ComputereUdstyr

Hvilket er bedre - PS3 eller Xbox 360? Vi søger efter svaret

Nå, vi endelig har nogle penge sparet op og er klar til at realisere sin drøm og købe en god spillekonsol! Vi er ivrige efter at dykke ned i den fascinerende og spændende verden af spil og overgivelse til ham uden afsætter mindst den næste uge. Og her er han off! Vi ty til butikken! Match at fremvise! Men i dette øjeblik du glemme alt om alle de seneste forventning og entusiasme, fordi vi står over for spørgsmålet, hvad er bedre - PS3 eller Xbox 360.

Og nu vil vi forsøge at orientere kunden og hjælpe ham med svaret på dette vanskelige spørgsmål.

Til at begynde med vi skal forstå de særlige kendetegn ved, bundte og prisskalaen.

Play Station 3 prale følgende fyld. Brain konsol - er 8-core processor clock frekvens , som er 3,2 GHz. Fysiske hukommelsesindretninger, afhængigt af modellen, varierer fra 4 til 320 GB. RAM- typen hukommelse XDR, mængden af 256MB. Ansvarlig for grafik NVIDIA RSX-grafikprocessor med dens 256 MB hukommelse. Alt dette gør det muligt at PS3 i bevægelse udfordrende spil med en førsteklasses grafik Full HD.

Af de ekstra funktioner vil fremhæve tilstedeværelsen af konsoller PS3 Blu-ray-drev og evnen til at afspille 3D-film. Hvis du har et 3D-tv Derfor mener jeg, at spørgsmålet om, hvad der er bedre - PS3 eller Xbox 360, for dig selv, du allerede har besvaret.

De Play Station 3 funktioner omfatter: trøste sig selv, et joystick, strømkabel, strømkabel til opladning controller og AV-kabel (3RCA), de almindelige mennesker kaldet "tulipan". Blot ønsker at bemærke, at billedet overføres via RCA-kabel, kan du se 3D og giver en opløsning på 1920 x 1080 pixel. Derfor, når de køber direkte købe HDMI-kabel version 1.4.

I nogle udførelsesformer kan et sæt indbefatte en controller PlayStation Move.

Den gennemsnitlige salgspris på PS3 spænder fra 11.000 til 15.000 rubler., Afhængigt af konfigurationen.

Eller måske det problem kommer fra den anden ende? Og spørge om, hvad der er bedst - Xbox 360 eller PS3, men ikke omvendt.

Hvad giver os, Microsoft?

Konsol driver den kraftfulde CPU med 3 symmetriske kerner og et ur hastighed på 3,2 GHz, den fysiske hukommelse fra 4 op til 500 GB, RAM 512 MB, og er kronet med alle de grafikchip fra ATI selskab kaldet «Xenos». "X-box" Drive - normal, dvs. DVD. Konsollen er i stand til at afspille musikfiler fra flash medier og endda video filer med extension avi. For sidstnævnte, skal du installere codecs ved at tilslutte den præ-internet.

Set-top boks er som følger: "krop", en trådløs controller (joystick engangs batteri, i modsætning til PS3), den samme analog AV-kabel, som direkte kan smides væk, strømforsyningen (i dette tilfælde er det uden for huset konsoller).

Xbox-controller kan udstyres med kinect. Denne trådløse kontrol konsol-version fra Microsoft, i modsætning til den førnævnte PlayStation Move. mange vil ikke tale om fordelene ved en bestemt lotion til konsollen. Lad mig blot sige, at de adskiller sig radikalt, ramte spil der og der og der, og sælges separat.

Nu sammenligne læsning. Xbox 360 eller Playstation 3? Og ligesom den præference igen går til den side af produktet fra Sony. Men nu vil vi forsøge at tage hensyn til udtalelsen fra erfarne brugere. de fleste af Xbox gav præference blandt de adspurgte spillere. Drengene var den mest almindelige og motiveret sin position ved det faktum, at når man spiller på Xbox billedet er dynamisk, farverigt, spændende, og vigtigst af alt - det er evnen til at kopiere spil til harddisken.

PS3 fans til spørgsmålet om, hvad der er bedre - PS3 eller Xbox 360, svarede utvetydigt og bekræftede hans ord som følger: tekniske fordele ved konsollen; den legendariske stick, som ikke har gennemgået nogen ændringer selv med PS1, godt og vigtigst af alt - et stort antal eksklusive spil, der er utilgængelige selv til pc-ejere. Lide det eller ej, vi er stadig ved en skillevej.

Så for at opsummere. Alligevel er det bedre PS3 eller Xbox 360? Personligt ville jeg have købt en Sony PlayStation, da jeg mener, at de farverige billeder Xbox er ikke i stand til at blokere alle de muligheder, der modtages af forbrugeren, købe Play Station 3. Selvfølgelig, dette er min personlige mening, der har både modstandere og tilhængere. Det vigtigste er, at du allerede har en konkret idé om disse produkter og det spørgsmål, som vi forsøgte at besvare, ikke fange dig ved overraskelse. Vellykket du shopping! Alle de bedste!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.