Nyheder og SamfundNatur

Magnetisk Pole: Er pole inversion er muligt?

Magnetiske poler på Jorden - en bestanddel af det geomagnetiske felt planet forekommer på grund af bevægelsen af smeltet jern flow og nikkel omkring den centrale faste kerne på grund af strømninger i ionosfæren, lokale anomalier skorpe . Og andre magnetiske poler anerkendte punkt, hvor geomagnetiske felt under vinkelret på overfladen af planeten. I alt er der to poler - nord og syd, som ikke antipodal grund af asymmetrien af feltet.

Magnetisk pol i den nordlige halvkugle i sin essens er den sydlige, fordi Det er det sted, hvor feltlinierne går under overfladen. En "ægte" Nordpolen er i syd, hvor linjen fra under overfladen ud.

Det antages, at eksistensen af de magnetiske poler på menneskeheden ved i lang tid. Allerede i 220 f.Kr. i Kina blev foretaget af det første billede af kompasset, som kaldes "den himmelske bord." Den bestod af en lille ske roterende midterste plader af bronze. De nøjagtige koordinater på hvor nord og syd magnetiske poler på Jorden, er blevet installeret i trediverne og fyrrerne af det XIX århundrede. I 1831, brødrene Ross bestemt, at nordpolen er på 70 grader 5 minutter nordlig bredde og 96 grader 46 minutter vestlig længde. En syd magnetisk pol har følgende koordinater: 75 grader 20 minutter sydlig bredde og 132 grader 20 minutter østlig længde (etableret i 1841 år). I begyndelsen af det XXI århundrede placeringen af disse punkter har ændret sig væsentligt. Den magnetiske nordpol af jorden "venstre" pol fra det punkt er angivet i 1831 til 1340 km, og syd - til 1349 (på stedet i 1841, henholdsvis). Den bane af disse punkter ikke er lineær - de kan gøre og afkastet handling.

I de senere år har forskere bemærket, at forskydningen af Jordens magnetiske poler væsentligt accelereret. Nogle forklarer det med det faktum, at der i perioden 1969-1970. Der opstod geomagnetiske hoppe, som i væsentlig grad har ændret parametrene for området af planeten. Yderligere justering af stedets koordinater blev udført under indflydelse af chok fra 1978 og fra 1991 til 1992. Også, magnetisk pol påvirket af den totale feltstyrke, som faldt til et minimum værdi i det sidste århundrede. I denne henseende er der antydninger af en mulig vending af polerne, hvor de vil blive byttet, der forårsager mange ødelæggelser og naturkatastrofer. I de seneste to millioner år, en ændring af poler holdt i omkring 20 gange, hvoraf sidstnævnte faldt til en periode på ca. 0,8 millioner. For år tilbage. Men når dette sker, næste gang, præcist de forudser ingen kan, fordi alle tidligere begivenheder var uregelmæssig.

I løbet af undersøgelsen, i 1993, gennemført med de sten fra bunden af Stillehavet, blev det konstateret, at efter vending magnetfelt først opnår den maksimale ladning, så dens magt er gradvist udhulet. Måske er en form for universel mekanisme til at forbedre beskyttelsen af livet på planeten fra kosmisk stråling. Uden den ville vores Jord være en livløs, ligesom Mars, hvor en meget svag felt, eller Venus, hvor det generelt ikke er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.