ComputereUdstyr

MFP præmie Kyocera M2035DN. Anmeldelser og funktioner

MFP præmie niveau med fremragende tekniske parametre og høj hastighed fra den eminente producent - alle Kyocera M2035DN. Det var hans lejlighed, samt anmeldelser om denne universelle udskrivning, scanning og kopiering apparat nærmere og vil blive drøftet grundigt i dette materiale.

MFP markedssegment

Meget, betyder meget anbefales månedlig print volumen producent ikke efterlade nogen særlige chancer og standard attributter MFP Kyocera Ecosys M2035DN til de beslutninger, som præmie niveau. Som et resultat, helten i denne anmeldelse er af størst interesse til mellemstore og store kontorer, hvor der er mere end 30 job med personlige computere. En anden del af markedet duplikatorer og printere, som helt sikkert vil finde sin ansøgning helten i denne artikel, multiplikation og kopiere centre. Men brugen af denne funktion, og MFP hjem eller lille kontor er ikke helt berettiget af økonomiske grunde. I en sådan situation er det bedre at være opmærksom på mere overkommelige priser og med placeringen af MFP funktioner.

Valgmuligheder

Det er typisk som en multifunktionsenhed sådan niveau, at lave en Kyocera Ecosys M2035DN. Det omfatter følgende:

  • En multifunktionel enhed.

  • Tilslutning Guide IFI til PC eller computer netværkskonfiguration og gælder umiddelbart.

  • Interface kabel til pc-tilslutning.

  • Netledning.

  • Garantibevis.

  • ROM med den fulde liste over alle de nuværende drivere.

hastighed

Som det tidligere er bemærket, er de vigtigste fordele ved Kyocera M2035DN omfatter ydeevne. Når der tændes for opvarmningen den har brug for kun 20 sekunder. Så 9 sekunder er brugt på produktionen af den første side. Efterfølgende side, der skal udskrives med fast hastighed: monokrom print på den ene behøver kun 2-2,5 sekunder. I kopimaskinen tilstand, helten af denne er i stand til at vise en lignende ydeevne, men i dette tilfælde den begrænsende faktor er effektiviteten af operatøren, som i bedste vil give 15 kopier. I denne tilstand kan scanneren MFP giver 10-15 digitale kopier i farve.

papir

Den grundlæggende format, som udskriver Kyocera M2035DN, er A4. Også på software-niveau er der støtte til standardpapirstørrelser såsom A5, brev og B5. For at udvide funktionaliteten af enheden, udviklerne har gjort det muligt at vise dokumenter og billeder på ark af enhver størrelse. For at gøre dette, er det tilstrækkeligt at angive deres længde og bredde af MFP-driveren. Densiteten af skrivepapiret i dette tilfælde bør være i området fra 60g / m2 til 275 g / m2. Disse to værdier indikerer to vigtige punkter. Den første af dem - det er , hvad MFP ikke kan lave en konklusion på avispapir, som tætheden er meget lavere end det tilladte for en given udskriftssystem. Og det andet - mulighed for at udskrive på fotopapir, plakat papir.

kommunikationsfunktioner

Bare fremragende kommunikation sæt er udstyret med en multifunktions Kyocera Ecosys M2035DN. Den vigtigste måde at oprette forbindelse til denne multi-funktion enhed - et RJ-46-port. I dette tilfælde, helten i denne anmeldelse bliver en del af et edb-system og er omdannet til en ægte server udskrivning, kopiering og scanning. Den anden måde - det er USB. I dette tilfælde skal en sådan MFP placeres tæt på den personlige computer, som vil sikre MFP kontrol. Sidstnævnte metode, som du kan udskrive dokumenter i dette tilfælde - en læser og hukommelseskort. интерфейсного шнура осуществить печать с цифрового фотоаппарата или смартфона. I nogle tilfælde er det virkelig en nyttig funktion, der tillader fraværet af interfacekablet til at udføre udskrivning fra et digitalt kamera eller smartphone.

Udtalelse ejere. udgifter til

Under hensyntagen til placeringen af de beslutninger, den præmie niveau - der er ingen væsentlige ulemper i MFP Kyocera M2035DN. Anmeldelser kun udsender relativt høje omkostninger, som er lig med 18.000-20.000 rubler. Men i denne del af enhedens markedet multifunktions i forgrunden funktionalitet og ydeevne, og først derefter prisen. Det anses derfor for et universelt produkt i sin niche er konkurrencen med den begrundelse, at funktionaliteten og hastigheden af det arbejde, han gør på et andet niveau.

Og hvad får vi

Væsentlige blottet for eventuelle væsentlige mangler er en multifunktionel enhed som Kyocera M2035DN. Det eneste, der kan henføres til sine minusser - det er en høj pris. Men en sådan høj kvalitet trykning udstyr, kopiering og scanning kan ikke være med en beskeden pris. Og fordelene ved helten i denne artikel er meget større. Først og fremmest i denne forbindelse er det nødvendigt at afsætte et sæt fremragende kommunikation. Hertil føjes højhastighedsudskrivning den, støtte til de fleste standard papirstørrelser og chauffør tilgængelighed for enhver dato systemsoftware.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.