SundhedSygdomme og betingelser

Livmoderhalskanalen: struktur og funktion

De vigtigste reproduktive organer i den kvindelige krop er livmoderen, som er placeret inde bækkenet. livmoderkaviteten er forbundet med den vaginale hulrum livmoderhalsen og inden i hvilket er placeret i den cervikale kanal.

Struktur og funktion af den cervikale kanal.

Livmoderhals - livmoderhalsen er det område, der forbinder skeden og livmoderen. Indenfor det er belagt fast slimhinde, som har et stort antal elastiske fibre, som bestemmer dets høje plasticitet og elasticitet. Derudover slimhinden danner en såkaldt krypter - folder på væggene, hvilket øger arbejdsområde af konvolutten.

Den vigtigste funktion af slimhinden - er produktion af viskøse og trævlet slim, som efterfølgende danner et såkaldt prop Kristeller. Et sådant rør har en stærkt udtalt alkalisk reaktion og er ansvarlig for beskyttelse mod indtrængen af bakterier i livmoderhulen og fremmedlegemer.

Cervikal kanal når der er behov sine studier?

cervikale undersøgelser er den enkleste og nemmeste måde at bestemme tilstedeværelsen af sygdommen. Inspektionen udføres ved hjælp af et spekulum. I normal cervix har en rødlig nuance, mens den slimhinde livmoderhalsen er en transparent, hvidlig struktur.

I nærvær af en cyste, tumor, præcancerøse læsioner, polypper, erosion, og alligevel mange sygdomme livmoderhalsen varierer markant som cervikalkanalen. Derfor er rettidig gynækologisk undersøgelse er med til at lægge mærke til sygdommen og begynde behandling med det samme.

Livmoderhalskræft kanal: yderligere metoder til forskning.

Hvis der under en pelvic eksamen abnormiteter, er kvinderne ordineret blev fundet en række vigtige supplerende undersøgelser. Hvis du har mistanke om, at udviklingen af inflammation er nødvendigt at tage en vatpind. Laboratorieanalyse af beslaglagt materiale er med til at bestemme arten af patogenet og dens følsomhed over for antibiotika.

Celleprøve tage i mistanke om forekomst af en tumor. Ved laboratorieforsøg smøre kan se abnormiteter og mutationer i strukturen af epitelceller.

Desuden i nogle tilfælde, og kolkoskopiyu udført, hvorunder med et særligt instrument besøger slimhinde livmoderhalsen.

Cervikalkanalen under graviditet.

Da graviditet begynde intensive ændringer i strukturen af de kvindelige kønsorganer. For eksempel cervikalkanalen er næsten i den første uge af en karakteristisk blålig farve (ved den måde, så gynækologen og bestemme tidlig graviditet).

Hele den tid af drægtighedsperioden cervikalkanalen lukket meget tætte prop dannet af udskilte slim. Funktionen af denne formation - beskyttelsen af fosteret og placenta fra indtrængning af infektionen. Cork afgår allerede før fødslen, og nogle kvinder har et par timer før begyndelsen af arbejdskraft, mens andre - to uger før fødslen. Umiddelbart før fødslen proces livmoderhalskanalen ekspanderer meget i diameter og når væsentlige 10 centimeter.

Mulige overtrædelser under graviditet.

Den mest almindelige forstyrrelse er cervikal inkompetence, hvilket betyder, at uterus ikke kan holde i sin hulhed aktivt voksende fosteret. Som følge heraf er den cervikale kanal udvidet i de tidlige stadier af graviditeten. Oftest det forekommer i omkring 16 uger som i denne periode det udviklende barn begynder at vokse og bevæge sig aktivt. Heldigvis hvis tiden til at opdage en fiasko, graviditet kan gemmes. Meget ofte, til dette formål lægen sutureres til livmoderhalskanalen, som allerede har fjernet et par uger før den forventede fødsel. I nogle tilfælde, for at støtte livmoderen ved hjælp af den såkaldte obstetrisk ring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.