SkønhedNegle

Mand manicure og dens funktioner

Mand manicure i den moderne verden bliver mere og mere populære. Og han virkelig fortjener særlig opmærksomhed. Efter alt, huden på hænderne af mændene har nogle af funktionerne - det er lidt grovere og tykkere end kvindelige (ofte), neglebånd vokser hurtigt, så efterlader den bag det kræver mere tid og opmærksomhed. Bekymring over udseende - partiet er nu ikke kun en kvindelig. Mænd, også, ikke nægte dig selv fornøjelsen af professionel omsorg for dine hænder, så meget mere, at denne procedure er anvendelig som en hygiejnisk og æstetisk.

Manicure mandlige har sine egne særlige kendetegn, som gør det væsentlig forskellig fra kvinders. Mange saloner denne procedure udføres helt uden brug af nogen af pincet, men foretrækker at bruge specielle blødgørende cremer, scrubs og pimpsten.

Mand manicure omfatter en hel vifte af tjenester til pleje af ru hud omkring neglen plade, justeringen af søm kanter og polering af overfladen ved forsigtigt at skrælle (udrensning) huden på hænderne fra de døde partikler i huden, og endelig en dyb magt og hånd hudens fugtighed (en dejlig afslappende massage ). Efter anmodning fra de specialister på neglene kan forårsage en farveløs transparent lak eller emalje. Mange af nutidens maling og belægninger er ikke kun helt usynlig, men også indeholder gavnlige vitaminer, der nærer neglen plade - det beskytter neglen, og ser naturlig.

Men hvis du har tid nok til at besøge forskellige skønhedssaloner, har du mulighed for at klare sig selv og gøre manicure derhjemme. Vi skal bare bestanden op relevante manicure værktøjer og tålmodighed.

Mand manicure: hvordan man laver derhjemme

Faktisk er den vigtigste regel er hygiejne. Du skal vaske dine hænder i kun varmt vand, fordi alt for varmt eller koldt vand kan forårsage uønsket afskalning af huden og endda gøre det groft. Bedre brug af sæbe, der indeholder glycerin eller flydende sæbe. Det hjælper også til at undgå overdreven tørhed af de hænder, der er forårsaget af hårdt vand. Efter vask altid tør hænderne grundigt, helst med et blødt håndklæde. Disse regler er underlagt ikke kun kvindelige men også mandlige manicure.

Helt nok bare pænt trimmede negle. For at sikre, at de ikke fange på og sloilis ikke nødvendigvis at bruge neglefil, som skal være lige smergel typen, sølv, teflon eller anden belægning. Metal neglefile overtræder strukturen af neglen, skaber små revner, der fører til dens skrøbelighed. Rasp nødt til at udglatte bevægelser i retning af siderne til centrum, mens ikke meget stachivaya hjørner - det fjerner problemet med indgroede negle.

Hvis du ønsker at opnå perfektion i deres manicure, så det næste skridt bør være varmt bad, som vil gøre huden omkring dine negle blød og glat. tilsættes havsalt vand, som tilvejebringer en beroligende virkning. Efter hånden er nok til damp, påføres på overfladen af kutikulaen særlige blødgørende gel, og efter et par minutter af naturlig appelsin stick skubbe neglebånd og omhyggeligt renset negleoverfladen.

I mændenes manicure primært fokusere på neglelak. Det er bedre at have en polering neglefil. For det bedste resultat, at præ-behov gnide ind i huden af begge hænder og negle nogle nærende creme for at opnå den ædle bløde glans. Stadig er det muligt at dække neglene en konventionel klarlak. Selv i dette tilfælde vil de skinne mere intenst, at det ikke er acceptabelt for alle mennesker.

Sandsynligvis, de fleste af den stærke halvdel af menneskeheden mener, at de fleste mænd gør manicure næsten umuligt, fordi det er svært. Men i virkeligheden er det ikke. Begge mænd, der mindst en gang gjorde manicure, allerede simpelthen ikke råd til at afvise den æstetiske og hygiejniske nydelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.