SkønhedNegle

Sådan at male dine negle pænt? Sådan at male dine negle med lak

For hver kvinde er det meget vigtigt hendes udseende. Vær især opmærksom damer behandle deres hænder, omhyggeligt at vælge dem til den rette fløde og lave en perfekt manicure. Men ikke alle ved hvordan man kan male neglene omhyggeligt, og gå efter det i salonen. Selv i virkeligheden er det vigtigt at lære nogle af de teknikker, og hænder vil altid se smuk.

Vigtigste fase - forberedelse

Før hvordan man kan male dine negle med lak, skal de være meget godt forberedt. Først skal vi behandle neglebånd og side styrker. Særlig opmærksomhed skal rettes til spidserne. De bør alle være den samme længde. Og så kan du komme til at male. Denne evne er ikke snu, men for mange piger ville være særlig værdifuld. Hver gang, vil den dygtighed forbedres, og den følgende nail art vil være meget pænere.

Påfør dekorativ belægning

Du ved ikke, hvordan man kan male pænt negle derhjemme? Simpelt nok. Det kræver lidt øvelse - og succes er garanteret. For at få en perfekt manicure, skal neglepladen være i meget god stand. Med henblik herpå anbefales det at tage vitaminer og næringsstoffer gøre særlige bade til hænder. Når du kan komme til lakken.

Påfør foundation

Før præcist udgør neglene skal anvendes basefarve. Den gennemsigtige underlag er et meget vigtigt skridt for at skabe den perfekte manicure. Den beskytter neglen fra pigmenter, der er indeholdt i den farvede lak. Endvidere ved betyder, bliver det meget glattere overflade, hvilket i høj grad letter farveprocessen. Også til dette formål, kan du bruge neglen, som er en del af en serie af tonic.

Påfør den farvede belægning

Før påføring af lak er nødvendigt at forberede en vatpind, der vil bidrage til at rette op på nogle fejl. Du kan også bruge tandstikkere, vatrondeller og neglelakfjerner. Først er det nødvendigt at anvende en frakke. At manicure se nøje, skal du bruge høj kvalitet værktøjer. De er meget godt fordelt over hele overfladen af neglepladen. Efter obmaknete pensel i hætteglasset, skal du holde det på sin kant, som fjerner overskydende polish. Til at begynde med skal du male midten af pladen, træde tilbage et par millimeter fra neglebånd. Efter at det er nødvendigt at fordele belægningen på hver side. Så du kan få smukt malede negle. Billeder, som du ser her, er de et godt eksempel. Ofte der er en nødvendighed for anvendelsen af det andet lag. Sjældent udføre kvalitativ farvning i første forsøg. En overmales stand til at maskere alle dens mangler. I dette tilfælde vil lakken kunne påvise den rigdom og dybde af sin farve. Men for at udføre en sådan fremgangsmåde er nødvendig, når det første lag er tørret godt, eller vil have en meget lang ventetid for at malingen helt låse. Hvis værktøjet har en meget tyk konsistens, er det ofte nok kun et lag.

et topdæksel

Vi ved allerede, hvordan man kan male husets ryddelige negle. Ofte i skønhedssaloner, vi dække dem også toppen. Derhjemme, denne procedure er ikke nødvendig. Selvfølgelig, belægningen er en ekstra beskyttelse, men det har ikke meget smag. Men hvis du beslutter dig på dette, er det nødvendigt at vente på den farvede lak er helt tør. Mange piger ikke ønsker at bruge de ekstra halve time af tid, da dette er den fjerde dæksel. Derfor, de foretrækker at anvende den "tørring", der kan påføres med pensel, spray eller dråbetæller. Men en top coat er der stadig og værdighed. Med ham manicure vil vare meget længere og gøre dine negle vil skinne smukt. Forårsager værktøjet, så glem ikke om enderne af neglene. Overveje alle disse anbefalinger, og proceduren for anvendelse af lakken vil bringe kun positive følelser.

Finesser af farvestoffer negle

Før du foretager op dine negle blidt, bør de være fri for fedt. I stedet kan du bare vaske hænderne grundigt med sæbe og vand. Huden omkring neglen er nødvendigt at anvende cremen. Så maling på disse områder vil blive fjernet meget lettere. Det er vigtigt at fremhæve det gode det sted, hvor farvningen vil blive udført. Hænderne på bordet skal placeres korrekt, så albuerne ikke er hængt. Du skal sørge for, at lakken er ikke det gamle, af høj kvalitet. Før brug skal hætteglasset godt varmet i dine hænder og ryst det grundigt. Mal dine negle er bedre at starte med lillefingeren. Hvis du følger en anden procedure, er det muligt at uheld slette neglen på fingrene, der allerede er behandlet. For at få smukke negle, kan du lade dem umalede kanter, så vil det visuelt ud til, at enderne lidt længere. For at gøre op dine negle i to farver, skal du vente, indtil man tørrer, bliver midlerne ikke blandet. Det er bedre at bruge en flydende maling, men hvis det tykner, kan det let fortyndet. Men vi bør huske på, at det vil have uegnet efter en sådan procedure. Før maling hver neglebørste skal dyppes i hætteglasset. Hvis en ansøgning betyder ikke er nok, er du nødt til at indlæse den tilbage i flasken. Men for at se pæn hånd, overskuddet bør ikke være.

konklusion

I denne artikel, vi kiggede på teknologi farvning af neglelak derhjemme. Mange kvinder til at få sådanne velplejede hænder, ligesom, forsøger at anvende de absolut ikke-standardiserede metoder til modeller på magasin dækker. For ham de kommer med tiden efter lange træning. Måske de også har ret til at eksistere. Efter alt, er resultatet behager øjet. Huse kan give frie tøjler til at eksperimentere og ikke begrænser dig selv til forskellige grænser. Derfor, med hensyn til den korrekte farvning, spørgsmålet er rent individuelt. Hver kvinde vælger den adgang metode, der er rigtigt for hende til altid at se perfekt. I dag, mange mennesker foretrækker at sætte på neglene gel negle. Han gør dem stærkere og varer meget længere. Dens anvendelse teknik svarende til den, der blev beskrevet ovenfor. Kun for sin tørring kræver en særlig lampe. Under alle omstændigheder skal det bemærkes, at for at udføre en perfekt manicure står helt distrahere fra indenlandske problemer og nyde processen. Bestemt, vil disse færdigheder være meget nyttigt for enhver kvinde. Men mange stadig forsøge at supplere manicure smukke tegninger. I dag behøver ikke et særligt talent for en sådan procedure. Nu er der en stor assistent, som kaldes "nail art". Han vil ikke blot skabe et flot design, men også en stor stemning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.