InternetElektronisk handel

Affiliate Network KMA.biz: anmeldelser, registrering, løn ordninger

Kategori af mennesker, der er interesseret i muligheden for at tjene penge online, og ikke undgå fænomenet CPA-netværket. Denne engelske forkortelse står for Cost Per Action, som oversat til russisk betyder "cost per action". I sin kerne, denne reklame model betale online, som indebærer overførsel af midler kun i tilfælde, hvor brugeren tager nogen handling på annoncørens hjemmeside. Det er en slags affiliate program, hvor deltageren modtager en provision betaling, når nogen udstedte en ordre på hans affiliate link.

Et sådant projekt er KMA.biz, anmeldelser af som er næsten altid positiv. Dens navn er en smule nysgerrig, og har en original udskrift, som betyder "kys min kampagne." Hjemmesiden tilbyder vejledning for detaljer om, hvordan man registrerer, udføre en række varer er interesseret, udføre de ønskede indstillinger, og få en affiliate link.

KMA.biz: hvordan man arbejder i projektet?

For at udnytte dette projekt, vil du nødt til at besøge selskabets hjemmeside og følge den simple registrering. Link til denne procedure er tilgængelig på hjemmesiden, og en form, der skal udfylde, er nemt.

I KMA.biz registrering udføres på følgende måde: behov for at indtaste en gyldig e-mail-adresse og en stærk adgangskode (helst vælge en kombination af de forskellige symboler og gemme eller brænde det utilgængeligt for det andet sted). For at fuldføre denne proces bliver nødt til nøje at undersøge de regler, der er fastsat deltagerne i affiliate program, og markere afkrydsningsfeltet på et passende sted. Så kan du trykke på fanen "Registrer" og blive en fuldgyldig deltager i projektet.

Autorisation på sitet

Derefter kan du bruge din nye konto, godkendes ved at indtaste password og e-mail. Når du har udført den første KMA.biz post, vil du modtage en besked om, at registrering er påkrævet for at bekræfte. For at gøre dette, er du nødt til at klikke på et link der vises, kontrollere stavningen af de elektroniske postadresser og klik på det under "Bekræft".

Dette åbner et vindue, hvor du bliver bedt om at få koden. Tryk på en knap, og inden for to eller tre minutter, så tjek din e-mail-boks. Du bør have modtaget et brev, hvori koden vil blive givet for at fuldføre registreringen. Kopier det og derefter indsætte i den særlige felt på KMA.biz side. Anmeldelser af registrering skal angive den lethed af proceduren, så det er vanskeligt, du skal ikke opstå.

Så for at fuldende den første tilladelse, skal du klikke på "Bekræft" i popup-vinduet, derefter "Gem". Når du følger, kan du begynde at arbejde med affiliate.

Hvad skal man gøre?

Når du kører KMA.biz tegn ind på din profil øverst på siden, kan du se formen på kommunikation med projektlederen. Hertil kommer, i "header" af det websted, du vil blive set mængden af midler til rådighed på din balance, og er ved at blive behandlet.

Spørgsmål Støtte kan indstilles uden større besvær: efter at have klikket på fanen "billetter" åben form for kommunikation, hvor at forklare essensen af problemet.

Affiliate KMA.biz: hvordan du kommer i gang nybegynder?

account management enhed har følgende komponenter.

Nyheder ticker viser hvert begivenhed, der indtræffer i projektet. De omfatter levering af nye tilbud, samt et stop eller suspension i brug i øjeblikket.

dine personlige og til rådighed, når - i drop-down form, og er opdelt i to links selv "Offery" undermenuen udført. Under offerami og betød de samme varer, reklame, som du skal udføre, og i tilfælde af dem, du vil blive belønnet.

Item "Statistics" visning tilbyder en række oplysninger, differentieret ved mange kriterier.

Der er også en "Funktioner" i menuen, som også ligner drop-down og tilbyder sin sub i form af links.

Spørgsmål og svar

Der lægges særlig vægt element FAQ, hvor du nemt kan finde svar på deres spørgsmål i forbindelse med arbejdet. Også til dette afsnit nyttige undersøge alle funktionerne i tjenesten. Der er detaljerede beskrivelser af ting, der forårsager det største antal spørgsmål, nogle forklaringer er i form af videoer. Affiliate Network KMA.biz skiller sig ud fra sine konkurrenter er meget god støtte.

Hvordan at søge efter produkter?

For at finde og vælge de produkter, hvis annoncer du ønsker at gøre, skal du følge linket "Offery". Den side åbner et vindue, hvor er muligt at finde den position efter kategorier (opført på højre side), ved navn eller bare kigge på listen nederst på siden.

Ud over Købstilbuddet, vil oplysningerne blive noteret på denne fane i sine prisparametre af CR og EPC, partnernes vederlag og geo-funktioner (det område, hvor det valgte tilbud er gældende KMA.biz). Hvordan til at håndtere disse positioner?

I tilfælde af salg af dit affiliate link var det ikke alligevel tæt på låsen position i listen vises (ikon). Så snart du har lavet en vis mængde af salget, vil du være til rådighed for nogle af de produkter, der omfattes. For at få dem, skal du sende ansøgningen. Hvis produktet linje har et ikon i form af en mobiltelefon, reklamemateriale indeholder Landing, designet til smartphones.

Hvordan ser det ud i praksis?

KMA.biz principper for begyndere kan forklares med detaljeret eksempel. Lad os sige, du ønsker at annoncere vedhæng "Hammer of Torra." Du skal vælge det tilbud, og føje den til min konto. Ved siden af det navn, du vil være i stand til at se hans andre egenskaber: værdien af varer, mængden af provision, du vil modtage i tilfælde af salg, samt dokumentation for, at forslaget kun gælder Ruslands område. Når dette punkt er i din profil, på den anden side skal det anføres, "det er allerede blevet tilføjet."

Så, så snart du bevæger dig i menuen "Min offery", kan du se denne stilling i min liste. Her har du adgang til følgende oplysninger: de retlige midler, som du kan tiltrække trafik til din side, samt de ulovlige metoder til at fremme forbindelserne. Der vil også blive givet de arbejdsforhold, som at associere deres aktiviteter - Tidspunktet for call center, leveringstid, omkostninger betaling, geografisk information, samt andre oplysninger, der kan være relevante. Alt dette bør hjælpe dig med at oprette din annoncekampagne. For eksempel, hvis du planlægger en dag i reklamer nat ikke giver nogen mening.

Opret et aktivt link

Vindue "Landing" er også tilgængelig i medlemmets profil, links til de ordrer og den side, hvorfra salget finder sted. Landing kvalitet skal være på et højt niveau, fordi konverteringen er direkte afhængig af det.

For at få et link, hvor du kan tjene, skal du gå til "Opret flow" sub. Denne fane er tilgængelig, blandt andet information om offere. Rul gennem listen, og vælg Landing sælge links, hvorpå du har til hensigt at annoncere. Her må vi være meget forsigtige, fordi linket skal vise den besøgende til siden med tilbud til salg, og ikke på bestillingssedlen.

Når dette er gjort, skal du udfylde posten "Stream Name" (du kan bruge en hvilken som helst praktisk symbol) og derefter klikke på fanen "Opret". Dette åbner et nyt vindue på din side, hvor du har brug for at markere og kopiere linket, der vises. For at sikre, at det fungerer, indsætte det i enhver browser (dens adresselinjen), og derefter trykke på enter. Hvis alle trin er gennemført dig korrekt, skal du åbne sælgende side.

Hvad er de vigtigste fordele?

Hvis du undersøger en KMA.biz anmeldelser, vil du bemærke, at den største fordel ved projektet henvist til et stort antal offerov. Du kan samarbejde på forskellige områder: til salg af varer, spil, tjenester, herunder inden for forsikring. Således er det muligt at etablere et samarbejde i flere segmenter og fortjeneste fra forskellige steder.

Som trafik kilder, kan du bruge en række forskellige ressourcer, således at der i ordningen KMA.biz indtjening er meget forskellige. Tilladt at ty til ikke blot at kontekstuelle reklame, din egen hjemmeside og sociale netværk, men også til de teasere og døråbninger. I dette tilfælde er statistikken opdateres meget hurtigt i online-mode og giver dig mulighed for at spore ændringer med det samme.

Også blandt de fordele brugere er venlige support på sitet, som er tilgængelig via "ICQ", "Skypes" og kommunikationsformer. Eventuelle spørgsmål svar kommer hurtigt.

Fordelen kaldes og søde grænseflade af hjemmesiden, selvom det ikke er så vigtigt for jobbet. Men den bekvemmelighed i menuen absolut fortjener respekt.

mangler

Som for ulemper affiliate program, bør de indeholde betalingssystem. KMA.biz, anmeldelser af hvilket er meget positivt, stadig har nogle ulemper. Ifølge hjemmesiden, affiliate program garanterer tilbagetrækningen hver onsdag, og for store provisioner kan efterlade et par sådanne ansøgninger. Faktisk er konklusionen temmelig lang, og til tider når verifikation periode på ni dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.