TravelingRetninger

Zoo i Helsingfors fra junglen til tundraen

Helsinki - en stor europæisk by. hundredvis af parker og legepladser, mange museer og andre interessante steder er placeret her. Men selv ser på alle disse attraktioner, udforske byen ville være ufuldstændig, hvis du ikke besøge zoo i Helsinki.

Løver, sæler og kakerlakker ...

Zoo Helsinki Zoo - et af de største og mest populære zoologiske haver ikke kun i Finland, men også i verden. Det er beliggende på den samme ø, og tager så meget som 22 hektar. Det vigtigste element i Helsinki Zoo ligger i det faktum, at dyr lever her i en meget rummelig kabinetter i næsten naturlige forhold.

Af den måde, her kan du se omkring 2.000 arter af dyr fra hele verden. Zoo i Helsinki - er en unik samling af flora og fauna næsten alle klimazoner af Jorden, fra Arktis til de tropiske breddegrader. Alt det område er opdelt i temaer zoner.

Den særlige stolthed Helsinki Zoo betragtes store katte: leoparder, europæisk vildkat, Pallas' katte, tigre, løver og sne leoparder - det vigtigste symbol på den zoologiske have. Men i løbet af dagen er det ikke altid muligt at betragte dem godt, fordi efter frokost de foretrækker at sove. I områder af Afrika og Amazonas, kan du beundre den lyse fjerdragt af fugle, aber kolbøtter, at se på de slanger og endda tropiske kakerlakker.

Zoo Helsinki Zoo i Helsinki - er ikke kun et tilflugtssted for varme-elskende dyr. Det er hjemsted for beboere og koldere klima: bjørne, sæler og en række af hovdyr. Af den måde, for bjerggeder kunstigt bygget en klippe 20 meter høje, som de er glade for at klatre på få minutter.

I hele territorium snoninger brede vandrestier for besøgende. Der er også observationstårne, anbefaler vi at klatre til mindst én af dem, og se alle hjørner af den zoologiske have.

At spise godt efter gåtur, den zoologiske have i Helsinki tilbyder at besøge en hyggelig café med det oprindelige navn "Pukki", som oversat til russisk sprog betyder "ged". Efter et velsmagende måltid på dette sted ordet "ged" er ikke sandsynligt, at have forbundet med noget dårligt. Kører Helsinki Zoo hele året rundt, bare se til et besøg vil variere afhængigt af årstiden.

Hvordan kommer man dertil?

Vi tror, at du allerede er interesseret i den berømte Helsinki Zoo. Hvordan kommer man til dette fantastiske sted? Da Helsinki Zoo på øen, er det lettest at komme til floden båden. En tur til denne form for transport koster 12 euro for voksne, for børn - 6 euro. Billetprisen inkluderer allerede et besøg i zoologisk have.

Billetprisen eksklusive veje for en voksen er 7 euro for børn - 4 euro. Indgang til børn under 6 år er gratis. Det skal bemærkes, at du kan spare lidt, hvis du går til gruppen. For eksempel, for virksomheden af to voksne og tre børn billetter vil koste kun 24 euro. Hvis du beslutter at gå til Helsinki Zoo på maskinen, skal du flytte på motorvejen 170. Følg skiltene, kan du nemt nå det. Der er gratis parkering ved siden af zoo. Alternativt kan du gendanne i Helsinki Zoo på bussen. I sommeren busser kører dagligt, men vinter og efterår - kun i weekenden.

Hvis det er muligt, skal du sørge for at besøge den zoologiske have i Helsinki. Giv dig selv og dit barn uforglemmelige følelser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.