InternetElektronisk handel

Bitcoin - Hvad er det? Bitcoin tegnebog. Bitcoin selvfølgelig

Hvert land har sin egen valuta. I Belarus og Rusland - rubler, US - dollar i Ukraine - UAH, Kina - Yuan. Så også har deres penge på internettet. Nu om de virtuelle medier ikke hørt kun en doven, næsten alle har Webmoney eller Yandex-penge. Hold disse midler foretrækker online tegnebøger. Mange mennesker selv få udbetalt virtuelle penge, som så kan tage med til plastikkort eller betale dem i online-butikker. Bestil udstyr, betale regninger eller endda bestille mad kan nu være på internettet. Den virtuelle verden udviklet på et så højt niveau, at det er muligt at leve næsten uden at forlade skærmen. Og hvis ja, så er verden burde være, og sin egen valuta.

Hvis du læser denne artikel, har du sandsynligvis spekuleret: "Bitcoin - hvad er?" Svaret er meget enkelt ved første øjekast. Bitcoin - en virtuel, elektroniske penge. Ny cryptocurrency i 2009 oprettet (og) programmøren (r), under pseudonymet Satoshi Nakamoto. Denne person (gruppe af mennesker) ingen kender (r). Skaberen kom op med ikke blot den valuta, den algoritme, men også en særlig-Bitcoin tegnebog - programmet, hvor du kan støtte dem (se, er det meget praktisk). Når du læser navnet, så er der straks øst for foreningen, kan vi løse, der skabte den valuta Japan, men der er forslag om, at i virkeligheden, det program, der er udviklet af den amerikanske videnskabsmand, der talte til den valuta, som fans på forskellige fora, men så en eller anden måde stoppe enhver kontakter. Den sidste besked fra ham blev opgivet i 2011.

Vi ved også, at når erklærede manden af geni, han pludselig bliver rig uhørt. For første gang, skal du oprette Bitcoin, han blev ejer af hundredtusindvis af mønter. I betragtning af at den ene Bitcoin er værd en masse, så dens ejer vil være en multi-millionær. Selv om du vil være enig, ville det være nok til at skabe noget, der ikke ønsker at vende tilbage til overskud, ikke mindst fordi emnet og oprettelsen af penge er blevet, selv elektronisk. Ordsprog, der forlod skomager uden sko, i dag sjældent, det er undtagelsen snarere end reglen. Gavin Anderson er nu en førende udvikler højt og rentabel kriptovalyutnogo projekt.

Egenskaber Bitcoin-mønter er ikke anderledes end de sædvanlige penge i noget land:

  • Du kan bruge dem ved betaling for varer eller tjenesteydelser.
  • Du kan bytte for andre valutaer.
  • De tjener som et middel til besparelser.

Bitcoin - Hvad er det? I virkeligheden er denne form for cryptocurrency, T. E. Vid af digitale kontanter. Beregning og emission Bitcoins baseret på kryptografiske metoder. I et distribueret Internet netværk opererer decentralt. Der er også en lignende cryptocurrency i online rum, men det virker hurtigere. Disse kaldes virtuelle penge - laytkoin. Begge valutaer kan sammenlignes med et ædelt metal, såsom sølv eller guld. Umiddelbart skal det bemærkes, at begge valutaer ikke er knyttet til pyramiden.

Bitcoin I modsætning til konventionelle betalingssystemer

Denne valuta er helt decentralt. Andre betalingssystemer (fx Visa), der ejes af virksomheder, der arbejder i deres interesse. Bitcoins har ingen ejer eller manager. Det adskiller sig fra den anden peer struktur. Således alle indehavere af Bitcoins er lige, og deres computere behandler transaktioner indbyrdes, styre processen via internettet.

En anden vigtig forskel er, at systemet har sin egen valuta. Denne nye monetære enhed - Bitcoins. Hvad betyder det for samfundet, vil vi analysere senere i denne artikel.

Verdens første åbent netværk, som selv var på grund af den fuldstændige decentralisering. Hvis du ønsker at oprette en konventionel finansielle netværk, vil det nødt til at arbejde med en bred vifte af banker, at overholde alle de indviklede regler og forskrifter. Bitcoin er - ikke et sådant system, kræver det ikke nogen hjælp eller tilladelse til etablering af finansielle tjenester baseret på den.

Bitcoin - Hvad er det i enkle ord?

Cryptocurrency - den sædvanlige software. Hvor meget vil det koste en Bitcoin, afhænger det ikke af antallet af indskydere og at udbud og efterspørgsel på det.

workflow

Handlinger af deltagerne i internettet er meget enkel og hurtig at gennemføre. Behøver ikke nogen mellemmænd, er operationer, som udføres med det samme fra den ene til den anden interesseret part. Sælgeren pengene vil gå direkte fra køberen. Behøver ikke at ændre noget i banken eller overføre til kortet - bare send Bitcoins rette person direkte. Endnu engang besvare spørgsmålet: Bitcoin - Hvad er det? For Dummies (endda de vil blive klart) - en matematisk cache kode. Hver af dem er unik, det kan ikke bruges to gange.

Er det en imaginær valuta?

Dette er et spørgsmål næsten alle, der først møder med Bitcoins. Markedet fordriver også al tvivl. Det er nødvendigt at være opmærksom på bordet Bitcoins vækst. Sandheden er, at valutaen ikke er stabil, der er skarpe hopper eller falder, men efter 4 år, som den dominerende tendens i vækst - et kursus Bitcoin er stigende. I 2009 blev projektet igangsat. Så, mens folk var undrende: Bitcoin - Hvad er det? Sats var lav, men over tid flere og flere mennesker var interesseret i ham, og han begyndte at vokse. Hvad trækker folk? For nogle er det en sikring mod inflation, for andre - en rentabel investering.

Bitcoin selvfølgelig er i konstant forandring. Overvejende positive vækst dynamik. Til dato 1 Bitcoin i dollar svarende til 230,9 enheder. Du accepterer, at kurset imponerende for nogen opfandt penge.

Hvor at bruge den nye cryptocurrency

Bitpay - stor virksomhed - i 2012, sagde, at tusindvis af brugere (sælgere) vil acceptere Bitcoin betalinger. Et år senere var tallet 10 000 salgssteder. Shopify platformen kan bruges til at finde mere end ti tusindvis af online butikker, hvor du kan betale virtuelle penge, herunder cryptocurrency Bitcoin. På grund af dette er det ligegyldigt, hvilken valuta: Bitcoin, dollaren eller euroen vil blive brugt til at betale, det vigtigste - ønsket om at købe varer. Jeg kan endda sige mere: de mange butikker foretrækker cryptocurrency, da det reducerer omkostningerne og kan tilbyde varerne til køberen er meget billigere. Også en elektronisk valuta foretrukne butikker for voksne og online spil.

Mønter kan bruges som grænseoverskridende betalinger (Western Union), der i vor tid er meget langsom, besværligt og dyrt. Bitcoin - det internationale system, hvorigennem processen vil være sjovere, enkel, hurtig, praktisk og vigtigst af alt vil det være billigere, hvis ikke gratis.

ulovlig brug

Bitcoins er ofte brugt til ulovlige formål. Det er virkelig farligt for samfundet. Ingen bør lide. Men desværre, verden er sådan, at folk vil finde en vej ud af enhver situation, hvis de har brug for at skrue den ulovlige transaktioner. Hvis ikke Bitcoin vil hjælpe dem i dette, så noget andet system. Blame eller ikke cryptocurrency - en privat sag, men dens fordele gør folk voldsomt modstå "cover-up" Bitcoins.

Satoshi Dice, for eksempel, giver folk mulighed for at blive ophidset over et hasardspil, og i virkeligheden, i mange lande er det strafbart ved lov. Silk Road hjemmeside overhovedet, indtil for nylig, at han har bragt en masse lidelse og ondskab som gennem forhandlere solgte forbudte stoffer for millioner af dollars. Også, at pornobranchen, som er konstant på udkig efter måder at omgå loven, interesseret i cryptocurrency.

Processen med at skabe

I den normale verden, trykt eller præget penge i centralbanken. Bitcoin fungerer forskelligt. En masse af computere over hele verden via internettet behandlet transaktion. Computere udfører disse handlinger, der er kendt som "minearbejdere." Behandlingen af Bitcoin transaktioner - "Mining". Hver 10 minutter, nogen bliver et kapløb vinder i beregningen, modtager vederlag. Gennem denne stimulering, til processen løbende tilpasse flere og flere mennesker. Vederlag falder hvert fjerde år. Således i 2012 var det 50 PTS nu - PTS 25, og i 2016 vil det ikke overstige 12,5 PTS. Det bliver klart, at det snart vil ophøre med at blive produceret Bitcoins.

Vil deflation?

Normalt alle økonomer bruges til at overveje processen med problemet. Selv om en sådan situation sker (eller ikke kan forekomme), så skynd dig at behage, den er negativ kun for de enkelte nationale økonomier.

Tag som eksempel USA. De alle lån er betalt i dollars. Hvis kursen hoppe, så vil folk ikke være i stand til at betale dem. Bitcoin er ikke bruges som reference valuta, er der ingen lange lejekontrakter eller lån i cryptocurrency. Selv Bitcoin-organisation, der betaler arbejdernes lønninger i Bitcoins, indstilling satser, dollaren nyder, konverterer det derefter til sin valuta.

produktionsprocessen

Nu forstår vi et spørgsmål: Bitcoin - det. Og da de tjener - nu kommer i forgrunden. Denne proces kaldes minedrift. Til fremstilling af elektroniske mønter er nødt til at løse komplekse matematiske ligninger. Computeren bruger en udtømmende søgemetode. Skuffende kun, at den normale pc ikke vil arbejde, bruge tunge minearbejdere megaproizvoditelnymi servere eller computere. Blandt de minearbejdere meget konkurrence. Vindere bestemmes hvert 10. minut og give ham 25 mønter. Da netværket er konstant voksende, er produktionen blevet en meget kompleks proces.

Andre måder at opnå valuta

Nu er det svært at namaynit Bitcoins. At det er næsten umuligt - vi har set. Men der er andre måder at få dig selv denne valuta. Så, hvad er mulighederne?

  • Køb Bitcoins til andre virtuelle eller rigtige penge.
  • For at sælge varen til køberen for disse mønter, kan du også få dem på Bitcoin tegnebog for de ydede tjenester.
  • Udveksling nogen fra enkeltpersoner.

Positive øjeblikke i den valuta

Det faktum, at cryptocurrency har nogle fordele, selv i den konventionelle penge. Lad os undersøge dem.

Valuta kode åben

Hvad betyder det? Som Bitcoin bruge den samme metode som i netbank. Den eneste forskel er, at oplysningerne er åben, t. E. Du kan altid se, hvornår og hvor mange mønter blev overført til pung. Skjult er den eneste information om modtageren eller afsenderen af betalingen. Hvem er Bitcoin tegnebog, kan ingen vide, men deres ejere, som ingen andre ikke har adgang til personlige oplysninger.

Kan ikke forekomme inflation

Tilfældigvis, den tid, der kræves for at opnå mønter, ædelmetaller stadig hurtigere, såsom guld. Tidligere penge blev noget bakkes op af nu, nogle lande producerer dem mere, end de egentlig har råd til. I cryptocurrency er det umuligt. Bitcoins er begrænset til 21 millioner mønter. På grund af dette, er internettet blevet den valuta, pålidelig normal, og det er måske bedre end guld. Matematisk beregning af garanterede mangel på mønter. Således prognoserne gøre det virtuelle penge er ikke værdiløse, men snarere over tid Bitcoin valutakurs vil kun stige. Denne regel, som er lagt i en pung maker program. Som med enhver regel, der er undtagelser, og i dette system er kommet op med en måde for realkreditlån. Det hændte, at enhver ændring i Bitcoin tegnebog systemet kun kan udholde med samtykke fra 99% af brugerne. Det er den sande krone af demokratiet.

Ingen kan styre kommunikationen mellem punge

Hverken banker eller skattemyndighederne eller staten kan ikke gøre det. En meget nyttig ting. Det er en skam, selvfølgelig, er, at det giver mulighed for at ske i enhver bedrageri, men intet virkelig ikke noget at gøre ved det.

Transaktioner uden grænser

Ingen vil være i stand til at fryse den konto. Du kan betale fra overalt i verden, alt og alle (igen cons som du kan betale for ulovlige varer).

Må ikke betale skat for overførsel af midler

Nok af afpresning på den del af bankerne. Cryptocurrency vil undgå unødvendige omkostninger eller reducere dem betydeligt i forhold til de dyre bankoverførsler, at alt og sværere at bruge.

Disse penge er ikke manipuleret med, kan ikke afskaffes

Systemet er helt ærlig (matematik kan ikke være anderledes), med et enormt potentiale. Mange online butikker er allerede tager denne valuta. Mønter kan ikke kopieres eller bruge lidt tid. Ovenstående argumenter tillader Bitcoin overveje tilstrækkeligt pålidelige betalingsmidler.

mangler

Som i alt, der omgiver os, cryptocurrency ideen der er ulemper. Meget Bitcoin valutakurs afhænger af nyheder. Og det er fra denne stat politik rundt om i verden. Men samlet set er dette en god mulighed for langsigtede investeringer.

Sådan bruger de magiske mønter

Det er meget simpelt. For Bitcoin kan købe varer på online butikker, betale for online-spil, med helt anonymt, til at foretage betalinger for alle lande frit.

Hvor at opbevare mønter

  1. Online tegnebog. Du adgang til den fra din telefon, tablet, computer. Brug enkel. Alt ligner andre punge: WebMoney eller Kiwi.
  2. Offline pung. Installeret på din computer (du kan gå med bare ham med en adgangskode). En kæmpe ulempe er, at hvis du glemmer din adgangskode eller flyve harddisk, kan du sige farvel til besparelser.

Disse to typer af punge er gemt på serveren, og det er kendt, kan hackes.

investering

Som vi har forstået, virtuelle penge er en fremragende udsigt over investeringer. Faktum er, at nogle gange brister af aktiv vækst af Bitcoin. På netop sådanne øjeblikke kan være meget gode penge. Den ene var en hidtil uset stigning i 2013.

Historien om pizza

I 2010 var den gennemsnitlige amerikanske købte pizza til 10.000 Bitcoins, så det var lidt penge. Hvis han havde holdt dem, ville det være en dollar millionær.

Jeg vil gerne stadig advare om, at investere i cryptocurrency, samt selve processen som helhed, er det meget risikabelt. Her er det nødvendigt at drage en parallel med guldet, faktum er, at risikoen på langt sigt reduceres. Her, som de siger, der ikke risikerer, der ikke drikker champagne!

Er Bitcoin vil erstatte konventionel penge?

Et sådant scenarie er muligt, men usandsynligt. Det faktum, at befolkningen ønsker at nyde en behagelig og mere eller mindre stabil valuta, for i dag er dollaren selv. Men det faktum, at Bitcoin vil blive konkurrencedygtige monetære enhed, er meget sandsynligt. Over tid vil systemet blive opgraderet til at blive mere praktisk, nemmere og vil være alment gældende.

Bitcoin-millionærer

Lederne er Uiklvossy brødre. Disse fyre er blevet kendt for deres retssag mod Mark Tsukenberg. Begge drenge er nu i '31. De har investeret US $ 11 millioner på et tidspunkt, hvor offentligheden er ikke nok til at stille spørgsmål: "? Bitcoin - det er" Brødrene følte også potentialet straks. Deres bidrag til dato er 400 millioner $.

Tony Gallippi modtager penge til løbet af succesfulde investeringer i Bitcoin. Siden 2011 har han aktivt købt for en lille sum cryptocurrency og nu kom til resultatet af US $ 100 million.

Rodzher Ver alle kendt for sit velgørende arbejde, og denne "glorificeret" cryptocurrency.

Charlie Shrem får en velfortjent tredjeplads (bronze). Han skabte en tjeneste BitInstant. Hans formue anslås til $ 45 millioner. For disse resultater, han takkede Bitcoin.

Jared Kenna - vinder af den sidste, men ikke mindst, det femte sted. I 2010 købte jeg 5000 Bitcoins. Nu hans tegnebog 111 000 114 PTS.

Hvor mange Satoshi består Bitcoins? Hvad er det: 0.00000001 BTC? Det er ikke prime. Det betyder, at 1 Satoshi er ovennævnte antal Bitcoins.

Så hvad er det Bitcoin? Denne nul uden en pind eller en reel måde at tjene penge? Du ved aldrig, hvor du vil finde, og hvor du taber. Men eksemplet betragtes millionærer forstår, at de risikerede korrekt.

Måske snart rækken af millionærer, velhavende på cryptocurrency, refill det dig? Tag en chance, men glem ikke, at det altid er muligt, da den uden fortilfælde "stigning" og hurtig "falde", fordi afgørelser om penge nærmede forsigtigt og med omtanke.

Forbuddet mod Bitcoin

For første gang i verden denne valuta har været forbudt i Thailand. Den omstændighed, at selskabet Bitcoin Co har indgivet en ansøgning til banken for at få en licens til en formel appel af valutaen. Men det blev afslået. Allerede indførte et forbud mod Bitcoin i Bolivia på grund af det faktum, at folk kan bære en imponerende tab på grund af dem. I Ecuador, ønsker at påtvinge deres egen "Bitcoin". På regeringens plan for at løse dette problem og er villige til at slippe af rivaler. debatter og i Belarus fastholdt også, at forbuddet ved beregningen lovgivningsmæssige plan i Bitcoins, og måske helt forbyde play penge i forbindelse med bekæmpelsen af narkohandlere, der modtager midler for elektroniske punge. Rusland også mod private virtuelle penge.

Generelt vil der være en løsning på spørgsmålet om frigivelse af private penge, som i virkeligheden, er Bitcoins? Er det muligt, at de vil blive beskattet? Hvorvidt staten kan udnytte dette system? Alle disse er vigtige spørgsmål, der skal overvejes, inden afviser Bitcoin som et betalingsmiddel på nationalt plan. I USA og Canada studeret fænomenet grundigt, og før de lovgivningsmæssige rammer om dette emne til finansielle institutioner kan ikke anbefales at bruge Bitcoin.

Fans af online indtjening bør absolut prøve denne form for investeringer for at lave deres egne sind. Det ser ud til, at Bitcoin har ret til at eksistere. Måske, hvis det bliver et spørgsmål om ulovlighed cryptocurrency overalt, reglerne for dens anvendelse vil blive ændret, for ikke at miste de mennesker din investering!

Bitcoin - Hvad er det? Anmeldelser af erfarne brugere og nybegyndere der lige er startet ud i at investere i cryptocurrency generelt positive. Især i mennesker, der ser Bitcoin som langsigtede investeringer. Faktum er, at ved at købe en Bitcoin i dag for et beløb, du kan i et år eller tre for at få 3 gange flere penge og fornøjelse, er det ikke belaste. De, der ønsker at investere i en kort tid, som regel ulykkelig, fordi en ustabil kurs. Bitcoin kan altid "falde" og skuffe investor lang. Netop på grund af denne situation, kan du ofte høre eller læse argumenter på "Bitcoin - Hvad er det? "Skilsmisse" eller frelse ved inflation? "

Nogen taber penge, mens nogen bliver rigere. Alt skal gribes an med intelligens og sund fornuft. Du kan ikke bare forlade sig på deres egne erfaringer, at sige, at det er værd at investere i Bitcoin er penge, men det skal bemærkes, at mange i hans øjne blive rigere ved at gøre et valg i deres favør. Måske denne mulighed er mere pålidelig end at købe lodsedler, kasinospil og væddemål på hestevæddeløb. Vi håber, at slukkede nysgerrighed for borgerne og fuldt besvaret i artiklen om spørgsmålet: "Bitcoin - det er" Foto præsenteres også for en bedre forståelse og værdsættelse af læserne af teksten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.