SundhedKvinders sundhed

Sådan bruges hørfrøolie til Hår

Det er almindeligt kendt, at hør olie anvendes både i madlavning og til behandling af visse sygdomme. Meget vellykket linolie bruges i kosmetik til hudpleje og hårpleje. Det høje indhold af essentielle fedtsyrer, på trods af den fremherskende mening, hjælper perfekt til bekæmpelse af acne og andre hudlæsioner: eksem, psoriasis, peeling, pigmentpletter. Disse fedtsyrer har anti-inflammatorisk virkning, hvilket reducerer kløe og brændende, og bidrager til at bekæmpe hudlæsioner. Det er ofte også brugt linolie til håret.

Hørfrøolie er førende i sin biologiske værdi blandt andre spiselige olier. Den indeholder 46% af vitamin E, som er afgørende for den menneskelige krop, eftersom det alene er det ikke produceret. Desuden indeholder en masse af vitamin A, samt værdifulde umættede syrer. Først og fremmest de nyttige egenskaber af olien forårsaget af indholdet af fedtsyrer: omega-3, omega-6 og omega-9. Hvis omega-6 til stede i andre vegetabilske olier, er fedtsyren omega-3 findes kun i linolie og fiskeolier. Derfor hørfrøolie har anmeldelser således at dets sammensætning er unik, og dens lugt, der minder om den mærkelig lugt af fiskeolie, er en klar indikator for dets kvalitet.

Linolie er meget godt for bekæmpelse vises på ansigtet med sorte prikker. Før proceduren, skal du vaske hænderne grundigt. Først renses grundigt ansigt af snavs, og derefter sætte en komprimere på det: på den vædede i varmt vand og en bandage eller gaze til at sætte hør frø. Komprimere hold 20 til 30 minutter. Efter proceduren let tryk med hånden for at presse alle de sorte prikker og straks desinficere ansigtet. Linolie til huden, kan anvendes i enhver type hud. Det kan meget vel hjælpe i kampen mod pigmentpletter og fregner. Nå det bruges også til masker som olie base.

Fremragende hjælp hørfrø olie til hår og negle styrkelse. Her er nogle opskrifter, der kan bruges til bedre kvalitet og udseende hår. Først ren olie bør anvendes til hovedbunden, forsigtigt gnide det. Efter at fordele olien over hele længden af håret og lad det stå et par timer. Muligt for bedre absorption af linolie, der tidligere er det lidt varm. Og for at sikre, at olien er bedre at have en indvirkning på dit hår, kan du holde dit hoved belagt med olie over dampen hår.

Så brug hår hørfrøolie kan ikke kun derhjemme, men også i saunaen før vask. Bare sørg for at holde sig for øje , at en sådan procedure i saunaen eller dampbadet kan der ikke foretages mere end femten minutter. Når omsorgen for hår, kan du bruge en linned basis uden fedt. Til dette formål er olien ikke taget, og infusion af hørfrø. Denne infusion er perfekt til at beskytte hår og hår fra overdreven varme under hele processen med at bruge curlere.

Hvis dit hår er tørt og skørt, er det nødvendigt at bruge linolie til hår, gnide det før hver vask hovedbunden. Denne procedure bør ske inden for tre måneder. Hele kurset kan gentages efter en kort pause. Korrekt anvende linolie til hår kan hjælpe dem til at blive glat og sund. Linolie sælges i flydende form eller i kapsler. Det kan gemme et år ved en temperatur ikke højere end 10 grader. Hvis olien bliver opdaget, er det nødvendigt at bruge det i en måned og hold samtidig væk fra lys og varme, helst i køleskabet. Ellers olie tørrer hurtigt på grund af det høje indhold af umættede fedtsyrer. Spoiled eller tørrede olie ikke længere kan anvendes til enten behandling eller fødevarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.