HjemlighedHavearbejde

Dwarf æbletræer - udsmykning af enhver have

Dwarf æbletræer ikke eksisterer som en art. Det er almindelige sorter, der dyrkes på dværg grundstammer. Grundstammer - en stilk, der indpodet den nødvendige variation. Voksende frøplanter - er vanskelig og lang. Til dette er der specielle planteskoler.

Æblesorter på dværg grundstamme har ubestridelige fordele i sammenligning med konventionelle typer (for kraftig grundstamme): trækronerne har et lille volumen, i begyndelsen af frugtsætning årlig periode (det tredje år). Æbler er normalt store og af høj kvalitet.

Dwarf æbletræer har en krone, der er iboende i almindelige høje træer. Hun har skelet grene og poluskeletnye. I en alder af 10 år, disse planter er halvdelen af deres Brødre: dværg æble afviger moderat vækst siden podet på grundstammer slaboroslye.

At købe ungt træ, skal du omhyggeligt inspicere det. Mellem stammer og rod hals skal have en krumning - graft kultivar til de vilde arter. Den toårige plantemateriale er karakteriseret ved store knopper, bagagerum højde - ikke mindre end 40 cm, fem eller seks veludviklede brancher. På underdimensionerede rodstokke frøplanter har en fibrøs struktur af rodsystemet uden en central stang (det ligner luffa). Den vigtigste indikation af kvaliteten af de stiklinger er en friskhed og elasticitet af rødderne. Tørring og brancher og bark skader er helt uacceptabelt.

Efter overtagelsen af den nederste del af de planter bør placeres i et fugtigt miljø, husly film. Grenene forsigtigt trække til stammerne og sikkert med snor. Efter transport meget ønskeligt at plante et træ direkte på et passende sted, som er valgt med alle de funktioner på dværg æblesorter rodstok. Modne træer af denne sort slå rod på måleren dybde, så landingsstedet grundvand bør ikke ligge over halvanden meter. Æbletræer er placeret på kredsløbet 2x3 eller 3x3 meter. Hvis en eller anden grund stilken ikke kunne rette, skal det vandes i prikopat grøft i en skrå tilstand. Top, også vandes. I denne position kan den sætteplante spare nogen tid, før plantning.

Dwarf æbletræer ganske dekorative. Når i blomst - hvorfra det er svært at kigge væk. Sommetider disse træer er plantet i rækker. Så ser det ud til de frugtbærende hække. Omsorg for en have er meget rart og behageligt - planterne ikke overstiger 2,5 m.

På slaboroslyh suspensioner normalt dyrkede sorter: "hvide påfyldning", "antonovka" "Lobo", "shtrifel" "Melba" "lungwort", "slik", "atlet", "Welsy" "Semerenko" "kanel "" Kitaika "(gul og rød).

Dwarf æblesorter "antonovka" frugt har grønlig gul farve, modning, stor (150 - 320 g). Med en gennemsnitlig kvalitet af modstandsdygtighed over for skurv, højtydende, med sommer-efterår periode med modning.

Den berømte æblesort "lungwort" er frugten af sød smag med en krydret, honning aroma. Æbler modnes i august. Holdbarhed - 2 måneder. I kølige forhold - til januar. Den form for frugt er flad-rund, vægt - 100 gram, gul .. Træer resistente over for skurv. På slaboroslyh grundstamme kommer i frugtsætning sæson for 2-3 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.