Hjem og familieGraviditet

Hæmorider efter fødslen: især udvikling

Hæmorider generelt - er en specifik sygdom, som opstår på grund af for meget blod påfyldning vener i anus. Disse vener, stærkt forbedret med meget tykke mure og ofte snoet til kugler, kaldet hæmorider.

Hæmorider efter fødslen forårsagede en stigning i intra-abdominalt pres, som varer et par måneder af graviditeten og under fødslen stiger hurtigt. I dette tilfælde Kar endetarmen begynde at svulme med blod, bliver større i størrelse og dermed hemorrhoid vises på væggen.

Det er ikke den nyeste værdi for dannelsen af hæmorider har en stillesiddende livsstil og forkert kost og uregelmæssige fødselsdefekter i strukturen af venerne. Hormonale præventionsmidler og visse andre medikamenter kan også udløse hæmorider, foruden ugunstige faktorer, der bidrager til fremkomsten af hæmorider kan være en hyppig brug af afføringsmidler og lavementer, overdreven vægt, alkohol i ubegrænsede mængder, samt vægtløftning. Hæmorider efter levering er også på grund af det faktum, at graviditet i sig selv - det er også en slags løfte vægte. Hæmorider kan være både eksterne og interne. Interne hæmorider er dannet direkte i væggen i endetarmen, som er meget mere farlig, fordi den ikke kan ses udefra, hvilket gør det vanskeligt at behandle hæmorider efter fødslen. Derudover kan de interne hæmorider forårsage alvorlig blødning, og dette igen kan forårsage anæmi. De eksterne hæmorider kan være lige så nemt at sonden og endda se.

Hæmorider efter fødslen til din stream på forskellige akutte og kroniske. Det afhænger af den type og behandling.

I den akutte form af hæmorider i begyndelsen af anus patienten føler stærk brændende fornemmelse og kløe. Disse fornemmelser amplificeres under en afføring, derefter falde. Disse fænomener kan forårsage betydelig forsinkelse afføring efter fødslen.

Hvis disse tegn ses, så er det bedre for straks at starte behandlingen af hæmorider efter fødslen. Ellers sygdommen meget hurtigt vil udvikle sig yderligere. Hæmorider er langsomt begyndt at vokse i størrelse, og omkring steder synes betændelse område med udtalt ødem. Det handler om afføring på grund af de konstant komprimerede lukkemuskler i endetarmen bliver meget smertefuld, og svære smerter stopper ikke, selv efter tarme tømmes. I siddende stilling, og smerter ved gang kun intensiveret.

Hvis ubehandlet, kan det sprede ødemer allerede på hele anus, sphincter spasmer forstærkes, som supplerer blæren sphincter spasmer, hvilket igen vil medføre en forsinkelse af vandladning.

Akutte hæmorider efter fødslen er ikke bare meget ubehageligt, men kan forårsage alvorlige komplikationer, blandt dem - betændelse i væv, der omgiver endetarmen, eller byld, og alvorlige blødninger. Og mulig vævsnekrose hæmorroider, som følge af komprimering af deres kompression af omgivende væv ødem. Som du kan se, kan de komplikationer være meget ubehagelig.

Kroniske hæmorider udvikler sig gradvist, så i de tidlige stadier det kan være let at gå glip af, hvilket komplicerer behandlingen. I begyndelsen af sygdommen nogle gange efter toiletbesøg i nærheden af anus følte brænding og kløe og en følelse af ufuldstændig tømning af tarmen. Pretty snart, disse begivenheder finder sted fra tid til anden at træde tilbage - og så kan fortsætte i lang tid. Med en kvinde måske bemærke efter toiletbesøg spotting bliver mere og mere med tiden, over tid.

Under arbejdskraft, hæmorider giver ofte komplikationer og blødning på grund af kompression af væv i dette område, og dette naturligvis fører til nedsat venøs dræning. Som en konsekvens - forværring af kroniske hæmorider.

Desuden, hvis passende behandling ikke udføres, hæmorider begynder at falde fra tarmen under en afføring, men de kan let reducere en hånd. knudepunkter kan derefter falde, og under løft, og på dette trin kan de også være selvstændige glatte arme. Efter denne fase kommer et tidspunkt, hvor det allerede er umuligt at rette noderne. I dette tilfælde kan der komme nekrose og blødning.

Hvordan kan man bedst til at behandle hæmorider efter fødslen? Hæmorider let kan afsløres under behandlingen af en læge, da det har en meget karakteristiske træk. Ud over rent visuel inspektion udføres for at diagnosticere rektal undersøgelse og sigmoideoskopi fingre.

Hemorrhoid behandling under graviditet og fødsel er nødvendig. Og hvordan man bedre kan behandle hæmorider efter fødslen? Først og fremmest er det nødvendigt at sikre en korrekt kost - i fødevarer, skal være til stede i tilstrækkelig mængde træstof. Vi er nødt til at gå og gøre fysisk terapi. For at reducere inflammation, er spasmer og smerter særlige lys og salver anvendes.

For at undgå udvikling af hæmorider vil hjælpe med at forebyggende foranstaltninger, som omfatter opretholde en sund livsstil. Gravide kvinder bare nødt til at gå mere til fods og gøre et sæt af særlig øvelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.