ForretningLandbrug

Ensilage: teknologien af opbevaring og reglerne

I husdyrbrug er meget udbredt teknologi ensilage og græsensilage. De foreslår gennemførelse af visnende vegetation operationer, og derefter fodre emnet kommer ind i forseglede hvælving. Brugen af ensilage af høj kvalitet høstet gør det muligt at give kvægfoder med minimale omkostninger. Samtidig, nogle af fremgangsmåderne til fremstilling af drogen vægt gør det muligt at anvende det færdige produkt i form af en tør blanding, som også åbner muligheder for mekanisering af fodringen. Naturligvis kan præformen teknologi hø og ensilage væsentligt forbedre effektiviteten af landbrug. De vigtigste ting - retten til at gennemføre metoden i praksis.

Hvad er ensilage?

Ensilage kan ses på forskellige måder. Ud fra et funktionelt synspunkt, er det den fødevareforsyningen til kvæget, og hvis vi betragter sagen på grund af sin oprindelse, er det nødvendigt at tale om helheden af masserne af planter af forskellige sorter. Ensilage er normalt anses for at være den mad høstet ved særlig teknologi af korn og bælgfrugter. Stor betydning i fremstillingen af materialet har et lager metode. Blandt de vigtigste betingelser for gennemførelsen af denne fase høst fuldstændig manglende adgang til luften. Da teknologien, denne advarsel sikrer fremtidig mad nødvendigt næringsstof base. På den anden side kan høslet under sådanne forhold ikke bidrage til udviklingen af skadelige bakterier.

Forberedelse planter til ensilage

Til høst anbefales at bruge ikke kun de bælgplante-græsplanter, men også lucerne kløver. Kvalitativ legume ensilage kan kun opnås, hvis beveling udføres i trin spirende. Hvis vi taler om græsset, vil den optimale fase til samling forlade røret. Overtrædelse af vilkårene i begyndelsen af koniske planter påvirker kvaliteten af fødevarer, især med hensyn til græsser.

Klipning i den vegetative udviklingsfase bidrager udstyre fugtig mos protein. Når denne præforme ensilage og hø skal planlægges på forhånd, da perioden for at udføre skæring bør ikke overstige 10 dage. En høj rengøring hastighed på grund af, at tørringen af afgrødematerialet på marken er uacceptabel på grund af tabet af nyttige materialeegenskaber. Også under græs høstmaskiner bør sikre ensartethed i visnende foder.

Bestemmelse af fugt planter

Umiddelbart efter indsamling, er det vigtigt at bestemme indholdet af høstede mass index fugt. Når væsken indholdet af de urter mere end 60% yderligere opbevaringsorgan vil forekomme i ensilage type. Hvis fugtighedsniveauet reduceres til 40%, kan der være tab af vigtige elementer i fødevarer. Når forholdet er under 20% et fald i koncentrationen af caroten. Af denne grund er det nødvendigt omhyggeligt at overvåge luftfugtigheden tallene råvarer. Til dette formål anvendes forskellige metoder. Især den klassiske teknik ensilage og ensilage involverer anvendelsen af fugt Chizhov. Ligeledes kan fugtniveauet bestemmes teknik gentagne vægtmålinger. I praksis bliver denne parameter kontrolleres således: rammen med gaze omviklet med 10 kg nedbrudt vegetation affasede således at stubbe. Hvis bindingen når vægten af ca. 6 kg, er massen for at være egnet til konservering.

bogmærke Hay

Den færdige masse er lagt i renden med beton forseglet læ med plastfolie. Langs kanterne af materialet mellem væggene og uddyber dåse vegetation i en dybde på omkring 50 cm. Yderligere 2 cm lag er drysset med brændt kalk, denne foranstaltning gør det muligt at beskytte fødevarer fra fremtidige gnavere. Også ensilage i film giver til udlægning af et lag af halm højde på ca. 25 cm. Denne konserveringsmetode kræver imidlertid, at græsset klipning udførtes så højt som muligt. Dette skyldes det faktum, at udvælgelsen ruller kan udføres ved den samme fremgangsmåde som i tilfælde af ikke-formalet græs. Det vil sige, det lægger græsset vil have forskellige karakteristika, men yderligere komprimeringsprocedurer operationer udføres med den samme belastning.

For at reducere forskellen i de indledende parametre for kløver og græs anbefales at øge det afskårne niveau i nogle tilfælde. Det faktum, at maskiner til ensilage på stadiet for skærende involverer anvendelsen af ensilage chopper, som ligeledes tjener forskellige sorter af græs. Balanceret klippehøjden kontrol gør det muligt at lægge i renden, og formales masse.

Lægning film

Efter dannelse af bulk med henblik på bevaring over forseglingen kan lægges endnu et lag af græs. Derefter den endelige dækning af komprimeret blanding. Du kan bruge baldakin til den polymere film. Samtidig æglæggende skødet kan ikke anbefales. I områder, hvor puderne er dannet kanter, ofte observere processen af mug udvikling ensilage dybde på 20 cm. Dele af filmene, er det ønskeligt at holde sammen i klædet, som svarer til størrelsen af renden. Et plastmateriale kan reduceres ved kanterne ved svejsning varm og polyvinyl optimalt forbundet med et klæbemiddel. Også ensilage med læ kan udføres ved anvendelse af tape. Det anbefales at danne gulvstave bredde på mindst 8 cm. Efter afslutning af driften af filmoverfladen dækket med jord, tørv og savsmuld. Formålet med denne dækslet let konvergent med barkflis, der beskytter jorden og planterne fra frysning.

Optimale opbevaringsbetingelser

Hvis den vigtigste opgave i forbindelse med udarbejdelsen af råvarer til ensilage er at kontrollere indholdet af græs fugt, så efter lægningen bør være opmærksomme på kvaliteten af forseglingen. På dette afhænger af kvaliteten af beskyttelsen af materialet fra den selv-opvarmning. Med andre ord, er det vigtigt at sikre et fuldstændigt ophør af luftstrømmen til adgang græsensilage vægt. Oxygen trængt ind i dannede grøft, hurtigt optages af planter. Som et resultat, massen mister sine næringsstoffer, vil høslet i fremtiden være ineffektiv. Forhindre de skadelige fænomener af denne art kan kun billede vedligeholdelse af tæthed, der er opnået i trinnet til æglæggende filmmaterialet uden sømme. Specialister giver og udføre en række foranstaltninger til at beskæftige sig med udviklingen af mikrober. Specielt hvis at forøge koncentrationen af de tørre bestanddele i blandingen, vil dette bremse reproduktion af forrådnelsesbakterier og smørsyre. Foranstaltninger til at fjerne forme, som regel er reduceret til udførelse forsegling og dækker græsensilage masse.

Teknik ensilage reces

fordybninger produktionsteknik har sit eget særpræg. Den kendsgerning, at rummet er fyldt med en lukket lagring af kuldioxid og nogle nitrogen. På tidspunktet for trykaflastning af blandingen erstattes med luft, hvilket resulterer i aktiv udvikling af skadelige mikroorganismer. Af denne grund er det vigtigt, da det er muligt at bruge op maden hurtigt, effektivt udfører hak. Hvis Hay høst blev gjort i renden, når dækslet skal producere skære masse lag lodrette højde på mindst 50 cm., Og skæring af den efterfølgende fordybning lavet på en sådan måde, at integriteten af den resterende del af formationen ikke ødelægges. Opfylde dette krav er ikke svært, hvis operationen udføres ved hjælp af gaffeltruck grader.

Har en rulle hø

Denne teknik giver ydeevne ensilagekonservering emnet vægt værelse ikke er i renden, og i særlig emballage. Men før dette gøres ved at trykke på dannelsen af ruller af græs. Typisk ensilagen blank i ruller udføres ved hjælp af capture-indstillingsmekanismerne. Dette udstyr, som gør det muligt at vride lagene af plantestoffet med opretholdelse af de ønskede krav til rørsystemer form og compliance.

Bogmærke materialet i emballagen sker på stedet lagring, tæt på gården. Jo hurtigere pennen transporteres i beholderen vægt, jo større er sandsynligheden for sustaining næringsstoffer, herunder protein, sukker, caroten og lignende. D. Som præformen kræver ensilage teknologi pakke, der giver tætningsmaterialet skal være cylindrisk film fx agrostreych.

Fordele ved rullet hø

For det meste fordelene ved denne fremgangsmåde er på grund af høj mekanisering proces. Under alle omstændigheder er anvendelsen af moderne teknologi gør det muligt at øge hastigheden for dannelse af ruller af fastholde de gavnlige egenskaber af foderet. Markeret og fordele ved selve filmen, som ruller er lagt med naturlægemidler vægt. Det giver en forseglet hvælving, sikkert beskyttet mod fugt, luft og ultraviolette stråler. Som et resultat af ensilage i pakken giver dig mulighed for at øge produktiviteten og husdyrbrug. Eliminerer behovet for at anvende koncentrerede fodertilsætningsstoffer, fx medfører en stigning i mælkeydelse.

Bestemmelse af kvaliteten af ensilagen

I processen med indholdet af høstede udbytte af masse og før udgravningen udføres organoleptisk kontrol, som gør det muligt at bestemme kvalitetsegenskaber fremtidens ensilage. Især specialisterne indspille materialet struktur, lugt og farve. Hvis korrekt blev observeret høst ensilage teknologi, farven er oliven eller gul-grøn. Med hensyn til lugt, bør det ligne de sure-frugtagtige nuancer. Massen skal ikke tværet ud, og har oslizlosti. I dette tilfælde kan det godt gemme de hele blade, fragmenter af stængler, korn og bønner. Vigtigst i ensilage var ikke til stede spor af mug og svampe-processer.

konklusion

I sig selv begrebet ensilage kommer fra ønsket af landmænd til at spare føderessourcer. Samtidig medfører brugen af denne teknologi ikke betyde lavere kvalitet kvæg fødevare. Det er på bevarelse og opretholdelse af tilstrækkelig ernæringsmæssig base og automatiseret høst hø og ensilage i den traditionelle form. Dette gælder ikke kun for de krav til indholdet af det endelige grundlag for maden, men også de stadier af forberedelse af græs masse. Især på stadiet for affasningen anbefales at korrekt forberede materialet til yderligere bogmærker til bestemmelse bl.a. og fugtighedsbegrænsningerne figurer. Yderligere kontrol af bevarelse af nyttige elementer til at give overholdelse af reglerne for pakning hø og yderligere udgravning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.