Intellektuelle udviklingReligion

Gudinde for retfærdighed

Themis Themis eller, Titanides i det antikke Grækenland mytologi - gudinden for retfærdighed, den anden kone af guden Zeus. Ordet "FEMIS" betyder "at etablere custom", kan det findes i navnene på nogle lokaliteter er kendt fra storhedstid mykenske kultur. Fra foreningen med Zeus havde hun tre Fates: Lachesis (Destiny) Clotho (Spinner), Atropos (uundgåelige) og tre Ora: Dike (Retfærdighed), Eirene (Fred), og Eunomia (Blagozakonie). Ifølge Aischylos, gudinden for retfærdighed Themis er mor til Prometheus. Det synes endda at være en gud, men under forskellige navne. Besiddelse profetiens gave, retfærdighed gudinde Themis, Prometheus afslører en hemmelighed, at fra ægteskabet mellem Zeus og Thetis en søn, der vil omstyrte Zeus selv. Fra Gaea modtager hun en gave Delphic Oracle, det giver hans forudsigelser søster Phoebe, som til gengæld går det til hans barnebarn Apollo. Themis guder mødes om bord. Zeus hjælper starte den trojanske krig.

Justice gudinde lærte grækerne offer, profeti og guddommelige ritualer, kom hun op med den heroiske hexameter. Dens vigtigste alter var på Stomiona i Olympia nær alteret af gudinden Gaia og Zeus. Den olympiske mytologi det ikke er identisk med jorden, og det er genereret, og er grundlaget for retsstaten som hustru til Zeus. Themis, gudinden for retfærdighed, regerede tretten år, som igen var opdelt i vinter og sommer solhverv to flere sæsoner. Personificeret disse tidspunkter af året i den athenske tradition for karper og Tallo - guddom "moden frugt" og "blomstrer". Themis 79:e Orfisk hymne dedikeret til.

Gudinde for retfærdighed afbildet altid bind for øjnene. Bandagen på hendes øjne betyder upartiskhed, og balancen - det er et gammelt symbol på retfærdighed og foranstaltninger. På disse skalaer at veje handlinger dødelige, har de begået i livet, alle gode og alt ondt. Den skæbne mennesker efter deres død det afhang af, hvilken af disse skåle vil opveje. gudinde for retfærdighed holder også overflødighedshorn - symbolet på belønning til den person, der ser ud, før retssagen.

Themis betyder billedligt loven nu, det skalaer - symboliserer retfærdighed, og Præsterne, eller tjenere Themis - en dommer. I traditionen fra den romerske gudinde for retfærdighed har bevæget sig fra grækerne, men i stedet have et overflødighedshorn af Justice i hænderne på sværdet. Themis - anerkendt i hele verden, et symbol på retfærdighed, sit image på plakaterne af skibe og dens statuer - i retssale. Themis er et kendt navn nu, hvis sige, for eksempel "det russiske Themis", de betyder en russisk domstol.

Men de skalaer og sværdet - attributter er så grundlæggende og gamle, at du ikke kan åbne dem som symboler på retfærdighed, at tillægge de gamle grækere. Efter alt, næsten alle gamle mytologier herre underverdenen vejet de gode og onde gerninger hver person. Balancen er i venstre af gudinden, da det er den venstre halvdel af kroppen anses indsigtsfulde. Sword repræsenterer også åndelig kraft og belønning. I hænderne på gudinden for retfærdighed, det symboliserer gengældelse. Da spidsen af sværdet er oppe, det indikerer en højere retfærdighed, "himlens vilje", og desuden den konstante parathed til dens gennemførelse. Han er en tveægget, fordi det ikke kun straffe, men også advarer. Goddess holder den i sin højre hånd, hvilket betyder, at retningen af virkningen af de "rigtige ting" og kræfter.

Selvfølgelig, i form af det sammensatte tal har mere at vinde, når sværdet er udeladt, men faldt sværdet - et symbol på slutningen af kampen, sejr og vende tilbage til det civile liv. Og retfærdighed i vores salgbar tilstand kommer, sandsynligvis ikke snart, så tidligt Themis sænkede sit sværd. Den vigtigste ting, at den russiske Themis sværdet faldt kun på hovedet virkelig kriminelle og bestået den uskyldige og god.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.