HjemlighedHavearbejde

Usædvanlige blomster: safran (krokus)

Krokus - usædvanlige og meget attraktive blomster. Saffron - deres andet navn. Grow dem i en gryde, kan du give disse blomster til nytår eller andre ferie. Desuden alle kender den dyre og sjældne krydderi - safran. Billeder (blomster på dem håndteres manuelt - har fjernet støvdragere og bruges ikke kun som et krydderi, men også som et lægemiddel og et farvestof) for at demonstrere kompleksiteten af sin produktion. Lad os betragte funktionerne i voksende krokus. Og også give eksempler på deres anvendelse og nævne om den glorværdige historie, der har disse blomster.

Safran krokus eller

Klubnelukovichnoe prydplante blomstrer som regel i det tidlige forår. Der er omkring 80 arter af krokus. De vokser i Europa, på Krim, Iran og Tyrkiet. I naturen er nogle af dem blevet en sjældenhed. Miljøfolk har længe tilbudt at sætte på den Røde af blomsterne. Saffron - det arabiske navn. Dette ord betyder "gul". Således blev krokus kendt fra det faktum, at det har en farvetone stigma planter, der høstes til produktion af krydderier og farvestoffer. De samme dele af deres struktur, og den anden er forpligtet til blomst, starogrecheskim navn stammer fra "Kroke", som betyder "fiber" eller "tråd". Efter de tørrede støvfang blot minde fiber. Det er for dem længe har været dyrket og høstet i naturen voksende form for blomsterne.

Safran i historie og kultur

Dette anlæg er omtalt i gamle egyptiske papyrus. Dens medicinske egenskaber af nævnte kendte læger og filosoffer af tiden. Selv da, safran (en blomst, et foto, der giver os mulighed for at se sin sarte skønhed) er meget værdsat. Det blev brugt til produktion af høj kvalitet naturlige farvestof, som var nødvendig for at dekorere tøj af højtstående embedsmænd. Og han tjente til fremstilling af parfumer, lægemidler, gourmet krydderier. Saffron selv nævner i skriftlige kilder i den sumeriske civilisation i Det Gamle Testamente. Det er ofte præsenteret som en gave til konger og kejsere. Der er en smuk legende om, hvordan man kan have optrådt på jorden krokus. Angiveligt gud Hermes uheld, i varmen i konkurrencedygtig spiller, dræbte hans nære ven Kroc. Mourning ham, vendte han det til en dråbe blod i fantastiske blomster.

Værdifuld krydderi og have udsmykning

Blooming krokus lang, kun en uge. Saml dem til fremstilling af aromaer skal være i morgen ved daggry, før solen stod op og varmede luften. Erfaringer fra støvdragere af hver blomst er ordnet og behandles manuelt. Det er utrolig svært og omhyggelige arbejde. Derfor har safran længe lært at smede med hjælp af blanding dele af andre planter vægtning. Selv hvis du ikke er en kender af eksklusive krydderier, kan krokus være interessant for dig som en af de smukkeste klubnelukovichnyh. Landskabsgartneri er kendt i det øjeblik en stor mange sorter med smukke blomster, som vil dekorere dit websted, passer godt i rock haver og blomsterbede. For at springe til at beundre en af de mest geniale primula pærer bør plantes i jorden i september.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.