SundhedPræparater

Doxycyclin - brugsanvisning

I midten af det XX århundrede i medicin lægemidler er blevet udviklet som er i stand til at bekæmpe infektioner. Det - antibiotika. Efter en lang tid, men folk stadig har brug for disse effektive lægemidler. Før instruktioner de narkotika doxycyclin til brug er meget vigtigt at undgå misbrug.

Doxycyclin - indikationer for brug

Ifølge WHO verden hvert år omkring 1 mia. Folk er syge af smitsomme sygdomme. Selvfølgelig, i fortiden efterlod en epidemi af kopper, pest, kolera. Men mennesker i vores tid er ved at dø af lungebetændelse, sepsis. Der er nye infektioner - klamydia, mycoplasmose, urogenital ureaplasmosis. Derfor medicinen skal være bredspektrede antibiotika, såsom doxycyclin. Vejledning til brug i hvert enkelt tilfælde skal undersøges meget nøje.

For bredspektret antibiotika indbefatter doxycyclin - et antibiotikum tetracyklin. Virkningen af doxycyclin er baseret på den bakteriostatisk virkning. Lægemidlet trænger ind næsten alle væv og væsker i galden, ophobes i knogler, tænder, leverceller, øjenvæv. Dette indebærer den terapeutiske virkning af antibiotikummet. Virkningsfuldhed i chlamydiose udgør 95-100%, doxycyclin er uundværlig lægemiddel til behandling af denne sygdom.

Doxycyclin er stofbrug og seksuelle infektioner, prostatitis hos mænd med Lyme sygdom eller Lyme sygdom, gastrointestinale infektioner. Indikationer for anvendelse som doxycyclin er bakteriel lungebetændelse, bronkitis, sygdomme i øjet, det anvendes i tandplejen til behandling af urinvejslidelser.

Antibiotikabehandling er ganske lang tid, så lægemidlet fremstilles i sådanne doseringsformer, som er mere sikre for kroppen.

Den mest almindelige doxycyklinhydroklorid giver en masse bivirkninger, indtil udviklingen af erosiv og colitis esophagitis. Øjeblikket, læger anvender doxycyclin -monohydrat, som ikke irriterer slimhinden i fordøjelseskanalen. Dette stof kan administreres i tabletform, og også suspensioner - behandling bliver mere behageligt.

Kontraindikationer

Du må ikke tage lægemidlet til mennesker med overfølsomhed over for doxycyclin. Overfølsomhed kan manifestere sig ved kvælning, udseendet af udslæt, hævelse, feber. Kontraindikationer til anvendelse doxycyclin porphyria er stærkt utætte kronisk nyresvigt, graviditet (især under anden eller tredje trimester), laktation. For at undgå uønskede manifestationer, når du tager doxycyclin værktøjer, bør brugsanvisninger altid være i nærheden af lægemidlet.

Bivirkninger af doxycyclin

Fra CCC og Blood: eosinofili, neutropeni, nedsat prothrombin indeks.

Centralnervesystemet: kvalme, opkastning, svimmelhed.

Allergiske reaktioner: nogle gange urticaria, angioneurotisk ødem, sjældent anafylaktisk chok.

Dosering og administration

Doxycyclin er tildelt en voksen oralt eller intravenøst (drop) i en dosis på 200 mg per dag på den første dag, efterfulgt af 100 mg 1-2 gange dagligt. Varighed af 7-10 dage. Doxycyclin administreres til børn over 8 år i en dosis på 2-4 mg / kg. Dosis afhænger af sværhedsgraden af sygdommen, typen af patogen og udnævnes personligt af den behandlende læge. Tag doxycyclin efter at spise, drikke masser af vand kur.

lægemiddelinteraktioner

Virkning af lægemidlet reduceres antacida, fødevarer, der indeholder calcium, jernpræparater, især natriumhydrogencarbonat, magnesiumholdige afføringsmidler dog doxycyclin modtaget gennem 3 timer efter indgivelse deraf.

Når det kombineres med en anden bakteriedræbende antibiotika nedsætter deres effektivitet.

Barbiturater rifampin, carbamazepin reducere koncentrationen af doxycyclin (hovedsagelig) i blodplasmaet.

Retinol i kombination med doxycyclin stigninger i intrakranielt tryk. Glem ikke, at denne magtfulde medicin - doxycyclin. Vejledning til brug under alle omstændigheder bør ikke gå tabt.

Det stof fra apoteket frigives kun ved recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.