Hjem og familieKæledyr

Korrekt pleje til hamstere - nøglen til sundhed

Der er mange former for husdyr, som ikke bringer synlige fordele. De giver ikke mælk til dem klippede uld, af dem ikke gøre kebab. Desuden har de ikke beskytte huset og ikke fange mus. Men ikke desto mindre, disse dyr er kæledyr af deres ejere. De bare gøre os glade ved hans tilstedeværelse og skabe en positiv stemning i huset. Hertil kommer, at hvis en familie har børn, omsorg for et kæledyr lærer den yngre generation til den disciplin og ansvarlighed. Og det ideelle valg i udvælgelsen af dyret for barnet er en almindelig hamster. Disse gnavere er ret krævende, de behøver ikke at gå eller foder nogle særlige fødevarer. Og pleje af en hamster vil ikke bringe meget besvær. Men barnet kan roligt lege med dyret, og den voksnes adfærd vil bringe glæde.

Mest af alt, for vedligeholdelse af huset passer syriske hamstere og flere arter af dværg deres "brødre". Disse dyr lever længe, omkring 2-2,5 år, men den omsorgsfulde holdning af deres levetid kan forlænges i et år og en halv. For at gøre dette, er du nødt til at vide, hvordan man korrekt pleje for en hamster. Først skal vi vælge den rigtige "boliger" for disse dyr. Hvis hamsteren alene i huset, så det er egnet til standard celle, som er tilgængelig i hver dyrehandel. Selvfølgelig er der flere typer af dværg hamstere, som let kan få på et par i en "flad". Men den måde, de fleste mennesker i disse gnavere er ensomme natur. Og hvis du har samme køn dyr i et lille bur et par, kan deres rivalisering endda føre til døden.

Og for indholdet af par disse lodne kæledyr vil tage ganske store bur. Dets længde skal være mindst 50 cm, og det bør være 2-3 etager. Dette kan være en konventionel trådbur med en bund fremstillet af plast. Du kan også købe flere "topmål" celle udstyret med specielle tunneler. Det hele afhænger af, hvor mange penge ejeren er villig til at investere i dit kæledyr. Og omsorgen for hamstere, især deres boliger - denne procedure er simpel, men kræver en vis mængde tid. Denne celle bare nødt til periodisk ren og vask.

I cellerne af disse dyr har brug for mere og kuld. Og det kan bruges som savsmuld, stumper og stykker af papir eller træ fyldstoffer. Det er meget vigtigt, at det har absorberende egenskaber. Og finde en god strøelse for disse dyr kan være i den normale dyrehandel. Bør ikke anvendes til dette papir, som derefter udskrives. På grund af det, kan dyret ser ud til åndedrætsbesvær. Det er heller ikke tilrådeligt at bruge træflis med en stærk lugt. Også de kan påvirke hamster helbred.

Selvom hamstere er perfekt tilpasset til at leve i hjemmet og hurtigt vænnet sig til mennesker, vilde instinkter stadig "sover" i deres essens. Især er det instinkt selvopholdelsesdrift. Faktisk ville ingen dyr ikke sove i det fri, hvor det kan blive bytte for rovdyr. Derfor omsorgen for hamstere kræver, at deres boliger var afsides steder. Der skabning kan skjule og føle sig trygge. Og da hamstere vågen om natten og sove i løbet af dagen, er det et roligt sted vil tjene dem "sovende". Selv disse små dyr ikke griber, og nogle legetøj. De bidrager til at opretholde dem i god form. Da hamstere er rene dyr. De kan lide at rense deres pels i badene af sand. Derfor er ejeren nødt til at give dem denne "hygiejneprodukter". Tag sandet på gaden kan ikke anbefales, da det kan være bakterier eller parasitter. En sand til chinchillaer, der sælges i dyrehandlere, og er perfekt til disse gnavere.

Den vigtigste funktion, der adskiller gnavere og andre dyr, er strukturen af deres tænder. Denne klasse af dyr det særligt. De er på bunden og den øvre kæbe er anbragt på et par store fortænder. Disse tænder ikke har rødder? og de vokser op til døden af dyret. Det samme gælder for de hamstere. Og så de er tvunget til konstant at slibe knivene. I denne henseende, omsorg for hamstere, der lever i fangenskab, og kræver omsorg for deres tænder. For at gøre dette, de har brug for konstant i buret for at sætte et lille stykke træ, og derefter dyrene selv skal klare deres fortænder.

God ernæring er heller ikke i sidste sted for at sikre ordentlig pleje af hamstere. Foder til dyrene skal være i de korrekte proportioner og tilstrækkelig er de elementer, han har brug for energi for dannelse og vækst. Og for at hamstre brug mineraler, fedtstoffer, proteiner, kulhydrater, vitaminer og vand. Alt dette er i specielle foder blandinger beregnet til hamstere. Og fordi disse gnavere er nataktive liv, og har brug for at fodre dem om natten, omkring omkring 08:00. Du kan også give dem mad og selv i morgen. Mad til dem skal være frisk og godartet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.