SundhedMedicin

Det stof "tauremizina": indikationer for brug. Behandling "tauremizina"

Det stof "tauremizina" - et naturligt middel stammer fra lægeplanter - malurt Taurian eller Krim. Dette anlæg anses giftig, ofte har været tilfælde af forgiftning af græsning i områder af dets voksende kæledyr. Generelt behandling "tauremizina" har på patientens krop analeptic handling, dvs. øger hjerte-og respiratorisk aktivitet.

De positive sundhedsmæssige virkninger af stoffer på den menneskelige krop i mange år, er blevet undersøgt i en række klinikker. Således eksperter fra Odessa Medical Institute først brugt stoffer baseret på malurt Taurian i behandlingen af patienter med sygdomme i åndedrætsorganerne (pneumoni, asthma bronchiale), fordøjelsesorganerne (mavesår, kronisk gastritis), primære hypertension. Alle patienter lægemidlet blev administreret subkutant, ikke mere end to gange om dagen i 18 dage. Som et resultat af det nye lægemiddel, har de fleste patienter blevet markeret forbedringer i den generelle tilstand af kroppen, normalisere hjerteslag, åndenød forsvinder. Behandling "tauremizina" hjertepatienter udføres sædvanligvis under streng kontrol af den læge, da det bidrager til at reducere angreb og højt blodtryk.

Fremstillingen er helt opløseligt i vand, gør det muligt at indtaste det intravenøst; sammenlignet med koffein eller kamfer tauremizin hurtigt absorberes i blodet, hvilket forårsager en hurtig indtræden af lindring af patienten. Behandling "tauremizina" Nogle sygdomme kan kun udføres af en specialist aftale. Indikationer for dets anvendelse:

 • hypotension;
 • akut og kronisk hjertesvigt ;
 • asfyksi;
 • forgiftning af kroppen;
 • neurasteni, søvnløshed;
 • ulcerativ colitis;
 • tuberkulose;
 • fedme.

Som et resultat af mange års erfaring af eksperter blev det konstateret positive virkninger af agenter på hjertemusklen og dens blodforsyning. Det er også blevet bevist, at behandlingen "tauremizina" forbedrer elektrokardiografiske parametre, reduktion i venetryk, øget hjerteslagvolumen og lungekapacitet. Dette stof har lav toksicitet og har få bivirkninger, som udelukkende er fremstillet af naturlige materialer.

Lægemidlet "tauremizina" er tilgængelig på følgende doseringsformer:

 • hvidt krystallinsk pulver med en bitter smag og er let opløseligt i chloroform og ethylalkohol;
 • 0,5% oral opløsning (indeholdende ethylalkohol);
 • Tabletter til oral indgivelse fremstilles i pakker af 10 til 100 stykker i hver;
 • 0,25% opløsning til subkutan og intravenøs administration.

Behandling "tauremizina" vist folk med sygdomme som paradentose, tandkødsbetændelse, stomatitis, neglesvamp (i dette tilfælde er det stof, der anvendes som en løsning for at skylle munden og madlavning bakker til fod). Kontraindikationer - graviditet og epilepsi; Det er heller ikke anbefales at tage lægemidlet i en tilstand af beruselse grund af at være en del af ethylalkohol. Kombinationen af lægemidlet og en stor dosis af alkohol kan føre til forgiftning. En anden kontraindikation for anvendelse af præparater på basis af ekstraktet af Artemisia Tauria er under tryk. Behandling "tauremizina" gives normalt til mennesker med kronisk lavt blodtryk, det vil sige, tværtimod, i tilfælde af for lavt blodtryk.

Blev isoleret fra Artemisia Tauria in vitro æteriske olie anvendes som aroma Forbedring eliminere de fleste lugte, der afgav hus kæledyr af lopper. Malurt fordums anvendes i aromaterapi. Meget populær, for eksempel brugte de såkaldte pads fremstillet af tørrede urter. Sammensætning af puden indeholder ofte et vist antal af humle, pebermynte, og salvie Tauria. Tilstedeværelse i soveværelset som en upåfaldende ved første øjekast, små ting har en afslappende virkning på mennesker under søvn, bidrager til den hurtige fald i søvn og kroppen ordentlig hvile om natten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.