TravelingRetninger

Rest, Balkhash. Rekreativt område til at vælge fra. Hvor skal vi hen til sommer?

Balkhash betragtes som perlen i det kasakhiske regionen. Søen indtager den østlige del af landet. Denne store attraktion, stolthed for befolkningen i Kasakhstan, er utrolig populær blandt turister. Søen er den trettende plads på listen over de største søer i verden og er kun overgået af Kaspiske Hav blandt de flerårige saltholdige søer.

Hvilket tilbyder afslapning Balkhash?

Rasteplads (nogen) på dette sted vil give dig mulighed for at blive bedre bekendt med en perle Kasakhstan. Dammen har en unik funktion. Vandet i den vestlige del af søen er næsten altid frisk, mens det er salt på den anden side af sundet.

For turister er der en stor mulighed for at have en stor tid. På det område af søen er en masse siddepladser, indbydende vært besøgende.

Hvilket kan give afslapning Balkhash? Det rekreative område "blå lagune" til fuldt ud at demonstrere alle sin charme.

Fritidshjem "blå lagune"

På bredden af søen er der et lille opholdsområde. En naturskøn udsigt over bugten og de unikke egenskaber af søen tiltrække feriegæster på dette sted. På bunden kan rumme op til 54 gæster. Komplekset består af 3 hyggelige hytter, som er placeret i de 2-, 3- og 4-sengs værelser, udstyret med alle nødvendige for komfort.

På basen driver en café med en sommerterrasse i skyggen af stræder. Du kan også sidde på observation dæk nær stranden.

Om aftenen vil du være i stand til at besøge et diskotek, et indblik i en bar eller prøve kræfter med forskellige konkurrencer.

Udendørs entusiaster mulighed for at spille beachvolley, badminton, bordtennis og basketball. Vidunderlig ferietilbud Balkhash. Det rekreative område "blå lagune" glade for at modtage gæster på alle tider af året.

Jeg vil gerne fortælle dig om en anden vidunderlig sted i det område af søen. Det rekreative område "Samal" (Balkhash) betragtes som en af de mest besøgt af turister.

Alle af hotelkomplekset "Samal"

På bredden af dammen er en unik rigtig familie sundhedscenter. Feriegæster har mulighed for at nyde svømning, ikke kun i de reneste vand i søen, men også i svømmebassiner placeret i det område. Du kan også besøge den finske sauna og nyde et spil billard.

Nogle af de bedste betingelser for et behageligt ophold byder rekreativt område "Samal". Balkhash - søen, en favorit ikke kun voksne, men også børn. På hotelområdet er der en stor legeplads. Renheden af stranden og gennemsigtighed i søvandet vil glæde både unge og ældre familiemedlemmer.

Der er også et cafeteria, en bar, en brændefyret sauna og brusere. On demand er muligt at organisere en banket eller en festlig måltid.

Prisen inkluderer overnatning og 3 måltider om dagen. Hotel "Samal" byder feriegæsterne 24 komfortable værelser, som hver især er et fjernsyn, køleskab, bad og toilet. Superior værelser er yderligere sofaer og balsam.

På den maleriske bred af søen er en anden behagelig lounge område - "Pearl". Balkhash året rundt vacationers tilfredse med deres gennemsigtige farvande.

Funktioner ophold på grundlag af

Hotel-komplekset tilbyder en rolig pusterum fra travlhed i byen. Hotel "Pearl" tilbyder de besøgende 43 komfortable værelser med alle bekvemmeligheder. De 7 suiter, hvoraf 6 er et soveværelse og et - studie, der er alt for et behageligt ophold. Alle værelser har bad, toilet, tv. På bunden har også et VIP-hus for dem, der ønsker fuldstændig privatliv. Alle værelser, undtagen de 20 juniorsuiter, er udstyret med dobbeltsenge. I de andre rum med to senge er placeret. Alle værelser er meget ren og komfortabel.

De yderligere faciliteter på hotellet omfatter et besøg på café-bar, billard, legeplads, sauna. Parkering på stedet, en sommer legeplads. Du kan også drage fordel af leje scooter eller båd og udforske alle skønheden i en fantastisk naturområde.

For dem, der foretrækker udendørs aktiviteter, Balkhash (rekreativt område "Perle" - et vidunderligt sted) vil give alle de nødvendige betingelser. Hvor du kan leje en båd og fiskeudstyr og gå på en stille jagt. Fisk i søen er en hel del, så alle har mulighed for at fange mindst én trofæ.

Det rekreative område "Koktem" (Balkhash)

Dette kompleks er egnet til folk i en lille fremgang med meget beskedne. Selvom basen er alt hvad du behøver for et behageligt tidsfordriv. Det rekreative område "Koktem" (Balkhash) er berømt for sine omgivelser. For det første er det placeret direkte på søen. For det andet, tæt på jagtmarker, hvor der for et mindre gebyr, kan du jage vildsvin og ænder.

For dem, der foretrækker at jagt fiskeri, har også særlige privilegier. På basen, kan du leje alt det udstyr og endda en båd og gå på en rejse i søgen efter vandlevende organismer.

Blandt lokalbefolkningen er der en opfattelse af, at er i stand til at yde den bedste ferie Balkhash. Det rekreative område "Koktem" - et levende eksempel. Der kan være et godt tidspunkt, folk i alle indkomster. Basen er forskellige overkommelige priser, men på samme tid, god service.

På den østlige varme og gæstfrihed vil møde opdagelsesrejsende Balkhash Lake rekreativt område. Billeder kan ikke fuldt ud at vise al den skønhed af disse steder. Derfor, når værd at se med mine egne øjne.

Inden vi går til et godt sted at være bekendt med nogle funktioner i ferien på Lake Balkhash.

De vigtigste fordele

  1. Forbløffende milde klima. I disse steder, næsten aldrig regner. Opvarm til 35 grader er meget veltolereret takket være vinden, der blæser konstant.
  2. Fremragende fiskeri. Vandet i søen og hjem til aborre, og skalle og karpe og endda havkat.
  3. Lave priser for frugter i sommeren.
  4. Russiske beboere kan opholde sig uden registrering 30 dage. Typisk, denne gang er nok for en god nattesøvn.
  5. Boligpriserne er relativt billige i forhold til resten af den sorte og Azovske Seas.

mangler

  1. Et sted berømt for sine sandstorme. Forudse deres mulige. Men glad for, at de ikke vare mere end 2 timer, efterfulgt af en tavshed.
  2. Om natten, falder temperaturen til 15 grader.
  3. Vandtemperaturen stiger ikke over 26 grader, selv om der er undtagelser, men sjældent.
  4. Om aftenen kan angribe myg, men dette problem er løst anskaffelse af beskyttelsesudstyr.
  5. Hvis du kører din egen bil, kan du bruge en masse tid på at gå igennem tolden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.