SundhedSygdomme og betingelser

Colitis hjerte. Hvad skal man gøre, og hvordan du løser tingene

Smerter i brystet - et sikkert tegn på, at du har tid til en aftale med en kardiolog. Der er sådan en smerte, fordi rygsøjlen sygdomme, lidelser i de indre organer og nervesystemet. Og også under stress foretaget adrenalin, som bremsende blodkar, og spasmer opstår. I dette tilfælde blodcirkulationen i hjertet, som manifesterer sig ved mangel på oxygen, trykken for brystet, prikkende smerte. Som følge af stærkt hjerte colitis. Hvad skal man gøre i sådanne situationer, vil du kun besvares af en erfaren specialist.

Symptomer på hjerte-kar-sygdomme

Iskæmisk sygdom af hjertet. Kollektivt begreb, som omfatter mere end tredive sygdomme. Den mest berømte af dem er myokardieinfarkt og angina pectoris. Årsagen - dårlig blodforsyning til myokardiet, der forårsager store ændringer. Hvis smerten krampe i en sådan diagnose varer mere end en halv time, dør cellerne og myocardial forekommer.

Angina. I denne sygdom smerte opstå efter fysisk eller følelsesmæssig stress. de er som regel komprimeret, undertrykkende, brændende, lugter i venstre arm eller skulder. Det varer 10 minutter og fjernes nitroglycerin.

Myokardieinfarkt. Når meget colitis hjerte, hvad de skal gøre med den langvarige angreb af angina? På dette tidspunkt er du nødt til at være under lægeligt tilsyn. Smerter i angina næsten ikke skelnes fra predinfarktnyh smerte. Meget ofte, er denne tilstand overført til benene, hvilket fører til komplikationer.

Myocarditis. Det begynder sin udvikling efter visse infektionssygdomme. På samme utilpashed, vedvarende smerter i hjertet, hjertebanken, åndenød.

Pericarditis. Inflammatorisk sygdom i hjertesækken (hjerte pose), som holder hjertet i en normal stilling, forhindrer indtrængning af infektion og vedligeholde normalt tryk i kamrene i hjertet. Den indledende fase af sygdommen er ledsaget af stump smerte i hjertet sker gradvist dyspnø og hjertebanken.

Prolaps af mitralklap. I kardiologi er en forholdsvis ny diagnose, som dukkede op i forbindelse med anvendelse af en ultrasonisk enhed - Ekkokardiografi. Et karakteristisk træk ved sygdommen er den overdrevne bøjning af ventilen vægge, når blodtrykket. Hvis colitis hjerte, hvad de skal gøre med denne diagnose? Generelt smerte er usikkert, kan det være mild eller stump. Og hvis der under behandlingen af alvorlige overtrædelser er fundet, er det særlig behandling ikke påkrævet.

"Ikke-kardiale" årsager til smerter

Interkostale neuralgi manifesterer ejendommelige symptomer: med en dyb indånding colitis hjerte, betyder hjertesorg karakter ikke ændres fra ændringen i kropsstilling, forstyrret hjerterytme, øger eller trykfald. Når dette fungerer godt nok nitroglycerin - efter at have taget smerten forsvinder helt. Årsagen til denne sygdom - osteochondrose i forskellige former.

Meget ofte kan man høre klager over smerter i sit hjerte efter at have drukket. Og ikke så mærkeligt, da alkohol betragtes som en cellulær gift, der ødelægger hjertemusklen og øger blodtrykket. Efter et par år med en sådan "homoseksuelle liv" kan være meget let at få alkohol mikrokardiodistrofiyu hjerte.

Hvis colitis hjerte hvad de skal gøre, altid fortælle specialisten. Derfor bør du forklare i detaljer deres tilstand på tidspunktet for smerte i sit hjerte læge. Denne tilgang vil gøre det muligt at tildele den korrekte behandling og holde hjertet i god stand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.