Nyheder og SamfundMiljø

Hvornår og hvor kan man se nordlys i Rusland?

Vores planet - er en unik organisme i stand til uendeligt til at overraske folk med sin skønhed og usædvanlige fænomener. At der er en mystisk brand dans himlen! Såkaldte aurora borealis indfødte befolkning i Tjukotka, refererer til dette fænomen med stor ærefrygt og respekt. De, der er heldige nok til at være vidne til denne himmelske karneval, har aldrig forblev den samme. Northern Lights evigt betaget af dens skønhed af den menneskelige sjæl. Men tror ikke, at for at nyde dette fantastiske skue, er du nødt til at forlade for oversøiske givet. Alle, viser nogle tålmodighed, kan se nordlys i Rusland.

Hvad er egentlig en himmelsk skær?

Før vi beskæftige sig med spørgsmålet om, hvor at se nordlys i Rusland, lad os finde ud af karakteren af denne mystiske fænomen. I oldtiden, en usædvanlig glød tilskrives magiske oprindelse. Nogle mennesker tror, at dette er de guddommelige lys af slottet. Andre betragtede ham forsigtigt og gemte under fænomenet børn, der mener, at guderne er vrede på indbyggerne i jorden, og kan straffes med døden af deres familiemedlemmer. Under alle omstændigheder, nordlys tilhørte de mystiske mysterier, mysterium, som ikke bør have at dykke ned i det profane.

Faktisk kan naturligt fænomen gives en meget enkel definition. Forskere har vist, at lysskær opstår på grund af omsætningen af solvinden partikler der når den øvre atmosfære af vores planet, med nitrogen og oxygen. Samspillet af disse partikler forårsager glød af ekstraordinær skønhed.

Hvem først begyndte at studere fænomenet nordlys

Forskere over hele verden har forsøgt at opklare mysteriet af en fantastisk glød, men aurora borealis i Rusland aktivt studeret kun Mikhail Lomonosov. Han brugte en masse eksperimenter og beviste, at strålingen har en elektrisk natur. Hans efterfølgere fortsatte arbejde læreren, trin for trin, afslører essensen af et usædvanligt fænomen.

I sidste ende blev det bevist, at den magtfulde soludbrud altid bør være nordlys. Desuden fra solenergi og lysstyrken afhænger af udslyngning varigheden af luminescens.

Hvor nordlys?

Udledning af ladede partikler solen sker hele tiden, men i de fleste tilfælde, solvinden er ubetydelig og ikke forårsager luminescens i den øvre atmosfære. Men meget kraftfuld ladning kræves for at blive tiltrukket af den magnetiske pol af jorden. Derfor kan nordlyset ses kun i nærheden af de magnetiske poler på vores planet. Som de to af dem, og den udstråling er nord og syd. På Sydpolen, hvor der er stort set ingen bebyggelser, se den himmelske karneval er meget problematisk. Men Nordpolen er helt gæstfri, og folk kan nyde den fantastiske naturfænomen, hvis du forsøger at få der på det rigtige tidspunkt. Men for at kunne se det magiske himmelske lys, ikke nødvendigvis skal på en lang rejse. Nordlys i byer i Rusland, også kan ses, en liste over sådanne steder i vores land er ganske omfattende.

Sådanne forskellige aurora borealis

Forskere studerer aurora borealis, identificeret to af sin slags. Meget bleg glød - diffuse. Det er normalt knap synlige selv på en mørk nat og ikke anderledes udvalg af farver. Spot nordlys er det stik modsatte af de tidligere arter. Den udsender en overraskende lys glød, som er klart synlig om natten. Nogle øjenvidner hævder, at det er muligt, uden at belaste din vision, at læse trykt tekst under sådanne lys.

Er det nemt at se nordlys?

Hvis du er sikker på at fange i kameralinsen himmelske lys det er meget nemt, og du kun bekymrer sig om spørgsmålet om, hvor man kan se nordlys i Rusland, så nødt til at skuffe dig. Må ikke haste til at indsamle de poser og at købe billetter - se nordlys er meget let. Selv kraftig emission af sol partikler garanterer ikke farve striber på himlen. Eksperter mener, mulighed for at fotografere aurora borealis sjældne held, fordi til dette formål bør modsvares af mange faktorer. Fraværet af en af dem allerede gør en forskel, og magiske lys på himlen vises ikke. En rejse til jordens ender vil passere forgæves.

Det bedste tidspunkt at jage for himlens lys

Northern Lights så overraskende, som det lyder, er en sæsonbestemt fænomen. Oftest kan det ses i vintermånederne. De, der ønsker at vide, hvornår man kan se nordlys i Rusland kan begynde at planlægge en ferie fra november til februar. Denne periode anses for at være den mest succesfulde til at observere den sjældne naturfænomen. Hertil kommer, at de nordlige nætter i de sidste par måneder til tyve timer, hvilket er meget bekvemt for fastsættelse naturligt fænomen.

Tydeligst manifesterer sig flerfarvede glød til klokken tre om morgenen. I de næste par timer bliver det blegere og gradvist forsvinder.

Sådan se nordlys?

De fleste jægere af den pågældende med spørgsmålet himmelske glød som til, hvor man kan se nordlys i Rusland. Men det er lige så vigtigt at vide, hvordan og hvornår det er at se den magiske naturfænomen. Eksperter ved, at før du køber billetter til den nordlige kant af behovet for omhyggeligt at holde styr på soludbrud. Stærk emission på Solen er en garanti tilgængeligheden af aurora borealis. Rundt om i verden, flere observatorier overvåge aktiviteten af vores stjerne, de er tilgængelige for alle internetudbydere bruger. Hvis du bemærker det meste af solaktivitet, kan du roligt vælge den nordlige by og købe billetter. På lager vil du have omkring fem dage - denne gang er det nødvendigt, at solvinden nået vores planet.

At vælge et sted, hvor man forventer at se nordlys, et par enkle regler:

  • du har brug for at gå til de mest afsidesliggende nordlige byer;
  • klart vejr er ideel til overvågning af den naturligt fænomen, skyerne også straks skjule al den skønhed;
  • punkt, hvorfra man observerer en himmelsk glød, til at være en lille landsby, eller en by blokere lyset fra Aurora Borealis.

Erfarne rejsende har deres egen liste over byer rundt om i verden, ideel til at filme nordlys.

Det vil komme i handy på vejen?

North ikke tilgiver fejl og tåbeligheder. Det er kendt og opdagelsesrejsende, og indbyggerne i det høje nord. Derfor er det godt at være forberedt på at gå på jagt efter nordlyset, ellers du spilder dine penge på turen. Først og fremmest tage sig af bilen. Det kan lejes i byen, hvor du skal hen. Maskinen vil hjælpe dig ud i mange tilfælde:

  • du vil altid være mobil og kunne vælge den bedste vinkel til optagelse;
  • inde i bilen kan altid få varm;
  • særligt udstyr i bilen vil være sikker og lyd, uden at blive udsat for lave temperaturer.

De vigtigste ting - at sikre, at bilens tanken var fuld, og i bagagerummet var et par ekstra gasbeholdere.

Vær særlig opmærksom på tøj one skal være varm og komfortabel. Og sko bør vælges meget omhyggeligt, mens du optager du nødt til at tilbringe et par timer i sneen. Bemærk, at batterierne i kulden meget hurtigt mister deres ladning. Derfor tager en række reservedele blokke til apparatet.

Må ikke være galt at tage på landevejen med en termokande te og en masse sandwich. Efter jagt efter nordlyset kan vare hele natten, og sult vil tvinge dig til at vende tilbage til byen og miste kostbar tid.

Northern Lights i Rusland, hvor du kan se?

Rusland - et stort land. Dens befolkning kan se en smuk himmel glød i mange dele af den tabte russiske bagland. Hvor i den russiske nordlys er den klogeste? Forskerne mener, at i Tjukotka og i Karelen. Beboere i disse områder er mere tilbøjelige til at nyde et smukt syn i vintermånederne. Men du behøver ikke gå til denne region. Vinteren her er meget vanskeligt at komme til mange af bosættelserne behøver ikke engang veje. En hård frost er næsten helt eliminere muligheden for en tur til at observere nordlyset. Derfor er det nødvendigt at kigge efter andre steder, hvor et fantastisk naturfænomen er for almindelig.

Den første er at gå til byer og regioner i landet, hvor man kan se nordlys. I Rusland, disse områder omfatter Murmansk og Arkhangelsk regioner. Dette er ganske let at nå fra den centrale del af Rusland, og frosten ikke ondt at tilbringe natten på gaden, ser skæret fra himlen.

Hvor du kan se nordlys i Rusland: Cities liste

Hvis du går i forfølgelsen af nordlys fra Moskva, så være opmærksom på byen Murmansk-regionen. Vælg små byer med gode adgangsveje. Bedst egnet by:

  • Polar.
  • Vidjaevo.
  • Pechenegerne.

Der er alle de nødvendige infrastruktur, såsom hoteller og cafeer. Det vil sige, vil de rejsende være komfortable nok og praktisk i disse byer.

Hvis du er på udkig efter en rigtig ekstreme, så anbefaler vi at gå til Khibiny Mountains. De er placeret lige syd for Murmansk og åben bare en fantastisk udsigt over nattehimlen. Det behøver ikke at bekymre sig om lys "forurening", fordi den nærmeste by er et par tusinde kilometer. Den eneste ulempe er manglen på Hibinah et stort udvalg af hoteller. I vinterperioden forbliver åben kun et par indgiver.

I Komi Republic nordlys kan ses fra næsten hver landsby. Lokale beboere kan endda se så sjældent et fænomen som i august aurora borealis. Men det er bedst at gå til Vorkuta - der er den mindste lysforurening, og ganske anstændig infrastruktur.

En tur til Tajmyrhalvøen - en rigtig eventyr. Jægere for nordlys er normalt sendes til landsbyen Khatanga. Det er den nordligste bosættelse på det område af Rusland. Her er der den smukkeste og langvarig glød af himlen i verden. Selv Norge og Island kan prale sådanne farverige nordlys, der normalt observeres lokale Khatanga.

Nordlys - det er et fantastisk fænomen. Selv de, der har set det mere end én gang, kan ikke give op for muligheden igen at nyde synet. Hverken kamera eller videokamera kan ikke formidle essensen af denne magiske verden. Intet under de nordlige folk gav til dette naturfænomen poetiske navne, den smukkeste af dem - er "det lys, som bliver hørt."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.