Af teknologiMobiltelefoner

Hvordan til at styre din telefon fra din telefon? Hvordan til at styre din pc med din telefon?

Stigende grad brugere begynder at stille spørgsmål som "hvordan man styrer telefonen fra din telefon?" Og dette er gjort af forskellige årsager. Ifølge statistikker, internettet publikum er ofte interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan styre computeren fra din telefon. Og det, det er praktisk! Enig i, at det er meget mere behageligt at ligge på sofaen og bruge din smartphone som en fjernbetjening til din computer end nogensinde at komme op og nærme computeren, spole filmen og udføre andre handlinger - og ikke kun dem, der vil beskæftige sig med film og tv-shows. De ting lidt anderledes situation med en bærbar computer, men vores opgave er ikke at afgøre, om det er nødvendigt at "kontrol", fremstillet af en smartphone. Vores mål - at finde ud af, hvordan man betjener telefonen med telefonen, samt hvordan man gør denne operation med en personlig computer.

Hvad der er behov for fjernadgang?

Brug din telefon til dette formål kan være med hjælp af særlige software, tredjepartsprogrammer. Find dem i det store internationale netværk er ikke så svært, så spørgsmålet om, hvor de kan hentes, vil ikke. Men i løbet af denne artikel vil jeg tale om, hvad slags program, som de kaldes, og hvordan de fungerer.

Om fjernadgangsteknologier generelt

Hvordan til at styre din telefon fra din telefon? Som fejlrettet processen med at få adgang til enheden? Det skal forstås, at adgangen er leveret af driften af netværket og internettet. Allerede dette faktum glæde i nogens øjne er usandsynligt at forårsage, men essensen af adgang endnu, siger jeg.

Program №1: Optia

Så er der flere programmer, der opererer i overensstemmelse med følgende algoritme. For at få adgang, den enhed, der skal styre den anden, skal fremsætte en anmodning og sende den til modtagerenheden. Det, til gengæld kan afvise anmodningen, men kan acceptere. I det første tilfælde vil forekomme synkronisering. I det andet tilfælde vil der gives adgang, og brugeren kan styre modtageren fjernt. Arbejdet udføres af LTE-teknologien, samt gennem trådløse Wi-Fi. I dette tilfælde har begge enheder skal forbindes til et fælles adgangspunkt. Et sådant program er Optia. Det er designet af japanske ingeniører. Med introduktionen af dette værktøj kan brugeren få fjernadgang til enheden. Dette vil manifestere sig i evnen til at bruge virtuelle knapper for at få adgang til skrivebordet på din smartphone og i menuen, skal du bruge forslag og mere. I mange applikationer OPTIA kilder distribueres gratis.

Lignende algoritmer har andre programmer, der vil blive diskuteret yderligere. De er simpelthen ved hjælp af trådløs teknologi til at give synkronisering mellem to mobile enheder. Ved første øjekast kan det se ganske kompliceret. Men alt er meget lettere end det ser ud. Brugere til hurtigt at lære at køre, og aldrig vil spørge, hvordan at betjene telefonen med telefonen. Han lånte en hel del af programmet for at sikre dets stabilitet og tilstrækkelig funktionalitet.

Hvordan til at administrere tabletten med en telefon?

Nu tabletten er næsten i hver familie. Især levende følelser til sådanne anordninger opleves af børn. Det er grunden til, ud over de smartphone forældre ofte køber deres børn dyrt og ikke særlig god, mærke og ikke-brand tablet pc'er. I overensstemmelse hermed sammen med spørgsmålet om, hvordan man kan styre computeren fra din telefon, og opstår spørgsmålet om fjernadgang til tabletten.

Plader er kendt for at tage sit mobilitet med høj funktionalitet. De kan se film, spille digitale spil, læse tekster. I denne skærmopløsning ofte det giver dig mulighed for at undvære en køreklar vægt, og hardware udstopning, også spiller en vigtig rolle. Desuden kan tabletten PC'en tilsluttet dit TV og nyde dine yndlingsfilm og tv-shows. Men nu er det en lille smule af noget andet.

№2 program: Tablet fjernbetjening

Medlemmer ofte spørge ikke blot spørgsmålet om, hvordan man kan styre computeren fra din telefon, men også spørgsmål om smartphones, tabletter. Svaret i dette tilfælde er enkel på overfladen, fordi softwaren algoritmer er ens. Så for at gennemføre fjernadgang til tabletten med telefonen kan du programmere, kaldet Tablet Remote.

Det har flere funktioner. Om dem, og vil fortsætte med at tale. Fjernadgang vil være begrænset. Det betyder, at brugeren ikke kan komme over fuld kontrol over enheden. Hvad handler det om? For eksempel, at du kan kun styre afspilningen af filen og ændre lydstyrken. Antallet af tilgængelige funktioner er også inkluderet for at justere skærmens lysstyrke. Men der er en Tablet Remote og en god egenskab: Der kræves administratorrettigheder. Derfor kan du aktivere softwaren på alle enheder, der opfylder dens minimale systemkrav.

For at bruge værktøjet, er det nødvendigt at pre-installere på begge enheder: ved en kontrolleret og ud fra hvilke vil være fjernadgang. Når installationen er færdig, skal du køre hjælpeprogrammet på enheden. Bruger med de første sekunder af mødet med en interessant animeret grænseflade, hvor du kan forstå er dog ikke så svært. Af den måde, vil brugen af Tablet fjernbetjening behandle spørgsmålet om, hvordan man styrer dit TV med din telefon.

Du er nødt til at gå til afsnittet nedenfor titlen opsætning. Der er en mulighed, som du vil bruge. Muligheder er ansvarlig for anvendelsen af forsyningsselskaber som tastatur, fjernt fra indretningen. Vi passerer under navnet fanen Forbindelse. Der er et ikon i form af radar. Klik på den og forventer. I løbet af denne tid, pladen starter påvisning enhed. For en succesfuld synkronisering er nødvendig for at køre programmet på din smartphone.

Efter starten af processen med fjernadgang enhed ejer vil blive underrettet om en indgående forbindelse. For at løse det, skal du blot trykke på den tilsvarende tast. Så den forbindelse er tilladt. Umiddelbart skal det siges, at en sådan procedure - engangsbrug. Næste gang du igen bekræfte forbindelsen er ikke nødvendig, fordi det er gemt i hukommelsesenheder.

Meget lettere er tilfældet med anordningen, der skal anvendes som fjernbetjening. Der skal kun køre Tablet fjernbetjening, gå til afsnittet. Der vil allerede være arrangeret ikoner, der danner funktionaliteten af programmet. Det vil sige, lydstyrke, lysstyrke, panel medieafspilning og så videre.

Fjernbetjeningen er implementeret i den nytte, har kun to forskellige tilstande. Den første - et portræt, den anden - et landskab. Som standard, er smartphone anvendes som fjernbetjening. Hvis du ændre retningen af din smartphone, bliver det automatisk spillet controller.

Program Tablet Remote er en fremragende hjælpeprogram, der vil passe til grundlæggende fjernadgang til tablet-pc. På samme tid, og du kan styre den tablet, der tidligere var forbundet til tv'et. Således automatisk løse problemet om, hvordan du betjener dit tv med din telefon. Programmet er gratis.

Hvordan til at styre din pc med din telefon

Mange er bekendt med Team Viewer-softwaren. Det giver dig mulighed for at få fjernadgang til en computer i tilstedeværelse af den anden. Men hvordan man styrer en computer med telefonen, hvilket program der skal bruges til dette? Nu er den smarte telefon kører Android er, næsten alle. Derfor har ingeniørerne taget sig af programmer, der tillader dig at få fuld fjernadgang til pc'en med en sådan anordning. Nogen vil være interessant at se, hvordan programmet fra computeren til telefonen, vil nogen bare se film. Generelt er værktøjer funktionalitet er bred nok. Det skal bemærkes, at optimal anvendelse er godt for synkronisering af adgangspunkter Fi-Wi (hvor det samlede beløb). 3G-variant med den samme fremgangsmåde, men det kan observeres halter og "afhængige."

№3 Program: Team Viewer

Som nævnt tidligere, til at styre en pc ved hjælp af andre eksisterende simpelt program kaldet Team Viewer. Dens mobil version kan findes på internettet. Det fordeles i fri tilstand. Hvordan til at administrere den bærbare computer med din telefon (eller PC til telefon) ved hjælp af dette værktøj?

Først skal du hente pakken til din telefon og installere programmet der. Umiddelbart kan man se de grundlæggende elementer i brugergrænsefladen, med funktionelle egenskaber. Du kan derefter installere den relevante version af programmet allerede på computeren. Bedst af alt - den fulde. Sagen er, at det vil gøre det muligt at oprette forbindelse til din computer fra din telefon er altid værd kun én gang for at bekræfte retten til adgang. Der er kun én nødvendig betingelse for synkronisering: Pc'en skal være tilsluttet internettet (eller telefon også).

Når softwaren er installeret på to enheder, kun vil etablere forbindelse. For at gøre dette, skal du køre programmet, skal du oprette en fjernadministration via inputenhed id. Giv tilladelse til at bruge adgangskoden. Når forbindelsen er etableret, vil brugeren blive tilbudt et fingerpeg fortæller om fjernadgang-baserede elementer og Team Viewer software funktionalitet.

konklusion

Så i løbet af denne artikel, vi fandt ud af , hvordan man kan betjene telefonen via telefonen, samt hvordan man gennemfører en sådan forbindelse mellem din smartphone, tablet og PC (bærbar). Indbygget fjernadgang enheder leveres ikke, så du er nødt til at ty til at bruge tredjepartsprogrammer.

Hvad er dette program?

En af dem - Optia. Hun fortæller kort brugeren, hvordan man betjene telefonen via telefonen, og derefter hjælpe til at etablere forbindelsen. For at styre tabletten ved hjælp af en smartphone egnet program kaldet Tablet Remote. Og i tilfælde af PC skal være installeret på både Team Viewer enhed, så kan du nyde resultaterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.