InternetElektronisk handel

Futuland: bedste affiliate program. Tjen med os

Vores liv i dag er næsten umuligt at forestille sig uden internettet. Tænk over, om du bruger til at fordrive tiden på et netværk? Nogle er konstant browsing nyheder og venneliste, mens andre tjener penge.

Indtjeningen på internettet Det er ikke længere usædvanligt og uopnåelig. Mange folk med at forbedre deres økonomiske situation som følge af aktivitet på netværket. Den mest effektive løsning for dag tilbyde affilierede programmer indtjening butikker. Kommercielle områder i netværket ikke tillader folk at bruge timer shopping. Shop Online futuland.ru hjælper med at spare både tid og penge.

Hvor skal man begynde?

Futuland.ru gå til stedet og gå igennem den enkle registreringsprocedure. Efter dette, får du en affiliate link til reklame ressource. Indtjeningen fra salg af en vare enhed kan variere fra 20 til 2000 rubler.

samarbejdsfunktioner

Det bedste affiliate program er ikke for ingenting, at der hurtigt vinder popularitet. Folk er tiltrukket af agenturet gebyr. Hvad er bemærkelsesværdigt, er, at området er konstant voksende digitale butik.

For salget af hver enhed af varer, der er fastsat visse betalinger. Og de er ikke vis procentdel af salget, og et fast beløb. For eksempel, affiliate program giver sådanne betalinger:

  • For små hovedtelefoner værd 3000 rubler. gebyr på 300 rubler.
  • For store hovedtelefoner fra 3000 til 5000 rubler. - 700 rubler.
  • Hvis omkostningerne ved hovedtelefonerne -. Mere end 5000 rubler, din belønning vil være 1000 rubler.
  • For én selfie stick - 200-500 gnide.
  • For virksomheder, der fremstiller teknik Apple og elektroniske cigaretter - fra 500 til 1000 rubler.
  • For tilbehør - fra 10 til 100 rubler.
  • For husholdningsapparater (herunder reparation) - 2000 rubler. og mere.

Den procentdel af det beløb, du tjener kan være fra 10 til 30% af værdien af varerne.

Funktioner tilbagetrækning

Enhver, der er interesseret i penge på internettet, en af de vigtigste øjeblikke anser tilbagetrækning. Samarbejde med futuland.ru, behøver ikke at bekymre sig om, at betalingerne. Månedlige afgifter er lavet udelukkende fra det første til det femte nummer. I løbet af denne periode, i et privat kontor partner aktiverer en knap der hedder "Udbetal".

Affiliate program giver opladning penge for én dag fra datoen for anmodningen. Den mindste, der kan vises, er fem hundrede rubler. Indstillinger til at indkassere et par stykker: WebMoney, «Yandex», Qiwi, Sberbank. I udvikling - tilbagetrækning af penge på kortet, Alfa-Bank.

Ikke alle affiliate programmer tilbyder shopping gennemsigtige og virkelig gunstige betingelser for samarbejde. Med futuland.ru at gøre så enkelt som muligt: en førende klient på linket, vil du hele tiden blive belønnet med hans ordrer.

Dette affiliate program er et stort incitament til at tiltrække flere kunder, og ikke bruge tid i netværket er spildt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.