Kunst og underholdningLitteratur

Vi giver et svar på spørgsmålet: "Hvorfor Dubrovsky forlod bønderne?"

En af de bedste værker af klassisk russisk litteratur, A. S. Pushkina er romanen "Dubrovsky". Forfatteren tog lidt mere end tre måneder på det. Det anses for ufuldstændig, men det forhindrer ikke den er blandt de mest elskede af offentligheden. I denne artikel vil vi forsøge at give et svar på et af de vigtigste spørgsmål, der vises for læseren, såsom: "Hvorfor Dubrovsky forlod bønderne"

Plottet i historien

Før du besvare spørgsmålet om, hvorfor Dubrovsky forlod bønderne, skal vi huske historien om arbejde og dens hovedpersoner. Romanen begynder med historien om to venner, som har en fælles fortid, var naboer, men opførte sig ekstremt modsatte. En af dem, Troyekurov var meget rig og respekteret blandt embedsmænd. Det kan beskrives som umoralsk og grusom mand. En anden Dubrovsky var en fattig adelsmand, stolt og stædig, men generøs og retfærdig. Han var elsket af bønder, fordi han var respektfuld til ham og den anden herre ønskede ikke at.

En sådan modstand før eller senere havde et skænderi, der skete. Troyekurov vred, og med hjælp fra en korrupt domstol valgte det eneste navn Dubrovsky. Sidstnævnte, ude af stand til at modstå en sådan et slag, sindsforvirret, hans lammelse, og så døde han.

I hårde tider tilbage til boet Vladimir - søn Dubrovsky, som skræmmer død af en elsket en, og en enkelt situation. I alt, han bebrejder Troekurova og vil have hævn. Efter afgang af de embedsmænd, brænder han med bønderne eget hjem og blade i skoven, hvor han blev en røver.

udfald

Vi senere se, hvorfor Dubrovsky forlod bønderne. Nu fokuserer vi på den videre udvikling af plottet. Huset kommer Troekurova ung franskmand Desforges, der afslører sig selv meget modig mand, ikke den frygtsomme. Så viser det sig, at dette er Dubrovsky, der formåede at forelske sig i Maria, Troekurova datter, og hun reagerer på ham til gengæld.

Hans far beslutter sig for at gifte sig med hende til den gamle prins. Ved indlæring af sin datter på grund af Dubrovsky, han skynder sig at arrangere brylluppet og gør alt for at Vladimir var ude af stand til at forhindre. De sårede Dubrovsky i fortvivlelse - en favorit, men ufrivilligt, gift, bedt om at forlade hende alene. Han flygtede til udlandet. Men hvorfor Dubrovsky forlod bønderne?

Svaret på hovedspørgsmålet

Vladimir Dubrovsky i begyndelsen af romanen er portrætteret som en sorgløs ung officer, der gjorde play tricks på fars penge. Men at lære om den nuværende tingenes tilstand, det ændrer,. Dens fulde af vrede og smerte, men det tillader ikke publikum til lynche de embedsmænd, der kom til at administrere sin ejendom dom. Sammen med dem og med deres hjælp, arrangerer han et brand og gemmer sig i skoven. Men hvorfor Dubrovsky forlod bønderne senere? Der var flere grunde.

Først, indså han, at hans ly efter en mislykket angreb på autoritet vil sende mange flere soldater og hans hær, der bestod af bønder, ikke sidste. Han vidste, at hans pirater ikke vil være i stand til at leve så længe: de elskede deres ædle leder, men var stadig bønder, de havde brug for sommerhuset og resten.

Årsag to: Dubrovsky forlod bønderne, fordi han formåede at spare penge nok til at flygte til udlandet og sikre deres folk anstændige levevilkår. Da hans far døde, havde han ikke en krone til hans eneste støtte fag. Nu kunne han arrangere og deres, og deres skæbne uden røveri, som også har været umuligt.

Den tredje grund var det vigtigste. Drevet af en tørst efter hævn, Dubrovsky ønskede at ødelægge Troekurova. Men fortrolighed med Mary ændret sine planer i en voldsom hjerte brød nye kærlighed. Han forblev i lunden, så længe den elskede prinsesse ikke gjorde Vereiskaya. Brylluppet fandt sted, Vladimir blev overflødig, så han havde intet andet valg end at forlade.

epilog

Så vi husker handlingen i romanen er en interessant eventyr i en ånd af Valtera Skotta, hans helte. Vi kender svaret på et spørgsmål om, hvorfor Dubrovsky forlod bønderne. Men desværre var vi ikke i stand til at nyde de rige og melodiske sprog, som det skriftlige arbejde. Du kan kun gøre dette efter at have læst romanen "Dubrovsky" fra start til slut selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.