Kunst og underholdningLitteratur

Bedste bøger om varulve. Varulve og vampyrer - en bog, der er værd at læse

Eventyrverden befolket af overnaturlige væsener, altid tiltrukket mennesker. Myter, eventyr, legender af alle jordens folk indeholder historier om disse fantastiske skabninger som varulve.

Historien om en mytisk væsen

Werewolf overnaturlig evne er evnen til at forvandle sig til et dyr. Sådanne scener var meget almindeligt i mytologien af mange nationer. I dette tilfælde, halv varulv legender var en positiv karakter, og hans evne til ikke forårsage en negativ holdning til ham. I slavisk folklore er der mange tilfælde, hvor helten bliver til et dyr: prinsesse frøen i eventyret, episk Bogatyr Volga Svyatoslavich at i vil acceptere billedet af en gedde, en løve, hermelin og fjerkræ.

Ud over de menneskelige, evnen til at vende rundt dyret havde mange fantastiske skabninger: hus, forskrækkelse, heks, dæmon, en ond ånd.

Oftest i myter og fortællinger om den varulv bliver til en ulv. I forskellige lande, idet denne kaldt forskelligt: volkolak varulv eller Lycanthrope. Ud over den ulv, kan en varulv tage form af en ræv (kitsune), vaskebjørn hund (tanuki), leopard (anioto) og andre dyr.

Bøger om varulve, romaner, der skal læses

Amazing, skræmmende og attraktive historier om mytiske skabninger, der kan forvandle sig til et dyr, kunne ikke passere kunstverdenen. For det første er det værd litteraturen. Bøger om varulve er altid i efterspørgsel blandt læserne.

"Red Riding Hood" Sarah Blakely-Cartwright - er et imponerende thriller om en pige Valerie, som er truet af en forfærdelig monster, i mange år terroriserer beboerne i hendes hjem landsby. Det værste - en af dem er meget monster, men hvordan man beregner det, hun ikke kender. Historien om romanen er meget interessant. Den blev skrevet på manuskriptet af den samme film, fordi dets grundlæggere mente, at plottet er værdig til et billede blive et fuldgyldigt roman.

Bøger om varulve præsenterede en anden populær serie - "Ice and Fire" af George Martin. Det disse overnaturlige væsener kaldet "Varga". Dette er ikke den klassiske varulv i den sandeste betydning af ordet. En person med en særlig gave, ikke bliver til et dyr. Han kan bo i ham, og at mestre sindet, og samtidig være på afstand. Normalt er han i stand til at undertrykke dyret, som har en åndelig forbindelse, men stærk varulv i stand til at komme i besiddelse af sindet af enhver levende væsen, og selv mennesker.

Det nyder antologi af Stephen Jones "Varulve" fra indsamling af værker om varulve og lakantropov mest populære. Bogen indeholder 20 historier om berømte forfattere og novicer i det litterære felt.

"The Book of Varulve" Sabine Baring-Gould - store forsøg på at samle folk og historiske historier om disse skabninger. Bogen er interessant, fordi det er skrevet præst i det XIX århundrede. Det er stadig en af de mest detaljerede værker om emnet lycanthropy.

Hans bidrag til bogen om varulve indført og anerkendte mester i genren af rædsel Stiven King. Han skrev en meget kort roman i sit liv, kaldet "Cyklus af varulv." For forfatteren, mængden af hvilke bøger er altid imponerende, det er underligt. Det faktum, at kongen blev bedt om at lave 12 historier til kalenderen dedikeret til varulve og andre omsættelige. Som sædvanlig, i omfanget af noveller forfatter undladt at opfylde. Ideen med kalenderen ikke lykkes, og kongen har udstedt et skriftligt produkt af en særskilt bog.

Bøger om varulve (romaner og noveller, noveller og eventyr) kan ikke forlade nogen ligegyldig. Plottet de er altid fyldt med lyse begivenheder og oplevelser, og den mystiske komponent gør dem endnu mere interessant.

Varulve og vampyrer: Bogen om berømte monstre

I mytologien og folklore er to forskellige former for overnaturlige væsener. Men de har en masse til fælles. Det faktum, at vampyrer er også varulve, fordi de kan tage form af flagermus.

Varulve og vampyrer, bøger om hvilke altid vække stor interesse i læseren, blev heltene fra mange populære romaner. I det XIX århundrede en rigtig furore gotisk roman af Bram Stokers "Dracula". Det aristokrat vampyr vises i tre forklædninger: en flagermus, en sort hund, og tåge.

I dag populariteten af bøger om vampyrer og varulve er støt stigende. Dette i ikke ringe grad har bidraget til fremkomsten af en række bøger Stefani Mayer "Twilight Saga."

Romantik og kærlighed

Temaet for kærlighed er påvirket i næsten alle værker af mystiske væsner. Bøger om varulve og kærlighed - en klar bekræftelse. Stefani Mayer helliget dette tema en cyklus af hans romaner, de centrale figurer, der opfører sig som vampyrer og varulve. Mayer beskriver i "The Twilight Saga" er ikke bare et romantisk forhold, og den klassiske trekantsdrama. Deltagerne - en vampyr, en varulv og en mand. En serie af romaner af forfatteren blev kendt umiddelbart efter udgivelsen af den første bog, og de gjorde det filmatisering af vampyr tema ekstremt populær hos seerne.

Bøger om varulve og kærlighed - en populær genre af moderne romaner. Blandt dem, vi bør fremhæve romanen Klaudii Grey "dømte" - en smuk historie om kærlighed varulv og en charmerende pige, samt en række bøger "Wyndham Varulve" Mary Dzhenis Devidson.

konklusion

Bøger om varulve - en af de mest populære genrer af moderne litteratur. De tiltrækker læserens interesse, en gribende historie, hvor sammenflettede mystik og romantik, rædsel og eventyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.