SundhedSygdomme og betingelser

Cervikal ektropion

Cervikal ektropion er erhvervet eller medfødt sygdom ledsaget af mucosal udkrængning kanal livmoderhalsen. Ektropion generelt for at være mere komplekst klinisk form af sygdommen kaldet "ektopisk cervikal kanalen."

Cervikal ektropion, som det er blevet sagt, kan være en medfødt sygdom. I dette tilfælde er det primært forekommer ved processen abnormitet i hormon i kroppen har født mere retfærdig sex. Men det er værd at bemærke, at sygdommen ofte er købt, det vil sige, der er abort, fødsel, hvis der i løbet af dem en kvinde blev såret, hun havde tårer og lignende. Hvis anden grund der er skader på den cirkulære muskel, men deres modstand mod langsgående muskler, der er blevet bevaret, ikke udføres, kan det ses, at krænge lavere række af cervikalkanalen, gabende ekstern OS. Som et resultat, de væv, der er blevet beskadiget, udvikle ardannelse-type ændringer. De deformerer og efterfølgende livmoderhalsen selv. Hvis vi taler om slimhinden i kanalen, i stedet for inversion det efterhånden ophører med at udføre den funktion, som er ansvarlig for. Desuden er det værd at bemærke, at ganske ofte i baggrunden af denne proces er en yderligere smitte og underernæring væv i dette område. Alt dette bidrager igen til betændelse i livmoderhalsen. I denne situation, kan vi tale om tilstedeværelsen af sygdom, der kaldes "ektropion eroderet."

Cervikal ektropion næsten ikke manifestere sig. For eksempel hos disse patienter ofte ikke har klager. Men ude af stand til at identificere sygdommen, når kvinden vender sig til en specialist med et andet problem. For eksempel er mange af messen køn ved, at de har observeret cervikal ektropion, som allerede er kompliceret af andre typer af inflammatorisk sygdom karakteriseret ved smerter i skeden, sekreter og andre krænkelser. Med alt dette i en kvinde kan blive afbrudt menstruationscyklus.

For at diagnosticere en sygdom af denne art, er det nødvendigt at begynde at gå til gynækolog. Husk, at for at identificere en sygdom kan kun være en specialist. Inspektion udføres på en særlig gynækologisk stol. Lægen bruger et spejl. Ved hjælp af en sådan værktøjer gynækolog kan hurtigt påvise tilstedeværelsen af mucosale udkrængning af cervikalkanalen. Det er værd at bemærke, at ganske ofte, når en sådan inspektion finder allerede stærkt deformeret, der direkte livmoderhalsen. Pseudo detekteret under kolposkopi. Hvis vi taler om medfødt ektropion, i dette tilfælde for sin diagnose er nødvendig for at gennemføre en undersøgelse af hormonal status. Ud over alt dette, skal du udfylde en omfattende test, der kan afsløre de første tegn på eventuelle afvigelser fra den seksuelle sfære kvinder. Eksperter siger, at den tidligere sygdommen opdages, jo lettere og hurtigere kan det være at slippe af med.

Hvis en kvinde er blevet diagnosticeret med cervikal ektropion, behandling og dens metode vil afhænge af patientens alder, ændringerne i den cervikale kanal og det reproduktive system tilstand som helhed. Oftest i en sådan situation til behandling specialister bruge antibakterielle, antiinflammatoriske, hormonale midler. Undertiden er påkrævet kirurgi, ledsaget af en laser, elektrisk, og konisering radiowave korrektion cervikal form. For at starte behandlingen af sygdommen, en kvinde har brug for at gå til en af de medicinske centre i sin by. I dag, takket være avanceret teknologi ektropion behandlet meget hurtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.