InternetElektronisk handel

Indtjeningen på de "Kiwi-punge." Hvordan ikke at miste deres penge

Nem penge har altid tiltrukket mennesker. Med opfindelsen af internettet havde vi masser af chancer for at tjene penge uden nogen indsats eller investering. Men bedrag i netværket er meget større end den reelle måde at tjene en indkomst. "Kiwi-pung" er placeret som et af de redskaber, der kan hjælpe med at få løn. Lad os se, om en sådan reel måde at klæde, eller vi har at gøre med en anden fidus på netværket.

Hvad er en "Kiwi-pung"?

For dem, der ikke er bekendt med det emne, tilbringe en lille udflugt. QIWI ( "Kiwi") - er en populær betalingstjeneste. For at begynde at bruge den, skal du gå gennem en enkel registreringsproces personlige pung. Endvidere er det muligt at genopbygge på forskellige måder: gennem terminalen, ved overførsel fra en anden pung eller online overførsel til en bankkonto. Efter genoplade vil du være i stand til at bruge elektroniske penge efter eget skøn - at shoppe online betalingsløsninger, direkte overførsel til en anden bruger "Kiwi" system.

Tilbagetrækning af midlerne er så simpelt. Der er en mulighed for at foretage en overførsel fra din "Kiwi-pung" til kortet betalingssystemer Visa eller MasterCard. Til denne operation vil blive opkrævet et mindre provision.

Er det muligt at tjene penge på internettet på "Kiwi-pung"

Men der er en kategori af mennesker, der ikke er begrænset til brugen af dette værktøj til oversættelse og beregninger på internettet. Mange er på udkig efter en måde at have reelle indtjening på "Kiwi-pung."

Der er altid nye måder at generere indtægter i dette område, og gamle over tid ophører med at fungere. Hvis du er interesseret i dette emne, bør du få den bedste information om de måder, hvorpå mulige indtjening på "Kiwi". Anmeldelser af internetbrugere, der med succes har mestret teknikken - den bedste kilde til information, men husk, at svindlere kan distribuere lzhekommentarii, der kan være vildledende.

Indtjeningen på de "Kiwi-vouchers". Reality eller illusion?

De, der er interesseret i spørgsmålet om at få internet indkomst, sandsynligvis, er der forslag til at udnytte "Kiwi-vouchers". Princippet er at købe systemet med en særlig kupon og sende den til den "magiske" af e-mail-adresse er det meget samme system. Hele princippet i en sådan indkomst er at love at returnere de samme penge kun i den dobbelte mængde.

Hvorvidt dette er reelle indtjening på "Kiwi"? Faktisk er nogle gik en rubel, opnået på pung et par minutter lovede 2. Skal jeg fortsætte?

Princippet om bedrageri

Taktik fidus er baseret på den grådighed af de mennesker og deres ønske om nemme penge. En eller to gange, få en dobbelt belønning bogført "Kiwi-kupon," manden gennemsyret tillid til denne ordning, og, som ønsker at tjene så meget som muligt, sender en "mirakel tegnebog" betydelig mængde. Det var dengang, og det venter på en skuffelse. Ofte svar på denne gestus af goodwill ikke længere være. Snydere - folk er billige, de er ikke vant til overforbrug, i modsætning til konventionelle asylansøgere hurtige penge på internettet.

Men hvor der er tillid til denne metode til indkomst? At bringe til sin ordning mere naive borgere svindlere skabe en video, der viser hele processen med at få den dobbelte sum. Hemmeligheden er, at "Kiwi-punge" i disse online direktører ikke én, men to. Sende det beløb fra en pung til en anden pung-dobler, vil det så multiplicere mængden af kast. Ring disse trompe l'oeil adresse bruge udtrykket Kiwi at passere som systemet adressen på betalingsservice.

Et andet punkt, der kan lulle finderen lette penge - det er en masse positive tilbagemeldinger om arbejdet metode. Under præsentationer svindel skrevet mange rosende kommentarer, og for nogle de er den afgørende faktor, er tilbøjelige til at prøve lykken.

For ikke at falde for agn kaste, lad os spørge os selv to spørgsmål:

  • Hvorfor er det "Kiwi" bør formere dine penge? Det er bare en betalingstjeneste snarere end et lotteri med præmier til alle. Og du behøver ikke udføre nogen nyttigt arbejde, for hvilke der skal belønnes.
  • Hvis du finder en reel metode til at få penge ud af den blå luft, begyndte at skabe detaljerede instruktioner om, hvordan man gør det, og opfordrer alle, der ønsker at bruge det?

Tænk over det, og den rigtige beslutning vil komme af sig selv.

En alternativ måde at tjene penge med "kiwi-pung"

Der er mange variationer af sådanne ordninger på internettet, men de er alle baseret på det samme princip. For at få noget, du har brug for et sted at nogen sende en vis mængde penge.

Sandsynligvis den eneste måde at få en løn på "Kiwi" uden investeringer - er at levere genoplade tjenesteydelser af mobil kommunikation med Kommissionen. Ulempe - meget lav rentabilitet af denne metode. Det er ret simpelt at implementere. Du skal registrere dig selv "Kiwi-wallet", refill det, og for at tilbyde alle interesserede tjeneste genoplade mobil eller overføre til kortkontoen, og for at tage en kommission. Det er denne lille procentdel bliver din indkomst.

Før du prøver at få den løn på "Kiwi-pung" uden nogen investering, husk, at for at tabe penge på internettet er meget lettere end at gøre dem. Derfor tror ti gange før for at deltage i tvivlsomme projekter, der tilbyder bjerge af guld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.