Hjem og familieGraviditet

Den anden ultralyd under graviditet, hvad sigt gøre? Ultralyd under graviditeten: hvornår og hvor mange gange skal

Under graviditet, er det smukke køn udsat for talrige undersøgelser. Næsten hver måned, og i en længere periode og oftere, den vordende mor skal tage blod og urin. Obligatoriske test er ultralyd under graviditeten. Det handler om det, og vil blive drøftet i denne artikel. Du ved, hvor mange gange og på hvilke vilkår tilbringer sådanne diagnostik. Også finde ud af de funktioner, der har en anden ultralyd under graviditeten (hvor udtrykket udføres, og som kan vise).

Ultralyd diagnose: generel beskrivelse af de procedurer og funktioner

Først, lad os sige et par ord om, hvordan ultralyd scanning under graviditeten, eller i sit fravær. Denne form for kontrol udføres under anvendelse af et specielt apparat, som har to sensor: transvaginal og transabdominal. Under diagnostisk apparat sender gennem huden og knogle ultralydsbølger. De hørte ikke det normale øre, men kan give en masse oplysninger. Gang i den menneskelige krop, er bølgerne reflekteres fra de organer, og viser billedet. Desuden kan nogle genstande eller strukturer absorbere ultralyd. Samtidig lægen ser et tilsvarende billede på skærmen.

Ultralyd undersøgelse af gravide kvinder

Mens vi venter en baby, er denne diagnose ofte er ordineret af en læge. Denne undersøgelse vil hjælpe med at bestemme tidspunktet for graviditeten, fosteret, at antallet af embryoner og andre funktioner i den tilstand. For vordende mødre, er der også to måder at studere. Specialisten kan vælge den mest velegnede, afhængig af varigheden af graviditeten. Under fødedygtige normalt udføres følgende procedurer:

  • Den første undersøgelse (screening).
  • Anden ultralyd (andet trimester af graviditeten).
  • Den tredje undersøgelse for at bestemme status af fosteret og placenta.

Ultralydsundersøgelse under graviditet, hvornår og hvor mange gange gør?

Ud over den obligatoriske undersøgelse, kan yderligere diagnostik tildeles efter behov. I dette tilfælde er hyppigheden af inspektioner afhænger af tilstanden af den gravide kvinde. Men lægerne ikke anbefale ultralyd oftere end to gange om måneden. Lad os undersøge, hvor meget tid du behøver at gøre ultralyd diagnostik og på hvilke vilkår.

Ultralyd i den tidlige graviditet

Undersøgelsen gennemføres for det meste transvaginal sonde. Det er sådan en læge kan præcist bestemme den maksimale størrelse og placering af ægget. Ultralyd tidligt i graviditeten udføres i en periode på 5 til 10 uger af fosterudviklingen.

Denne undersøgelse gør det muligt at identificere sådanne sygdomme som truede abort, graviditet uden for livmoderen. Også i denne periode er det allerede muligt at sige præcist, hvor mange børn vil du have. Oftest, efter 5 ugers amnionsækken har allerede bestemt fostrets hjerteslag. Det var efter opdagelsen af denne kendsgerning, vi kan tale om igangværende graviditet. De fleste læger foretrækker ikke at ordinere ultralyd diagnostik i den tidlige graviditet. Således er en sådan undersøgelse kun foretages i tilfælde af nødvendighed: for smerter, blødning, og andre klager fremtidens mor.

første screening

Denne diagnose er nødvendig for en periode på 12 uger. I dette tilfælde kan en sådan dato bevæges i begge retninger med gennemsnitlig 10 dage. Denne type diagnose udføres ved anvendelse transabdominal probe. Også, lægen bruger altid en speciel gel, som hjælper med at forbedre hudens penetration af ultralyd.

Den første screening formål at identificere patologier, såsom unormal udvikling af embryo, mistede abort, Downs syndrom og andre genetiske abnormiteter. Sammenholdt med ultralyd diagnostisk blodprøve for samme patologi.

Den anden ultralyd under graviditeten: på hvad sigt gøre?

Denne procedure kaldes den anden screening. Så når gør ultralyd (graviditet, en anden undersøgelse)? Læger giver ikke et præcist svar enige. Perioden med denne undersøgelse kan være i intervallet 20 til 24 ugers udvikling af barnet.

På dette stadium diagnose udføres under anvendelse transabdominal probe. Sørg for at bruge en ledende gel, der anvendes på maven af den kommende mor. Det er værd at bemærke, at USA (andet trimester) holdt lidt længere. Hvis den første screening af eksperten er forpligtet til 15 minutter, denne gang du bliver nødt til at inspicere omkring en halv time.

Den anden ultralyd under graviditeten (hvor udtrykket er udført, du allerede kender) gør det muligt for en brønd for at undersøge fosteret og moderkagen. Lægen er forpligtet til at kontrollere, om alle vitale organer. Som bestemt af benet, som at tælle antallet af fingre. Anden gang ultralyd under graviditeten er monteret således, at det var muligt at se godt mulige patologier. Hvis tidligere det var meget vanskeligt at gøre på grund af den lille størrelse af frugten, så for en længere periode denne manipulation kan forhindre moderkagen.

Den anden ultralyd under graviditet (hvor udtrykket skal screenes - løses af lægen) for at bestemme tilstanden af placenta og fostervand. Også i denne diagnose, kan du finde ud af kønnet på deres ufødte barn.

Den tredje screening

Denne undersøgelse foretaget på sigt transabdominal sonde, som er mellem den 30. og-34 uger. Den optimale tidspunkt for diagnose - 32 ugers fosterudviklingen.

På dette stadium, vurderer eksperten vægt og fosterets vækst, såvel som dens motorisk aktivitet. Nødvendigvis undersøgte moderkagen, som er overdraget til en vis grad af modenhed. Også i denne periode er taget højde for placeringen af fosteret. I så fald, hvis barnet har en bundstykket præsentation, det kan tildeles yderligere undersøgelse for et par uger før fødslen. 3 ultralyd under graviditet anses for at være den sidste.

Ultralydsundersøgelse af fosteret før fødslen

For nylig, er ultralyd udføres umiddelbart før fødslen. Det er værd at bemærke, at denne diagnose ikke er tildelt alle vordende mødre. Oftest i denne kategori er kvinder, der har en unormal udvikling af fosteret, eller hvis barnet tager den forkerte position.

Undersøgelsen afslører villighed barnet til fødslen. Dette fremgår af mængden af fostervand, føtal vækst og vægt. Sørg også for at vurdere status for det ufødte barn. Afhængigt af resultaterne af denne undersøgelse kan beslutte at holde en naturlig fødsel eller kejsersnit.

Supplerende undersøgelser under fødedygtige

Hvis du har en truet abort, kan tildeles dig yderligere undersøgelser. Således kan der være et ubegrænset antal. Varigheden af disse diagnostiske procedurer vælger læge.

Desuden er ultralydsundersøgelse altid udføres ved at placere kvinden i et hospital (mindst to gange). Den første diagnose udføres ved at indtaste den vordende moder til en medicinsk facilitet, mens den anden - ved udskrivelse. deadline Survey det er helt irrelevant.

Når afsløret patologi af embryoet på tidspunktet for screening yderligere diagnostiske trin kan tildeles. Udtrykket bestemmes derefter ved en læge.

omkostninger undersøgelse

Hvis du er tildelt til ultralyd under graviditeten, bør prisen for denne undersøgelse skal forhandles på forhånd. De fleste vordende mødre foretrækker at benytte sig af private klinikker eller enkeltpersoner.

Pris undersøgelser i de tidlige faser er stort set ikke anderledes end de sædvanlige diagnose og spænder fra 500 til 700 rubler. Den første screening kan koste dig i mængden af omkring 800-1000 rubler. Den anden ultralydsundersøgelse (screening) har en omkostning i området fra 1000 til 1300 rubler. Hvor meget er den sidste ultralyd under graviditeten? på den tredje undersøgelse Priserne spænder fra 1.300 til 2.000 rubler.

Hvis du beslutter at tage en sådan diagnose i væggene i kvindernes klinik, som står på grund af graviditet, bør undersøgelsen være helt gratis. I dette tilfælde er det sikker på at have en forsikring og pas af borger i Den Russiske Føderation.

Sammenfatning og konklusion

Nu ved du, hvor mange gange og til hvilken periode er det nødvendigt at bestå en ultralydsundersøgelse. Det skal bemærkes, at hver enkelt sag er anderledes. En kvinde kan have til at passere tre eksamener, mens den anden vordende mor vil modtage for eksempel syv områder af diagnosen for hele graviditeten.

Altid lytte til råd fra din læge og bly pass inspektion på det planlagte tidspunkt. Kun i dette tilfælde vil du være rolig og sikker på en hensigtsmæssig udvikling af dit ufødte barn. Lys din graviditet og fødsel!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.