BilerLastbiler

Traktor "FREIGHTLINER kaskader"

"FREIGHTLINER" - en succesfuld amerikansk producent af lastbiler. Virksomhedens produkter er populære blandt virksomheder i forskellige lande. Fornyet interesse i virksomheden fandt sted efter udgivelsen af en ny model for "FREIGHTLINER Cascade" i 2007. Denne traktor, med henvisning til den ottende klasse. Det fik sit navn fra den region i USA Northwest, som i øvrigt ikke er officielt udpeget. Dernæst skal du se på de grundlæggende funktioner i bilen.

modellen Oversigt

Traktor "FREIGHTLINER Cascade" refererer til de mest avancerede modeller. Den er designet baseret på en helt ny platform. Han producerede hovedsagelig til amerikanske forbrugere, og derfor de elementer i sit design.

Auto er en stor og komfortabel model med en rummelig kabine. Den effekt enhed med en kapacitet på 455 hestekræfter kan simpelthen ikke være omkostningseffektivt. Men at sige, at brændstofforbruget er meget høj for sådan en maskine, også kan ikke. Udviklerne har gjort alt for at reducere brændstofforbruget. Monteret lys kabine, hvor bedre aerodynamik, og det eksisterende kontrolsystem ikke tillader motoren at dukke op fra økonomi mode.

traktorer dimensioner:

 • Længde - 6,8 meter;
 • bredde - 2,55 m;
 • højde - 4,08 m;
 • frihøjde - 0,25 m;
 • akselafstand - 5,85 meter.

Den køreklar vægt på 8,2 tons. Komplet - 38 tons.

kahyt

førerhus tilstand er specielt designet til at forbedre aerodynamik. Det beregnes alle former og designs linje. Glass "FREIGHTLINER Cascade" (dets form og vinkel) tjener samme formål.

For at reducere brændstofforbruget med vilje sænket førerhus vægt. Til dette formål er den maksimale af aluminium og plast. På grund af denne forbedrede effektivitet opnås ved tre procent.

Inde i kabinen tjener kun ét formål - mere komfort for føreren. Soverummet har en højde på 2,2 meter. Søvn giver en sovepose en meter bred. Sæderne er et par steder, som du kan tilpasse på egen hånd. Hydraulisk kobling, hvilket reducerer træthed under kørslen.

Kabinen er udstyret med lydisolering og anti-vibration. Komfortable betingelser er skabt på grund af varme og klimaanlæg. Og klimaanlægget kan betjenes som en reserve. Mens kørsel det ophobes koldt, som giver under et stop.

Cab boligindretning kan sammenlignes, måske med en limousine. Sikkerhedssystemet er sat op, så i løbet af et nedbrud opstår flere handlinger. Trigger airbags. Dette fører til, at førersædet øjeblikkeligt trækker tilbage.

cab optioner

Cab "FREIGHTLINER Cascade" er tilgængelig i tre versioner:

 • Mid-tag XT - den mest behagelige løsning. Det har en fuld plads til flugt chauffør, selv et tv.

 • Day Cab ved fraværet af et fuldgyldigt sted at sove.
 • Hævet tag.

tekniske egenskaber

Traktor "FREIGHTLINER Cascade" er udstyret med diesel powertrains Detroit eller Cummins. Deres tykkelse kan variere fra 450-600 hestekræfter. Emissioner i dem tendens til nul. For disse motorer er kendetegnet ved hurtig hurtigopkald. På bare et halvt sekund motor er i stand til at nå op på næsten det maksimale drejningsmoment.

Motor holdbarhed forstærkes af de udvidede restitution intervaller. Da elektronisk styring er indstillet til at spare brændstof. Belastningen på køleren er reduceret på grund af den nye struktur af den beskyttende kappe af ventilatoren.

Cummins motorer kan køre på gas (flydende eller komprimeret). Denne motor udformning genererer fire output hestekræfter ved et drejningsmoment omkring to tusind. Denne udførelsesform er mere økonomisk end diesel. Desuden har de bedste indikatorer for miljøvenlighed. cylindervolumen gas - tre hundrede gallons.

Suspension, bag - luft. skivebremser. Installeret servostyring, klimaanlæg.

Ændringer powertrains

Dieselmotorer er fremstillet i tre versioner:

 • 13.0 MT - en dieselmotor på 13,0 liter med turbolader. Seks cylindre arrangeret i en række. Den opnåelige effekt - 470 hestekræfter. Volumen af tanken - 1140 liter. Hastigheder op til 120 kilometer i timen. Brændstofforbrug - 38 liter pr hundred kilometer. Transmission med 15 hastigheder.
 • 15-liters dieselmotor med turboladning har et output på 560 hestekræfter ved 1100 omdrejninger i minuttet. Transmission hastigheder på atten. Forbrug i den kombinerede cyklus er 40 liter per hundrede kilometer.

 • Seksten liter motor med turboladning, hvis kraft er 600 hk Moment - 2780 Nm. Forbrug i mixed mode - 40 liter. 18 manuel gearkasse. Baghjulstræk.

"FREIGHTLINER Cascade": anmeldelser og priser

"Cascade" årsager kun positive følelser i sine brugere. Det er en pålidelig, komfortabel bil. Det rart at køre, selv på meget lang afstand, men der er også ulemper. De vedrører brugen af disse modeller i vores land. Den mest markante - manglen på servicecentre. Auto reparation er meget vanskelig. Butikkerne har ikke reservedele til traktor "FREIGHTLINER Cascade".

Prisen på en ny bil er omkring et hundrede tusinde dollars. Da modellen er fremstillet, ikke det første år, kan du købe brugt. I det sekundære marked i Rusland "Cascade" kan købes for to millioner rubler - er minimumsprisen for modellen ikke er i den bedste form.

- один из лучших вариантов тягачей на сегодняшний день. Trækker Freightliner Cascadia - en af de bedste muligheder for traktorer i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.