SundhedPræparater

"Licorice Root" (sirup) - et effektivt middel til hoste

I naturen mange nyttige planter, hvoraf gøres effektive lægemidler til behandling af forskellige sygdomme. På basis af vegetabilske råvarer i lægegerningen i dag er meget udbredt flydende hostestillende. For eksempel forarbejdes til medicin lakridsrod. Siruppen, fremstillet ud fra rhizomet, har en god terapeutisk virkning.

"Licorice Root" (sirup). stoffet

Hostesaft er rig på næringsstoffer. Ved roden af planten indeholder mange flavonoidforbindelser: flavonoider, chalconer, deres isoformer. Derudover er der er polysaccharider, æteriske olier, glycyrrhizin og glycyrrhizinsyre. Hætteglasset forberedelse kapacitet på 100 gram omfatter følgende komponenter: en sukkersirup (86 g), lakridsrod ekstrakt (4 g), ethylalkohol 96% (86 g).

"Lakridsrod" (sirup) trådte i moderne anlæg linje betyder effektiv terapeutisk effekt. På grund af sammensætningen af komponenterne i den medicin ofte ordineret til langvarig hoste symptom.

Medikamentet "lakridsrod" (sirup). instruktion

Præparatet er et flydende brun thickish konsistens, som har en bestemt duft sød smag. Sirup har regenerative, slimløsende, antiinflammatoriske, antispasmodic, antivirale egenskaber. Hertil kommer, at stoffet "Licorice Root" hoste gode heler og styrker immunforsvaret. Det stof undertrykker stafylokokker, Mycobacteria patogener. betyder også bekæmpelse og tumorceller.

Indikationer for brug af præparatet "lakridsrod" (sirup)

Sirup-baseret lakridsrod anvendes i de følgende sygdomme:

- bronkitis, akut og kronisk grad,

- atelektase,

- lungebetændelse,

- tracheitis,

- mavekatar,

- astma bronkierne,

- et mavesår (undtagen det akutte stadium)

- tør og våd hoste.

Kontraindikationer til at modtage

Sirup er indiceret til mavesår og gastritis i akut fase, en særlig følsomhed for komponenterne i sammensætningen, under graviditet og amning. Brug også stoffet kontraindiceret patienter med diabetes, astma bronchiale. Hvis den medicinske tilstand kræver brug af midlerne, er dommen berettiget til at foretage en læge. Den analyserer omfanget af sygdommen, associerede sygdomme og træffe de nødvendige beslutning om udnævnelse af en sirup af lakridsrod.

Ved bivirkninger af medicin omfatter:

- allergiske reaktioner,

- forhøjelse af blodtrykket,

- hævelse (med langvarig brug).

Metoder modtageorganerne

Den terapeutiske virkning er afhængig af den korrekte dosis af lægemidlet. Det er taget tre gange om dagen. Voksne viser en teske sirup, fortyndet i kogt vand (½ kop del). Børn under 12 år er tildelt til en teskefuld midler, opløst i ¼ kop kogende vand. Børn fra 2 til 12 år kan tage en halv teskefuld lægemidlet fortyndet i ¼ kop kogende vand. Spædbørn under 2 år får lov til at 2 dråber af midlerne. Det skal fortyndes i dessertske kogt vand den.

Varigheden af lægemiddelbehandling varierer fra 7 til 10 dage. Særlig forsigtighed skal gives til børn sirup. Vi må ikke glemme, at lægemidlet indeholder i sin sammensætning ethylalkohol 96%.

Ud over at konsultere en specialist for at modtage stoffet bør læses med den medfølgende resumé omhyggeligt. Selvmedicinering og ukontrolleret brug af medicinsk udstyr forårsager uoprettelig skade på menneskers sundhed. Så du kan ikke udskyde et besøg hos lægen for enhver lidelse. Kun en kvalificeret person er i stand til at etablere den korrekte diagnose og ordinere den rigtige behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.