SundhedStop med at ryge

Elektroniske cigaretter: fordele og ulemper, fordele og ulemper

Elektroniske cigaretter er en moderne erstatning for denne tobak. Mange foretrækker at bruge denne slags teknik. Især når der er et ønske om at holde op med at ryge helt. Om e-cigaretter for og imod skal lære til alle, der har til hensigt at bruge et sådant produkt. Når alt kommer til alt er fraværet af nikotin eller tobak ikke altid gunstigt for menneskers sundhed. Måske er elektroniske cigaretter mere skadelige end almindelige cigaretter? Derfor må vi først undersøge fordele og ulemper ved denne teknik, først derefter træffe en endelig beslutning om erhvervelsen.

Hvad er det?

Den første ting at forstå er, hvad elektroniske cigaretter generelt er. Når alt kommer til alt forstår ikke alle, hvad der står på spil. Elektronisk cigaret er en teknik, der erstatter en reel analog. En sådan anordning hjælper med at holde op med at ryge.

Den elektroniske enhed fremstillet i form af en cigaret repræsenterer sig selv. Den strømmer gennem et specielt indbygget filter den damp, der erstatter nikotin. Fabrikanter sikrer, at røg fra elektroniske cigaretter er harmløs, såvel som selve apparatet. Mange mennesker vælger denne type enhed. Men hvad er de elektroniske cigaretter til og imod? Hvad skal jeg se efter?

innovation

Det er ingen hemmelighed, at en elektronisk cigaret er et nyt produkt. Og nu kræver det ingen certificering. Så for producenter er det kun et positivt øjeblik. Du behøver ikke bekymre dig om papirarbejde, når du sælger produkter.

På den ene side er denne teknik også god for købere - der er ingen yderligere mark-up. Og for at få en sådan teknik er det ikke noget problem. Men på den anden side, hvis du tænker på, hvad elektroniske cigaretter er for og imod? Det er nødvendigt at være opmærksom på, at sikkerheden ved dette produkt ikke er bevist. Intet certifikat - der er ingen tegn på harmløshed. Derfor er der i det mindste risiko for skade med elektronisk rygning til rådighed. Du kan ikke udelukke det.

risici

Det næste vigtige punkt er risikoen. Det er tæt knyttet til det foregående afsnit. Sagen er, at almindelige cigaretter kræver et certifikat. Og så er risikoen for at købe et tobaksprodukt med en uforståelig sammensætning minimal. Men for elektroniske kolleger kræves der ikke certificering.

Hvad betyder dette? Hver køber risikerer at købe en elektronisk cigaret med en uforståelig væske inde. Så der er risiko for sundhedsskader.

Sammen med dette er der altid mulighed for at erhverve en konfiskation, for eksempel. Også ikke det bedste øjeblik. Vi kan sige, at elektronik er enorme risici. Og det er ikke nødvendigt at bevise produktets harmløshed. Manglen på certificering eller licensering taler for sig selv. Hvilke andre elektroniske cigaretter har du for og imod?

pris

Overvej prisen på produktet. Regelmæssige cigaretter koster forskelligt: fra 30 rubler og op til en pakke. Og den elektroniske fyr er dyrere. Derfor er nogle skeptiske til nyheden. Folk kan simpelthen ikke bestemme hvad der er bedst - en pakke cigaretter eller et elektronisk rør.

På den ene side er priserne ikke for høje. Især når du overvejer at den ene elektroniske cigaret erstatter flere pakker med konventionelle cigaretter. På den anden side røg nogle mennesker den billigste tobak. Og den elektroniske cigaret overstiger i dette tilfælde de månedlige udgifter til en person for denne skadelige vane.

Her har sådanne elektroniske cigaretter til og fra. Kundefejl tyder på, at en sådan teknik som helhed ikke er for dyr. Det vigtigste er at vælge den rigtige enhedsmodel. Oftest er omkostningerne ved sådanne produkter faktisk lavere end for konventionelle cigaretter.

Virkning på sundheden

Glem ikke, at det vigtigste punkt, der skal spille en rolle ved valg af et bestemt produkt, er dets uskadelighed. Det vil sige, hvis det er bevist, at almindelige cigaretter er skadelige, vil mange stoppe ved deres elektroniske modparter. Hvordan er det virkelig i dette område?

Elektroniske cigaretter mod konventionelle cigaretter er et yndlingsemne for butikker, tobaksproducenter og læger. Den, der laver en elektronisk analog, siger at dette produkt er helt uskadeligt. Der er trods alt ingen tobak til det, kun en vis røg. Men producenterne af konventionelle cigaretter er ikke enige med dette.

Hvem har ret? Du kan argumentere i meget lang tid om dette. Læger har endnu ikke bevist enten harmløshed eller alvorlig fare for menneskers sundhed ved at bruge elektroniske cigaretter. Selvom i nyhederne kan du se, at folk dør eller alvorligt syge efter at have brugt sådan elektronik. En lejlighed til at reflektere!

Du kan uafhængigt vurdere, hvordan skadelige elektroniske cigaretter er. Alle fordele og ulemper bør kun baseres på fakta. For eksempel på sammensætningen. I den elektroniske analog kan du finde nikotin, propylenglycol, vegetabilsk glycerin, smagsstoffer. Og i cigaretrøg, som udåndes, indeholder følgende stoffer:

 • Kulilte;
 • ammoniak;
 • harpiks;
 • cyanider;
 • acetone;
 • arsen.

Det viser sig, at en elektronisk cigaret omhandler en person ikke mindre skade end normalt. Så bør du ikke bruge en sådan enhed. Under alle omstændigheder, hvis der er et problem med sundhed og så videre. Indtil den obligatoriske certificering af elektroniske cigaretter er indført, er det umuligt at sige med sikkerhed om skade på dette produkt.

Overalt og altid

Ikke så længe siden blev der indført en særlig lov i Rusland, der pålægger rygere begrænsninger. De er forbudt at ryge på offentlige steder. Og ifølge loven på gaden og i bygninger er det muligt kun at realisere ideen på specielt udpegede steder. Nemlig i en række rygeværelser.

Hvad er de elektroniske cigaretter til og imod? Anmeldelser fra folk tyder på, at de etablerede restriktioner for sådanne produkter ikke gælder. Hvad betyder dette? Du kan ryge en e-cigaret på offentlige steder. Og denne kendsgerning gør mange lykkelige. Du kan til enhver tid opfylde behovet for rygning.

At loven mod elektroniske cigaretter ikke virker, er et plus. Men på samme tid trækker folk omkring ham vejret i røg, som rygeren løser. Det er ikke mindre skadeligt end den sædvanlige cigaret. Røgsygdommen blev ikke aflyst. Dette er manglen på en elektronisk kollega.

Problemer med brug

Tobaksselskaber mod elektroniske cigaretter bliver konstant udtalt. Det er trods alt konkurrence. Men blandt de vigtigste argumenter er ofte den opfattelse, at elektroniske cigaretter - det er ikke helt praktisk. Ja, du kan bruge denne enhed uden problemer, du behøver ikke lightere eller kampe. Imidlertid skal den elektroniske cigaret oplades fra tid til anden. Mange mennesker glemmer dette.

Ulemperne kan også tilskrives den kendsgerning, at væsken, der er lagret inde i anordningen, slutter før eller senere. Det skal genopfyldes. Dette er ikke helt praktisk. Plus ekstra udgifter. At bruge almindelige cigaretter er noget lettere.

God eller dårlig

Så hvilke resultater kan opsummeres ud fra alle ovenstående? Hvilke slags elektroniske cigaretter har du for og imod? Blandt de positive og negative punkter er der flere hovedpunkter. Plusserne omfatter:

 • Enkel behandling;
 • trendy;
 • Troen på, at denne metode vil hjælpe med at afvige fra rygning;
 • Et varieret udvalg af flydende smagsstoffer;
 • Pris (i nogle tilfælde).

Blandt minuserne kan identificeres:

 • Omkostningerne ved enheden (med hyppig rygning);
 • Behov for genopladning for at sikre driften;
 • Manglende certificering;
 • Risikoen for at købe en cigaret med ukendt indhold;
 • Manglende sikkerhed.

Du kan ikke bare sige, hvor gode eller ikke så elektroniske cigaretter er. Læger anbefaler ikke at bruge dem. Sammenlignet med konventionelle cigaretter gør elektroniske dem den samme skade, så de kan ikke betegnes som en sikker analog tobaksprodukter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.