Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Fregatten "Admiral Grigorovich": fotos, bygning og lancering

Genopståen sømagt af Rusland behager alle sande patrioter. Efter mange år, hvor flåden kom ind i tilbagegang, endelig begyndte sin modernisering, ledsaget af idriftsættelse af nye enheder, der opfylder kravene i det nye århundrede. Blandt dem, en fregat af Projekt 11356 "Admiral Grigorovich," Lanceret 14 marts 2014.

Hvad er en russisk fregat

I de sovjetiske klassificering flådens skibe i denne klasse, som en fregat, var det ikke. De byggede en stor anti-ubåd skibe (BOD) og patruljere (IC), som hvorover de største byrde sikre ukrænkelighed grænser USSR udvidede vand. Siden 1968 har den militære domstol i projektet 1135, bygget på fabrikken "Yantar" begyndte at ankomme i flåden tjeneste. En serie af atten skibe, som sædvanlig, blev opkaldt efter sin første enhed, "Petrel". Guard service er også gennemført "Norei" (Projekt 11351), bygget i større mængder (39 stykker). Nogle af dem er stadig i tjeneste, men den tid og bølgerne er hensynsløse, udstyr tendens til at bære og aldrende mentalt. Erfaringerne skibsbyggere i udviklingen af disse typer overvejes. I deres sted vil komme skibe i nye projekt - 11356 klasse "Admiral Grigorovich," svarer til den accepteret i mange søværn i verden begrebet "fregat" som i forskydning, og bekæmpe kapaciteter. Måske denne klasse vil vænne sig til den russiske flåde.

Til ære for en person ved navn skib og en række

Den "Admiral Grigorovich," i de kommende år vil fortsætte i fire fregatter, der allerede er, med navne på berømte russiske admiraler Essen, Makarov, Butakova og Istomin. Naval kommandører, disse er mest kendt for folk, der er interesseret i historien om Rusland og dets væbnede styrker. Alle af dem er blevet berømt under den heroiske forsvar af Port Arthur under den russisk-japanske krig af 1905-1907. I dette tilfælde, mindst af alle vore medborgere ved, det er navnebror skib i serien titlen - "Admiral Grigorovich" fregatten Der kan være så fordi biografi af den beærede militær statsmand er ikke helt overens med forestillinger om sovjetisk propaganda om patriotisme.

Fra kadet til admiral

IK Grigorovich blev født i 1853. Han kom til flåden som en kadet, uddannet fra Naval Academy. Kendskab til fik annulleret, af denne grund, blev fem og tyve officerer sendt til det nordamerikanske stater i gruppen af eksperter for accept af fire skibe af klasse "krydser", bestilt den Philadelphia skibsværfter. Fem år senere, i 1883, Grigorovich blev den første leder af de meget beskedne "kontrollamper" ikke kommer ud af havnen havn. Det virkede, karriere bevægelser er ikke meget vellykket, men talentfulde, flittig og mumlede officer foresatte bemærket. Efterfulgt af flere oversættelser, tjenesten blev vanskeligere, men interessant.

Admiral skæbne

I slutningen af det XIX århundrede, det tjener som en flåde attaché i London, og i 1904 modtog en ny besættelse af stillingen af chef for flådebasen i Port Arthur, som ankom på broen "Tsarevitj" bæltedyr. Under den japanske belejring viste IK Grigorovich selv med den bedste hånd, at kunne levere alle de nødvendige forsvar. Siden 1911, viceadmiral indtager posten som minister for den kejserlige russiske flåde. Hans design har fundet deres udvikling efter 1917. Alle slagskibe Sovjetrusland, en tredjedel af destroyere, krydsere og næsten halvdelen flød før krigen ved Grigorovich udviklet moderniseringsprogrammerne. Admiral selv, dog ikke acceptere den bolsjevikiske regime, levede efter revolutionen, den franske riviera, hvor - efter seks års eksil - døde han i 1930.

Sidste hvilested for asken af den beærede russiske stat og flådens tal nået i 2005. Ifølge vilje den afdøde, blev han begravet i familien hvælving på St. Nicholas kirkegård i St. Petersborg.

Udseende skib

Descent "Admiral Grigorovitch" vand den 14. marts, med en vis forsinkelse forårsaget af vejret. Ceremonien blev overværet af den oldebarn Artyom Moskovchenko orlogskaptajn, og hans barnebarn Olga Petrova, som besejrede og den traditionelle flaske champagne på stænglen. Så den første gang mødtes med havets bølger skib "Admiral Grigorovich." Billeder fanget denne højtidelige øjeblik. Der er ingen tvivl om, at anerkendelsen af fortjeneste orlogskaptajn foran hjemlandet rørt af hans efterkommere.

Ifølge pårørende, hans bedstefar var leder af en streng, ville han have tjekket alt fra stævn til hæk, før du foretager en fregat. Grigorovich, tilsyneladende, ville jeg være tilfreds med resultatet af inspektionen. Skibet kom til berømmelse. Efter at have arvet det bedste fra de tidligere projekter, denne multi-purpose vehicle erhvervet nye ejendomme er karakteristiske for de fleste moderne prøver af marine våben. Dens undersøiske konturer giver fremragende sejlbarheden, og huset og overbygning fremstillet ved hjælp af teknologi med lav sigtbarhed. Udstyret opfylder den nyeste teknologi og elektronik. Det ser fregat "Admiral Grigorovich," imponerende, moderne og dynamisk.

Formål med skib

Hver krigsskib bygget med et formål, at udføre meget specifikke opgaver. Denne type våben er forskellig fra mange andre meget høje omkostninger og selve enheden, og dens efterfølgende drift.

Fregatten Projekt 11356 "Admiral Grigorovich", designet til at bekæmpe pligt i Middelhavsområdet, og det sted, hvor hans hjem fra starten planlagte by i russisk herlighed - Sevastopol. Sortehavet Flåde behov for moderne skibe, de øgede NATO aktivitet i regionen kræver svar. Men stand-alone afstand (omkring fem tusinde nautiske miles) tillader og går ud over det afgrænsede zone patrulje, for eksempel for at kæmpe med piraterne, såvel som i andre ekstraordinære tilfælde. Opgaver, der kan løse fregatten "Admiral Grigorovich," meget forskelligartet. Han er i stand til at modstå en torpedo, luft- og missilangreb, i stand til at afvise de fjendtlige handlinger. Våben ombord, nok til at ramme nogen under vandet eller over-vand mål, herunder hangarskibe tonnage skibe.

våben kompleks

De vigtigste ship våben - løfteraketter "kaliber-NK" for krydsermissiler "Onyx" (3M-54TE). Otte af dem, det er en meget alvorlig systemer, der er i stand til at ramme ethvert objekt på havet og på land. I verden har de ingen analoger.

For at beskytte mod eventuelle angreb fra luften skib "Admiral Grygorovych" har to luft forsvarssystemer, kaldet "Rolig 1" (i det arsenal af missiler 36) og "Palash". Den første af disse - raketten multi-kanal, hvilket betyder at du kan bære på og ramte flere mål på samme tid. Den anden er en højtydende raket-artilleri kompleks, samt to "Dirk" systemet, også ansvarlig for sikkerheden af luftrummet. To enheder A-190 strukturelt indeholde de hurtigste kanoner i verden af kaliber 100 mm. To TA rumme hver af tre 533-mm torpedo. Gennemfør kraftfulde beskyttelse tidstestede raket mørtel RBU-6000. Og, selvfølgelig, 11356 fregat "Admiral Grigorovich," som enhver moderne patruljebåd, var ikke uden sin egen fløj i form af en Ka-31 helikopter (brug af Ka-27, PL).

lav synlighed

I dag, under forklædning forstå ikke kun farvelægning i camouflage farver, som sikrer maksimal hemmeligholdelse på baggrund af havvand og himmel. Det er også nødvendigt, visuel detektion er en af de vigtigste måder at intelligens, men mere vigtigt at være usynlig for radar af potentiel fjende. radar Princippet er det samme som ved indgangen til sin opfindelse. Reflekteret elektronstråle højfrekvente viser placeringen af alle elementer, knejsende over havets overflade. At reducere synligheden, er det muligt at handle på to måder: at omdirigere partikelstrøm til den anden side eller absorbere stråling. Tilsammen blev disse foranstaltninger med navnet "Stealth-teknologi". Fregatten Projekt 11356 "Admiral Grigorovich," og, selvfølgelig, alle efterfølgende skibe af denne serie har en lav signatur for lokalisatorer potentiel fjende. Opnået, er en speciel form af boliger, med konturer, der består af ramper, special absorberende belægning og elektronisk udstyr, hvilket hæmmer afsløring skib ved hjælp af radar. Hovedparten af våben og udstyr skjult bag en afskærmning overflader. Selvfølgelig, helt usynlig for radar skib kan ikke ske, men at finde i havet fregat "Grigorovich" vil være ganske vanskeligt.

moduler

Ifølge konventionel skrog teknologi den er lagt på bestandene, så bygget op fra bunden helt. Så skibe blev bygget siden oldtiden. Men teknologien har en noget anderledes i det sidste årti. det tager hensyn til behovet for hurtig modernisering og installation af nyt udstyr, til tider pladskrævende. Huset er bygget i dele, således at hvis der er et behov for frikobling, ville det ikke give tekniske problemer. Opførelsen af fregatten "Admiral Grigorovich," produceret i en modulær måde, det mest avancerede til dato. Skibet har en reserve potentiale modernisering, som gør det muligt at erstatte eventuelle knuder fra drivaggregatet til det elektriske udstyr.

indiske fregat

Statens enterprise plante "Yantar" har eksisteret siden 1945 sejr. I den tyske var Königsberg værftet "Sheehan", som blev grundlaget for skibets produktion efter krigen, da byen blev den sovjetiske Østersøen. Under eksistensen af anlægget flød mere end hundrede skibe, for det meste militær.

Siden 2007, bestilt af den indiske regering på Østersøen anlæg udføres en særlig rækkefølge: at bygge skibe til søværnet af den venlige land. Projektet er det samme som 11356, hvorved skabte fregatten "Admiral Grigorovich." Forskellen er dog afgørende. Den fælles element i de to "brødre" er kroppen, og forskelligt udstyr og våben. Indiske fregatter er bevæbnet med missilsystemer "Brahmos", med lodrette løfteraketter.

Sødygtighed russiske skibe er så glade kunder, at de har givet udtryk for deres ønske om at bygge deres egen, købt af den tekniske dokumentation. De giver omfattende bistand inden for rammerne af det militære samarbejdsprogram. Navnene på de første fire fregatter i den indiske serien - "Talwar", "Tarkash", "Trikand" og "tag".

Komplekset EW

Elektronisk krigsførelse med fjendtlige kommunikation og kontrol er nu blevet det vigtigste mål, den vellykkede løsning hvoraf næsten garanterer sejr over enhver fjende. 11356 Fregatten "Admiral Grigorovich," bevæbnet med fire Krabbe PC-10 "Brave". Disse desyatistvolnye installation ligne raket morterer, men problemet er, at de har en anden. I stedet for direkte besejre fjendtlige skibe, de producerer skaller, der kan beskadige elektronikken i de fjendtlige agenter. Udsendes interferens fratage fjendens flåde muligheder for informationsdeling, blændende radar, vil nedbringe luften forsvarssystem.

Styresystemer skydning

Langt borte er de dage, hvor fyret "af øje". Selv avancerede anvendelsesområder ikke opfylder kravene i sejlere på grund af den korte situationen i den maritime arena for militær aktion. Beslutninger om at åbne ild - forbeholdt den øverstbefalende, og til at beregne parametrene for skud besætning trusts automatisering. Skibet "Admiral Grigorovich," har stærke indbyggede computersystemer, der er afgørende for hurtig tilskyndelse våbnet til målet. Oplysningerne stammer fra "Puma" radar, missil lancerer engageret i styringssystem "Vympel" 123-02, og er ansvarlig for de torpedo putts "Purga-11356".

Størrelsen og antallet

Om størrelsen af skibe er bedømt af forskydningen. "Admiral Grigorovich" - patruljebåd, og derfor bør det ikke være så stor som et hangarskib. Hans sediment er lille, op til 7,5 meter, hvilket er i overensstemmelse med de særlige kendetegn ved Sortehavet, som er lavvandet mange steder. Displacement er omkring fire tusinde tons, som ikke er sagt om den enorme størrelse. For eksempel en krydser "Petr Veliky", den når 25 thous. Tons.

Fregatten "Admiral Grigorovich": foto og proportioner

Fregatter - store skibe, men ikke den største. Dette er en garanti for deres manøvredygtighed, hastighed og stealth. Men lidt kan ikke kaldes en fregat "Admiral Grigorovich." Billeder fra Søværnets pressetjeneste, veltalende indikerer ganske lang (125 meter). Huset er langstrakt, skibets, som det var "komprimeret" på siderne, hvilket indikerer dens fremdrift. Kraftværket består af to gasturbiner, accelererer skibet op til 30 knob, og i efterbrænderen mode - endnu hurtigere.

Besætningen består af 18 officerer, 142 sejlere og tyve marinesoldater, i alt 180 personer. Styring af et så komplekst rumfartøj, ligesom fregatten "Admiral Grigorovich," kræver et højt uddannelsesniveau, sammenhæng og samhørighed. Team, kan han kun være sande fagfolk, der elsker havet og, selvfølgelig, hans hjemland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.