen frigives, hvilken kanal er beliggende ved underkæben. Er opført som truede.

Springspidsmus - er også et eksempel på kødædende dyr. Mest af alt mindede han den kaninskind, og bor i Afrika. Grundlaget for hans kost består af termitter, andre insekter, frø, små frugter.

Den mindste pattedyr i CIS

Således med rette kaldes lille spidsmus, som også hører til den rækkefølge diskuteret i denne artikel. Dets dimensioner er ca. 4-5 cm (herunder halen), og vægt - kun 2-4 gram.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.