ForretningLandbrug

Og ved du hvorfor bladene gule agurker?

Ofte ejere af private grunde er tvunget til at redde sin egen afgrøde, som kan "dø" på grund af forskellige omstændigheder, såsom skiftende vejrforhold, planteskadegørere og mere. Alt for ofte gartnere nødt til at se, da bladene af agurk vises gulfarvning. Selvfølgelig er dette er et tegn på at grøntsag er "syg", og han har brug for hjælp.

Men ikke alle ved om, hvorfor bladene gule agurker. Eksperter forklare dette fænomen mange årsager. Faktisk hvorfor bladene gule agurker? For det første på grund af manglende fugt ved en høj temperatur. For det andet på grund af for lav temperatur om natten, er ofte ledsaget af frost. For det tredje kan en "falsk frugt" mangler mineraler og sporstoffer. For det fjerde kan agurker blive påvirket af svampesygdomme og andre parasitære organismer.

Overvej nogle af grundene til, bladene bliver gule agurker i flere detaljer.

En erfaren gartner forstår, at ovenstående vegetabilske elsker fugt, og den mindste af dens mangel kan føre til gulfarvning af æggestokkene og frugter. Den samme effekt kan forårsage det forkerte valg og temperaturen på vandet til kunstvanding.

Derfor, eksperter anbefaler brug for vanding agurker kun varmt vand. Frost, som ofte forekommer i det tidlige forår, kan også blive årsagen til farveskiftet i æggestokkene.

Hvorfor bladene gule agurker i andre tilfælde? Ovennævnte plante tilstrækkeligt modtagelige for forskellige sygdomme, for eksempel, såsom meldug. Først bliver bladene dannede små pletter af lysere farve, så de øger i størrelse og forvandle sig til hvide pletter. Efter en vis tid bliver det gul "ornament", hvorefter ark tørrer. Dette er et klart tegn på, at agurken forbløffet svampesygdomme. Problemet forværres af, at organismen er yderst produktiv, så chancerne er, at næste år vil han blive vist igen, er meget høj. For at minimere denne form for risiko, eksperter rådgive at udføre sædskifte procedure og til at vælge sorter med høj immunitet over for svampesygdomme.

Meget ofte selv agurk kimplanter bladene bliver gule. Hvad betyder det? Det faktum, at anlægget ikke har nok mineraler, især kvælstof. For at løse dette problem, eksperter rådgive at holde gødning. Som regel er det gjort fire gange hver sæson. Under blomstring (1 gang) og under frugtsætning (3 gange) anlægget yderligere beriget med urinstof, en opløsning af kaliumsulfat, sammensætningen af superfosfat og mullein.

En anden farlig bakteriologisk sygdom til en "falsk frugt" er Fusarium visnesyge. På samme toksiner produceret af svampen, så dybt trængt ind i kapillærerne, der straks agurker bliver gule blade og frugt. I sidste ende, planter dyrket i drivhus, dør.

Set grøntsager ofte påvirket og rodbrand. Ovennævnte "sygdom" er en alvorlig trussel mod det: først fra agurker bliver gule nederste blade, og i sidste ende resten.

I kampen mod svampesygdomme eksperter anbefaler brugen af kemikalier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.