ComputereFiltyper

Udskriv til PDF-fil ved hjælp af en virtuel printer

PDF-filer er ret almindelige og let at bruge. Du skal have læst i PDF-magasiner, e-bøger og tekniske manualer. Men her er, hvordan du opretter din egen fil i dette format?

Blandt mange af de foreslåede løsninger den mest enkle og billige (hvis ikke gratis) udskrives til PDF ved hjælp af en virtuel printer. Det ser ud som følger: Du opretter en fil i et program, der understøtter udskrivning af dokumenter, og "åbent" på dokumentet i det nye format.

Udskriv til PDF-fil på virtuelle printer er ikke anderledes end at udskrive til en rigtig printer, bortset fra at du ikke får det dokument på papir. Dette er - hvis vi taler om kvalitet, modificerede softwareprodukter (vi vil se på nogle af dem nedenfor). Den virtuelle printer, kan du angive udskriftsindstillinger: Viser siderne i den rigtige skala, er felter, parametre, billeder trykt.

Den mest efterspurgte print til PDF fra Word-dokument-fil. Som det er kendt, kan i Portable Document Format tekst blive vist som et billede (hvis kopiering ikke er mulig), og hvordan man i virkeligheden teksten. Samtidig, i nogle tilfælde er det muligt at forbyde kopiering af tekst fra en fil, for at beskytte dine oplysninger.

Hvis du vælger at udskrive til PDF samtidig bevare tekstformat, i programmet-printer skal konfigureres passende skrifttyper. Så ikke alle udenlandske printere understøtter det kyrilliske alfabet, men hvis du har brugt til at skrive nogle specielle skrifttyper, kan de ikke være etableret i en PDF-alle virtuelle printere. Det sidste element i denne type program, dog ikke rigtig forstyrre arbejdet, som særlige typer af skrifttyper bruges meget sjældent og generelt kun gøre det vanskeligt at læse teksten.

Så for at Top 5 virtuelle printere gemme filer i PDF:

  1. doPDF - Det mest populære værktøj i vores land og i udlandet. Gratis, kræver et minimum af ressourcer. Programmet implementerer alle de grundlæggende funktioner i en virtuel printer, så hvis du udskriver til PDF enhver fil, du behøver kun lejlighedsvis, giver det ingen mening at købe andre betalte produkter.

  2. PDF-XChange - Leveres som et supplement til ABBYY PDF Transformer. Transformer - er et komplet program til at oprette dokumenter i dette format, som også kan "print" filer ved indlejring i genvejsmenuen af lederen. Ved at anerkende teksten Transformer kan konvertere PDF-filer tilbage til tekst format dokumenter.

  3. pdfFactory Pro - Den dyreste program fra listen, men også den mest alsidige. Fabrikken kan angive, hvilke sider og i hvilket omfang dokumentet åbnes. Med oprettelsen af bogmærker i PDF viewer programmer kan bruge navigationslinjen. Programmet kan justere skrifttyper, og grænser på siden, et eksempel på dokumentet er til rådighed.

  4. PDF Creator - Programmet er gratis og er kendetegnet ved, at det kan sende filer til udskrivning til PDF i batch-mode. Og alle er involveret og i standbytilstand, akkumulere dokumenter til nogen tid, før udskrivningen. Printeren understøtter lagring af filer, ikke kun i PDF, men også i flere andre grafiske formater.

  5. ReaSoft PDF Printer - En anden god program. Det giver rig mulighed for at fjerne vandmærket. Du kan angive deres form, placering og endda farve. Også i dokumentet, kan du tilføje sidehoveder og sidefødder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.