InternetElektronisk handel

To måder at trække Webmoney i Hviderusland

Metode 1: Output fra "Technobank".

Technobank - den eneste bank i landet udfører køb / salg wm-valuta, kan vi sige, at takket være dette monopol, og eventuelle væsentlige problemer med at indkassere WebMoney. Men vær at da det ikke at indgå i vores penge. Overvej den nemmeste måde at få penge gennem banken - modtagelse af kontanter i banken. For at fjerne den første ting, vi har brug for at gå til Webmoney hjemmeside i Hviderusland. I menuen til venstre, vælg "Fjern WMB" og vælg undermenuen "Banken kasserer."

I overgangen vi bliver sendt til et sikkert sted, hvor vi er nødt til at indtaste dine oplysninger.

Hvis det lykkes, de nødvendige oplysninger, vi igen kaster til stedet og tilbyde at indgå en tillægsaftale. Yderligere aftale - hovedsagelig en aftale om penge. Nu er vi nødt til at udfylde alle felter i denne aftale. I "købte Beløbet WMB Garant" angiver den nødvendige mængde til at fjerne, i "cash-adresse" angiver den næste adresse det tilbagetrukne beløb. Af den måde, er det ikke alle byer kan drage fordel af denne tjeneste. Til dato, kan dette gøres i Minsk, Gomel og Grodno. Efter at have udfyldt alle oplysninger, skal du klikke på knappen "konkluderede den nuværende tillæg." Efter et par minutter vil du ankommer med protektion af udgiften.

Næste vi gå videre til din tegnebog og se, hvad du ser "Kreditorer" faktureret. Betal konto og være sikker på at skrive den beskyttelse kode (uden at det vil du ikke give penge).

Alt er nu muligt at gå i banken til den valgte adresse og modtage dine penge. Som for Kommissionen, følgende betingelser her (du kan finde på selskabets hjemmeside)

  • En bruger med en formel pas - 8% af det beløb,
  • En bruger med den indledende certifikat - 5% af det beløb
  • En bruger med et personligt certifikat - 3% af det beløb,

Det er således bedre at få et personligt certifikat og hæve penge med et minimum provision. Instruktioner for at opnå det har det samme system på sitet. En metode til enkel, hurtig og ikke dyrt. Det eneste, der kan skuffe dig i denne metode er forpligtet til at betale skat af dette beløb.

Metode 2: Tilbagetrækning via kort "Yandex"

Hvis i dine planer ikke omfatter betaling af skatter, så er denne metode er præcis for dig. Men jeg vil gerne advare om, at det er en smule tidskrævende.

Vi går i pungen Webmoney banks.webmoney.ru og binde din pung Yandex.

I det vindue, angive antallet af rublen pung Webmoney og Yandex pung. Vi bekræfter vores data. Alt, hvad vi "sat sammen" to punge.

Gå nu til det vigtigste spørgsmål: "Hvordan kan jeg trække Webmoney gennem Yandex?" Det er simpelt, gå ind på hjemmesiden easychange.ru, hvilket indikerer et behov os i retning af valutaveksling (WM til Yandex.Money), udfyld anden information og hit fortsætte.

Bekræft kravet. Vi lykønsker og tilbyde at betale for denne ansøgning. Vi er enige trykke Pay. Vi betaler standardmetoden for Webmoney og jubel! Alt er klar. Pengene kom på bekostning af Yandex pung og også på kortet. Nu kan du trygt køre til den nærmeste ATM og hæve penge. Målet er nået. Yandex Kommissionen: 3% + 15 russiske rubler til tilbagetrækning i bankomate.Tak glem ikke kommissionen Webmoney - 0,8% Plus overveje kursen på (men ikke mindre end 100 ros.rub.) E-valuta. Denne metode er velegnet til dem, der ikke helt ønsker at betale skat i Hviderusland, som kortet er udstedt på russisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.