TravelingRetninger

Attraktioner Bodrum. Tyrkiet, Bodrum

Bodrum Resort ligger i Tyrkiet. På sit område kombinerer naturlige skønhed, historiske monumenter og moderne infrastruktur. De komfortable gæstehuse, unikke landsby på kysten, fantastiske i sin skønhed og gennemsigtighed af vandet i Middelhavet, undersøiske klipper, majestætiske huler - alle disse berømte Bodrum. Det populære feriested attraktioner diskuteres nedenfor.

Bodrum Slot

Den blev opført allerede i det femtende århundrede. Byggemateriale - grøn granit. Det bragte fra den vestlige del af Bodrum. I oldtiden, slottet fungerede som et sted for dislokation og halvtreds riddere og et hundrede og halvtreds menige. Deres opgave var forsvaret af landsbyen. Fæstning adskiller tykke dobbeltvægge. Det har flere tårne - italiensk, tysk, engelsk og fransk. Sidstnævnte er den højeste -. 47,5 m Wall konstruktion ovivayut evergreens. Hertil kommer, på en grøn granit bevaret ridderlige emblemer.

Slottet er blevet officielt anerkendt af museet i 1960. Det er tilgængelig via en lang træ hængebro. På fæstningen åbnede Museum of Underwater Archaeology, og en rig samling af sarkofager.

amfiteater

Hvad er interessant Bodrum? Attraktioner i den udvej gør det muligt at komme i nærkontakt med fortidsminder. Således blev den hellenistiske amfiteater bygget så langt tilbage som tre hundrede BC. Dens kapacitet på det tidspunkt blev betragtet som en kæmpe - 13 tusinde mennesker. Stage af denne unikke struktur udhulet direkte ind i skråningen og foret med marmor. Det er bedst at have overlevet den nederste lag. Som for de øverste rækker, er de hårdt ramt af jordskælvet.

Scenen er beliggende i den sydlige del af teatret. Denne to-etagers struktur i form af et rektangel. I 1973, den ældste arkitektoniske monument af museet erhvervede status. Dette skete efter udgravningerne udført på dens område. For ikke så længe siden, eksperter Turkcell og Ericsson har afsluttet arbejdet med en fælles restaurering projekt. Undersøg søges af mange rejsende, der kommer til Bodrum sted. udvej attraktioner har længe tiltrække elskere af antikken. Takket være historier om erfarne guider går gennem mindesmærke steder blevet endnu mere informativt og interessant.

Myndos gate

I oldtiden, blev de ind i byen fra vest. I første omgang over porten steg tre tårne og en voldgrav blev gravet pyatnadtsatimetrovy før dem. På et tidspunkt, gennem Myndos porten forsøgte jeg at få Aleksandr Makedonsky. Denne guvernør er meget interesseret i Tyrkiet. Bodrum var ikke tilstrækkeligt befæstet til lang modstå en stærk hær. Som et resultat, de makedonske soldater brød igennem en styrkelse og fejede hensynsløst væk alt på sin vej. I løbet af moderne arkæologiske udgravninger nær porten var i stand til at lokalisere de nedgravning romere og grækere.

restaurering

I det tyvende århundrede Myndos Gate og tårn blev fuldstændig repareret. Stadig i dag turister kan kun se ruinerne af det engang så majestætiske bygning. De lokale myndigheder har til formål under sine vinger. Mindre restaurering arbejde udført efter behov.

mausoleum

Imponerende marmor grav kong Mausolus i Halikarnassos (Bodrum tidligere såkaldte) ikke har sin lige i verden. Det unikke ved mausoleet ligger i det faktum, at det er den eneste bygning af de syv vidundere i verden, har fragmenter af hvilke overlevet til i dag. Denne bygning begyndte at bygge lige før kongens død (han døde i 353 f.Kr.). Tyrkiet (Bodrum herunder) hidtil ikke set sådan en stor og luksuriøs design. Mange gamle forfattere beskriver som en kæmpe mausoleum hvid marmor gravsten med joniske søjler. opbyggede dimensioner er også imponerende :. perimeter - 30 til 40 meter, højde - 45 m helligdom havde to etager, blev de gift seksogtredive kolonner. Asken fra de kongelige damer holdt i en gylden urne. Ved indgangen til mausoleet placeret en stor sten løver.

Monumental bygning blev ødelagt af et jordskælv i 1304. I det sekstende århundrede, fragmenter af mausoleet taget Knights loannites til opførelse af Peterspladsen Slot. De første udgravninger på stedet af en gammel grav startede i 1850. De blev styret af Charlz Nyuton - arkæolog fra England.

Gulf of Gokova

Denne bugt med sine hyggelige bugter, skovklædte øer og smukke strande kaldet skat Tyrkiet. Fra Bodrum, kan turister gå til en multi-dages krydstogt på Gokova yacht. En af de mest interessante stoppesteder - øen Cleopatra. Det er en strand dækket med sand usædvanligt, som om der består af millioner af perler.

Kara Ada

Denne smukke ø er beliggende seks kilometer fra Bodrum. Det er populært primært på grund af sine varme kilder. De helbredende egenskaber i det lokale mudder og vand bekræftes af læger. Hos Kara Ada besøgt af folk, der ønsker at slippe af hudsygdomme, gigt eller iskias. Der er en legende, at Cleopatra holdt skønhed og ungdom takket være den fantastiske mudder Black Island.

"Dademan"

Du er interesseret i ikke kun ture, men også sjovt? Gå til Bodrum! Vandland i denne udvej by - den største i Tyrkiet. På sit område etablerede fireogtyve vandrutsjebaner og flyder menneskeskabt flod længde på mere end tre hundrede meter. Alle kan svømme i de mange puljer med bølger og uden dem, blød i det varme karbad eller stå under et vandfald.

Water Park udstyret tilstrækkelig mængde liggestole. Dens område er åben tre restauranter og en bar. Om aftenen i "Dademane" arrangeret opskalere diskoteker. Voksne med en indgang tage tyve euro, med børn - elleve. Vand park er åben dagligt fra maj til oktober fra 10:30 om morgenen indtil fem om aftenen. Det er tæt på indkøbscenter Metro.

strande i Bodrum

Det område, hvor byen, kuperet og stenet. Derfor bør de brede sandstrande tæller ikke. De fleste af dem er småsten. Nogle strande blev skabt kunstigt. For at gøre dette, på pontoner fyldte en tilstrækkelig mængde sand. En væsentlig vanskelighed er, at strandene er nødt til at overvinde en vanskelig vej op ad stejle trapper. Det behøver ikke være opmærksomme kun til de unge, som udgør hovedparten af turisterne.

Bodrum Strand er ikke engang om natten. Den huser diskoteker og skum parter. Det bedste sted på kysten for de unge betragtes Gyumbert strand. Her hviler sjov og aktiv. Andre populære muligheder er følgende:

- Hell Booazy. Karakteriseret klart vand. Du kan nå det kun på en katamaran, en båd eller en kano.

- Bitez. Denne strand er af sand. Den er ideel elskere af afsondret afslapning.

- Gumusluk. Svømning med en maske tæt på denne strand, på bunden af havet, kan man se resterne af gamle bygninger, når Tavshan forbinder øen og fastlandet.

- Akyalar. Dette sted er især glad for surfere.

- Karaada. På stranden kan du ikke bare nyde stråler fra solen kærtegne Tyrkiet, men også for at forbedre deres helbred. Dette vil hjælpe den helbredende mudder og mineralske kilder.

interessant ferie

Drømmer du om at tilbringe din ferie i denne by? Hvilke andre underholdning tilbyder Bodrum? Havet, strande og diskoteker - er ikke den eneste, der tiltrækker mange turister. Bored på resortet ikke behøver at takket være en interessant udflugt program. I nærheden af byen er der en masse af originale landsbyer med hvide huse, begravet i grøn frodighed. Under disse ture kan du ikke kun købe souvenirs, men også lære mere om funktionerne i tyrkisk liv. Under længere udflugter er inviteret til at besøge sådanne ikoniske historiske steder som Efesos, Dalyan, Pamukkale, Kos (det sted, hvor Hippokrates blev født).

muligheder for overnatning

Bodrum (kort over byen er repræsenteret i artiklen) er kendt for et stort antal både beskedne gæstehuse og luksus hoteller. På det område af de fleste af dem er organiseret legepladser. Alle hoteller er placeret i en afstand af højst 25 km fra byens centrum. I alt er der mere end tres. Blandt de tre-stjernede hoteller med rimelige priser er følgende: Kerem Resort, Alta Beach Hotel, Club Aqua Torba, AeganGarden. systemet "all inclusive" er gyldigt i dem.

Elskere af luksus ferie vælge femstjernede hoteller som Baia Bodrum, Salmakis Resort & SPA, Latanya Beach Resort, Bodrum Park Resort. På det sidste stop beskriver mere detaljeret.

"Bodrum Park Resort" ligger tyve kilometer fra det geografiske centrum af den udvej. Den nærmeste lufthavn - 45 km. Restaurant først åbnede sine døre for gæster i 1998. Par ofte vælger dette hotel feriested Bodrum. Havet er kun to hundrede meter. Strand sand og grus. Solsenge, parasoller og liggestole gives til gæster uden ekstra beregning. Alle lejligheder er udstyret med moderne klimaanlæg og kraftfuldt ventilationssystem. Gennem dette rum er aldrig indelukket. On-site er restauranter med speciale i forskellige køkkener.

En anden anstændig bolig mulighed - Azka Hotel. Dette luksuriøse hotel ligger kun en mile fra centrum af Bodrum. Den er udstyret med en privat sandstrand ved bredden af smukke Bardakçı Bay. Levering af mad og drikkevarer i værelset døgnet rundt. På sitet kan du spille tennis eller squash.

konklusion

Et af de bedste steder for en længe ventet ferie - Bodrum. feriestedets attraktioner kan besøges alene eller sammen med en guide. Under alle omstændigheder, at muligheden for at udforske de gamle monumenter og fordybe sig i en uvant kultur har efterladt en masse indtryk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.