HjemlighedHavearbejde

Gerber have: plantning og pleje, vokser, foto

Gerbera - smuk blomsterhave, som nyder stor popularitet blandt gartnere.

Gerber have: beskrivelse

Stort udvalg af farver, som de haveplanter åbnet over et århundrede siden i Sydafrika af den hollandske botaniker Rehmanniae, fuldt fylde haven med lyse farver. Tilpasset vækst i haven og i omgivelsesbetingelser, gerbera omfatter mere end 100 arter. Den mest kendte er typer af røde farve; er Saskia, Rudy Amsterdam og Robin. Selvom lilla, pink, creme, gul og hvid gerbera ikke mindre, og måske mere charmerende.

Gerber haven, plantning og pleje, som kræver overholdelse af visse betingelser, er en staude, præget af basal blade og blomster romashkopodobnymi. I haven er det muligt at nyde de blomstrer fra tidligt forår til sent efterår dage. Højde smukke have opnår et gennemsnit på 30 cm, kan nogle tilfælde være op til 60 cm. Diameteren af blomsten (enkel, dobbelt og semi-dobbelt) er omkring 12-16 cm. Desuden gerbera haven pleje i hjemmet, for hvilket også er ganske simpelt, det ser fint i vindueskarmen.

især planter

Skønhed - ikke kun værdighed gerbera; stadig elsker blomsterproducenter for enkelhed af pleje, hurtig vækst og udvikling, en lang blomstringstid og modstand i form af snittet. Gerbera blomster anbefales at bryde ud af reden, men ikke tilskåret; den mindste af de resterende på bush stilk kan forårsage komplet henfald af anlægget.

De ovennævnte egenskaber i fuld gerbera charmerende have, beplantning og omsorg for en sand fornøjelse, viser, hvornår vokser i områder med et mildt varmt klima, som er en integreret del af den varme sommer. Et sted at lande, er det ønskeligt at vælge tændte sollys mere end halvdelen af dagen. Dette vil forhindre unaturlige strække stilke i højden og give den størrelse og farve af blomster, ordineret til klassen.

Gerber Have: Plantning og pleje

Foto af blomsten er næppe nogen ligegyldig. Og vokse sådan et mirakel alene er ikke så svært! Vækstperioden vanding gerbera skal være rigelige, mens resten moderat forsigtige; Flower kritisk over for både at jorden tørrer ud, og en overflod af fugt. Når vanding er vigtigt at sikre, at vandet (påkrævet blød og stuetemperatur) falder på bladskiverne og dryppes i en plade stikkontakt, fordi den er fyldt rådner planter. Til kvalitativ vækst Gerbera er forpligtet til at give regelmæssig gødskning med mineralsk gødning, ca. en gang hver 2. uge.

Efteråret gerbera kræves grave, transplanteret ind i en stor kapacitans, hvis størrelse bestemmes af plante størrelse. Den optimale sammensætning til transplantation til jord er en blanding af tørv og jord ark (2 dele) og sand (1 del). Nødvendigvis kræver god dræning, der er egnet til den konkrete blok. At forhindre rot når plantning og omplantning planter rod hals skal placeres over jorden.

Reproduktion gerbera haven

Formeret gerbera haven, plantning og pleje, som ikke udgør en særlig vanskelighed, frø og division af Bush - den mest almindelige og også den nemme måde. I foråret (april-maj cirka) buske 2-3 år at blive opdelt i flere dele, der forlader hver 2-3 unge blade. Rødder anbefalet afgrøde til 10 cm Ved plantning skal styres til udløbet placeret over overfladen af 1-1,5 cm .; Dette vil medføre en god vækst og blomstring.

Såning af frø produceret i en let jordblanding i januar-marts, i en dybde på 2-3 mm. For optimal spiring Temperaturen bør ikke være under 18 grader. Med forbehold for alle betingelserne i de første skud vises gennem en - højst to uger. Efter dannelsen af 4-5 blade på de sidste frøplanter kan plantes i potter. Den første dyrkning blomstrende have gerbera og pleje, som giver glæde og distrahere fra de presserende problemer, skal du i 10-11 måneder efter plantning. Det er værd at vide, at de planter, der dyrkes fra frø, har ingen forældre egenskaber.

Gerber haven: skadedyr og sygdomme

Det kan betragtes lidt fejlbehæftet gerbera sin høje følsomhed over for forskellige sygdomme. Derfor, for at forhindre nederlag forskellige former for blomster skadedyr før plantning jorden er obligatorisk at blive behandlet af særlige præparater. Oftest det påvirker gerbera rådner roden krave, som er en svamp patogener, som følge af forurening af jord eller stillestående vand i det. anbefales det at overholde kunstvanding regime er også påkrævet at forbedre jordens dræning til forebyggelse.

Gråskimmel forårsaget af overskydende fugt i jorden, ødelagt af særlige præparater. Men er det ikke anbefales under behandlingen dem til at falde på en blomst, der kan forårsage grimme pletter.

Meldug kan ramme gerbera i sommervarmen ved en forhøjet temperatur. Foranstaltningerne til bekæmpelse af denne sygdom er anvendelsen af passende fungicider eller svovlholdige stoffer.

Bladlus, spindemider og trips er sygdomme, der forårsager død af anlægget. Tegn på deres udseende vil være gulfarvning gerbera og hendes visner. I dette tilfælde planten skal beskyttes med særlige insekticide agenter.

Vinter Pleje til Gerbera

Om vinteren gerbera haven, plantning og pleje, som kræver kendskab til nogle funktioner kræver husly; egnet materiale til dette er en halm eller tørre blade. I områder med koldt klima gerbera dyrkes som en etårig plante , eller gravet i forventning om vinteren med en klump jord og transplanteres til et volumen pot, som vil indeholde indtil foråret. Plads til det at være tændt, godt ventileret og køligt: 7-8 grader Celsius. Det er i disse betingelser kan nemt overleve den kolde gerbera haven. Vedligeholdelse af vinteren er nødvendig for områder med et koldt klima.

Afslutningsvis skal det siges, at dyrkningen af gerbera - besværlige og arbejdskrævende. Hvis alle betingelserne i hendes tilbageholdelse og for at sikre ordentlig pleje af sådan en luksuriøs blomst, der ligner store smukke daisy, vil glæde sine smukke blomstrer over en lang periode, fylde haven med lyse farver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.