Hjem og familieGraviditet

Er det muligt for gravide kvinder til at drikke øl

Under graviditet hos kvinder hurtigt skiftende præferencer i fødevarer og i drikkevarer. Dette skyldes hormonelle forandringer som følge af behovet for at sikre betingelser for den fulde udvikling af fosteret. Det er kendt, at nogle kvinder oplever en uimodståelig trang til at smage øllet. Faktisk ønsket dame i en interessant position er så stærk, at det er umuligt at benægte. I dette tilfælde skal stoppe uvidenhed i sagen, om det er muligt for gravide kvinder til at drikke øl, trods alt, er en alkoholisk drik.

På trods af, at øl indeholder en masse næringsstoffer, alle eksperter på spørgsmålet om, hvorvidt gravide øl, højlydt erklære sine farer. Selvfølgelig, i modsætning til specialister udføre nogle kvinder, som på deres egne erfaringer testet som harmløs lille del af alkohol som en baby født uden synlige abnormiteter og problemer. Det er ikke nødvendigt at lytte til udtalelser om de mange fora på internettet, hævder, at det er muligt for gravide kvinder til at drikke øl, da de ikke er fortrolige med medicinsk forskning så mange detaljer som den undersøgt af læger emne.

Med fremkomsten af den særlige periode i mit liv - graviditet, sker ændringer ikke kun i hendes krop, men også i livet. Nu vordende mor er forpligtet til at tænke på barnets trivsel, sundhed og fulde udvikling. Derfor er du nødt til helt at ændre kost og livsstil. Hvis før kvinden havde råd til at gå gennem nat eller dag og nat ikke at sove, under graviditeten bør holde sig til den permanente tidsplan. Kost er også under markant forandring, fordi ethvert produkt, som kommer ind i kroppen, nære blodet gennem moderkagen og barnet. For stabil udvikling af embryoet er nødvendigt kun at anvende naturlige produkter, mættet med nyttige stoffer.

Spekulerer om det er muligt for gravide kvinder til at drikke øl, bør en kvinde indse, at selv en lille dosis af alkohol kommer ind i blodbanen, kan forårsage abort. Selvfølgelig, hvordan man kan afgøre valg af hver person, bare nødt til at tænke over de mulige konsekvenser. Forskere har foretaget en undersøgelse, hvorunder fandt, at børn, hvis forældre ikke hengive sig at drikke alkohol under graviditeten, har visse udviklingsmæssige problemer. For eksempel i en skole, så børnene mere vanskelige end andre, for at studere mange fag. Bortset fra dette meget ofte børn er født med en allerede kroniske sygdomme i det kardiovaskulære system, samt med deformiteter.

På spørgsmålet om, hvorvidt gravide kvinder drikker øl, mange finde en alternativ reaktion, der tilbyder ikke-alkoholiske version af drikken. Men her skal det bemærkes, at eksperterne mod øl, ikke kun fordi det indeholdt alkohol. Øl har en stærk vanddrivende egenskaber, der giver forbedret belastning på nyrerne, der forårsager dem til at arbejde aktivt. Desuden har hver alkoholholdig drik refererer til produkter, der kan lagres i lang tid, hvilket betyder, at den er sammensat af konserveringsmidler og andre kemiske forbindelser, der negativt påvirker udviklingen af fosteret.

Men den vigtigste grund, at reagere på spørgsmålet om, hvorvidt gravide kvinder drikker øl, kategoriske afvisning, phytoøstrogen er et stof, der kan findes i øllet i store mængder. Det særlige ved dette materiale er, at det er ens i struktur til humant hormon. Hit ham i kvindens krop truer fremkomsten af infertilitet, og for gravide kvinder negativt påvirker fertiliteten.

Hvis du ønsker en overbevisende og intet andet kan erstatte den øl, kan kvinden få lov én gang under graviditeten at drikke alkoholfri øl i en lille mængde. Tilsyneladende skade denne lille svaghed af barnet bør ikke bringe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.