SundhedPræparater

Lægemidlet "Furamag". Instruktioner til brug

Lægemidlet "Furamag" er et lægemiddel, hvis virkning sigter mod at skabe en antimikrobiell effekt. Narkotika tilhører gruppen af nitrofuraner.

Lægemidlet "Furamag", hvis vejledning er tilgængeligt i pakken, udstedes af den farmakologiske industri i form af hårde kapsler, der har en gelatineformet skal af gulbrun farve. Inde er pulveret. Farven på indholdet af kapslen varierer fra orange til rødlig og har en brun tinge. Standarder tillader interspersing af gule, hvide, orange-brune eller orange partikler.

Den vigtigste aktive bestanddel af lægemidlet er furazilin, som har form af kaliumsalt. Hjælpeelementer er talkum og kaliumcarbonat, såvel som magnesiumhydroxycarbonat. Komponenterne i kapslen er gelatine og gul jernoxid, som er et farvestof, såvel som titandioxid og gelatine. Præparatet er pakket i 10 blister.

Lægemidlet "Furamag", instruktionen for dets anvendelse beskriver i detaljer de vigtigste farmakologiske egenskaber af lægemidlet, henviser til antimikrobielle midler. Indflydelsesområdet er Gram-positive cocci og protozoer, der viser resistens over for antibiotika. Når den væsentligste aktivitet af de fleste af de patogene bakterier undertrykkes, har stoffets virkning sigte på at afbryde respirationskæden og cyklussen af tricarboxylsyrer. Desuden ødelægger lægemidlet den cytoplasmatiske membran og konvolutten af skadelig flora, hvilket forårsager dets død.

Mikroorganismer udsat for lægemidlet "Furamag" reducerer frigivelsen af giftige stoffer. Dette hjælper med at forbedre tilstanden af patientens organisme, indtil væksten af patogen mikroflora ophører. Nitrofurans er i stand til at øge immuniteten og aktivere virkningen af leukocytter, der er rettet mod fagocytose af mikroorganismer. Hovedkomponenten af lægemidlet - furazilin - fremmer stimuleringen af leukopoiesis ved udnævnelsen af en terapeutisk dosering.

Lægemidlet "Furamag", instruktionen om dets anvendelse forklarer princippet om dets virkning, er i stand til at blive absorberet i tyndtarmen. Denne proces går ud på princippet om passiv diffusion. Absorption i blodbanen af furazilin er mest effektiv fra tyndtarmen.

Stor tilgængelighed er tilgængelig til oral brug. Fordelingen af furazilin i kroppen er lavet jævnt. Ved udførelsen af et behandlingsforløb er en høj koncentration af det aktive stof i lymfe af særlig betydning, hvor lægemidlet hæmmer væksten og spredningen af infektion gennem lymfatiske kanaler.

Lægemidlet "Furamag", instruktionen for dets anvendelse bekendtgør os med dens anvendelsesområde, er foreskrevet til udvikling af infektiøse processer forårsaget af mikroorganismer, der er følsomme over for det.

Lægemidlet finder anvendelse i forekomsten af forskellige typer af patologier. Disse omfatter infektioner i huden og blødt væv, såvel som gynækologisk og urogenitalt. Anbefalet indtag af stoffet og til forebyggende formål som forberedelse til operationer af urologisk karakter. Det bruges til kompleks behandling af inficerede forbrændinger, klassificeret som alvorlige.

Lægemidlet tages oralt efter et måltid. Brug af lægemidlet "Furamag" til børn er kun muligt fra 3 år.

Mulige uønskede bivirkninger i løbet af behandlingen: opkastning og kvalme samt nedsat appetit og nedsat leverfunktion. Nogle gange er der hovedpine og svimmelhed, såvel som polyneuritis og udslæt på huden.

Lægemidlet "Furamag" er ikke ordineret under graviditet, samt under amning og med individuel overfølsomhed overfor dets komponenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.